התייעצות

mori17

New member
התייעצות

יש לי יום שני יומולדת 19 מזל"ט לעצמי
רציתי ללכת אולי לאיזה דאנס בר נחמד...יש בעיונ'ת קטנה אני ילדה אפילפטית והאורות הלבנים "פליקר" או איך שלא קוראים לזה יכול "אולי" לגרום לי להתקף... עד עכשיו לא יצאתי למעדונים כי זה לא נראה לי משהו שרצוי לבקר
אבל קצת מעניין אותי גם מה כל העולם ואישתו מאוהבים בזה. אני מתלבטת אם ללכת או לא... יש כאן בנות/בנים שיוצאים למועדון/דאנס? מורי

מזל טוב מורי17

מועדונים? לא משהו כזה ביג שוט לא מעניין ממש אז לא כל כך רצוי. בקשר לפליקרים אני יכול להגיד לך שהייתי בבית של חבר וראינו סרט של סקאזי והיה שם הופעה שלו עם כל הפליקרים הלאה והיה חשוך הוא כיבה את האור(תנאים של מועדון) ואני ישבתי מול הטלויזיה. אני יכול להגיד לך שהרגשתי את הראש פתאום אז קמתי לצד ככה. אז עצה שלי אל תקחי סיכון מפני שבמועדונים אין "צד". אם את מתעניינת במועדונים אז המעניין שם זה שיש שם את החבר'ה שלך, והמוסיקה שם כל הטכנו וזה היא סבבה. יותר מזה שום דבר. מקווה שעזרתי.

אני יצאתי מלא למקומות שמפעילים

פליקרים.. הייתי נעמדת עם הגב לזה ואם בכל זאת הייתי מרגישה קצת סחרחורת או משהו הייתי יוצאת לחצר(בד"כ יש איזה חדר ללא האורות האלו) וחוזרת אחרי כמה דקות.. ואם את לא יודעת, אז פליקרים יכולים לגרום להתקפים גם אצל לא-אפילפטים..

AKben

New member
את בטוחה?

אבל בטוחה? פליקרים יכולים לגרום התקף גם ל-לא אפילפטיים? אני לא בטוח

קראתי על זה

או שרופא אמר לי מתישהו.. ואני בטוחה שזה כבר קרה, יש פליקרים שפועלים ממש מהר וזה יכול לגרום לכל אחד, כמובן שאצלנו האחוזים עולים כי אנחנו יותר רגישים לזה..

roy1615

New member
כמה דברים על מסייבות

קודם כל שיהיה מזל טוב...בגיל 19 את כבר לא כלכך ילדה.... דבר שני בקשר לאפילפסיה ומועדונים, זה מאוד אינדיבידואלי, יש כאלה שביקרו פעם אחת במועדון בחיים שלהם וקיבלו התקף אפילפטי. לעומת זאת במקרה שלי אני הולך כבר די הרבה זמן לכל מיני מועדונים שיש בהם פליקרים ובכלל אני עובד מול מחשב איזה 10 שעות ביום ואין לזה שום השפעה עלי. עצה שלי תנסי תראי איך את מרגישה עם זה ותחליטי אם להישאר במועדון. בהצלחה

לא נראה לי שמחשב משפיע כל כך, נראה

לי גם כששאלתי את הנוירולוג הוא אמר שלא. אלל תתפוס אותי במילה.

חייםלוי

Member
מנהל
יש אנשים שמחשב משפיע עליהם

בגלל תדירות הרענון. אם היא נמוכה מדי אז הוא מרצד מה שעלול לגרום להתקף. פיתרון לזה יכול להיות מעבר למסך LCD שם תדירות הרענון הרבה פחות חשובה.

עליי זה משפיע...

לא משנה אם זה LCD או מסך רגיל, כל ההתקפים שלי היו מול מסכים...

ברור שיוצאים.....

לרקוד זה הכי כיף שיש, למרות שאני ממש לא בחורת מועדונים ואני הולכת רק לפעמים לדאנס ברים. בכולופן, אם אני יודעת שאני הולכת לרקוד אני ישנה טוב בצהריים ואז יוצאת ועושה חיים, וישנה עד מאוחר ביום למחרת

nigger22

New member
אצל כל אחד זה שונה! ...

עד שלא תנסי לא תדעי, יש כאלה שיהיו עם הגב לאור ולא ירגישו ירקדו ויהנו ויש כאלה שתוך 10 דק' הפליקר ואדי האלכוהול יגרמו להם להרגשה של אוטוטו אני מקבל התקף. שבוע טוב

ענת71

New member
אם את מאוזנת ואין לך התקפים.

אז את יכולה ללכת (תעשי לך את השיקולים שלך) שיהיה לך יום הולדת שמח.

מזל טוב

אני לא יצאתי למועדון מאותה סיבה, האורות המרצדים("פליקרים",כלשונך). בגלל שהם גורמים להתקפים, וזה בדוק.
אני משתמש במסך LCD(דק ושטוח), 15 אינץ' והטלוויזיה שלי גם שטוחה ולא גדולה מ-20 אינץ'. הכל כדי למנוע התקף.
דרך-אגב, אני עובד בתור צלם(עם פלאשים וכו').
ב-29/01 יש לי יום הולדת.
בסידרת המתח CSI מיאמי נערה צעירה גורמת לעצמה התקף(בסוף מגלים שיש לה אפילפסיה), היא עושה את זה בעזרת פנס כיס שקשור למפתחות. מקווה שעזרתי לך.

מזל טוב!

לדעתי כן כדאי לך ללכת[כמו שהרוב אמרו פה] ולבדוק איך את מרגישה עם זה לי אישית אין בעיות עם פליקרים אבל במסיבה האחרונה שהייתי הרגשתי הרגשה רעה מזה וישר הלכתי למקום אחר כדי למנוע התקף. אם יהיו בעיות תמיד אפשר לצאת החוצה. תהני

מזל טוב ../images/Emo24.gif

אצלי אורות מהבהבים גורמים לבחילה, למרות שזה לא אמור להשפיע עליי במשך היום. אולי זה כבר הפך להיות משהו פסיכולוגי...

למעלה