התייעצות

nwperson

New member
התייעצות

חברה שלי נפרדה מחבר שלה אחרי הרבה זמן שהיו ביחד. היא כולה שבורה וכואבת ואני מנסה להיות שם בשבילה. הזמנתי אותה לדירה שלי לכמה ימים כדי לצאת מהשגרה. היא אמרה שתבוא. אני גרה עם החבר שלי וכשאמא שלי שמעה שהזמנתי אותה היא אמרה לי שזה רעיון גרוע כי היא "תבכה על החזה שלו". האמת היא שאני גם קצת חששתי, לפני שדיברתי עם אמא שלי, כי אני עובדת בלילות, ולחשוב על שניהם כאן לבד... אני סומכת על חבר שלי וגם עליה, אבל אני יודעת שכששני אנשים נמצאים באינטימיות מסוימת דברים יכולים לקרות... מה אתם אומרים?

looleeepop

New member
את לא אמורה לחשוש מלהשאיר את חבר

שלך עם בנות אחרות. ואם כן, כנראה שאין סיבה לסמוך עליו כלל. לא כך? את רוצה לחשוש כל החיים שמא הוא יבגוד?

nwperson

New member
...

אני לא חוששת. ואני סומכת לגמרי על חבר שלי שלא יעשה שום דבר בכוונה כדי לפגוע בי. אבל כמו שאני מכירה את עצמי ואת העולם, לפעמים קורים דברים בלי כוונה. "להט הרגע"....

nwperson

New member
...

אני בערך מסכימה איתך, אבל חבר שלי הוא ממש לא הטיפוס של ללכת עם בנות אחרות. פשוט, כמו שאמרתי, אני יודעת שבנסיבות מסוימות דברים עלולים לקרות, יש לי מלא נסיון עם סיטואציות אינטימיות... אני רק לא יודעת איך להתנהג במקרה הזה..

תגובה

לא. אם יש לך חבר שאוהב אותך ונאמן לך, אינך צריכה לפחד שיבגוד בך. אם ינסה לעזור לה ולתמוך בה, רק טוב. נסי גם את לעזור לה. אם יבגוד בך, כבר ענין ביניכם האם כדאי להפרד. בינתים השתדלי לסמוך עליו.

shirazlovemor

New member
אני יכולה להבין את החששות שלך

כי זה מאוד לגיטימי בין בני זוג אבל- (וזה אבל מאוד גדול) אם יש הוא חבר שלך, אני מניחה שיש ביניכם מערכת אמון חזקה ויציבה, ואת חייבת לסמוך עליו. מעבר לזה, אנילא חושבת שמישהי שממש כרגע שבורה מהפרידה מהחבר תמהר לקפוץ על הבן זוג של החברה הטובה שלה..

Idit34

New member
תגידו, אתם חיים בפלנטה הזאת או מה?

ברור שלא צריך להשאיר את החברה עם החבר שלך !!! אסור !!! הרי אם כל גבר היה חושב הרבה לפני פיתוי, לא היו טעויות בחיים והרבה לא היו בוכות על בגידות ובטח שהרבה גברים היו מצטיירים הרבה יותר נאמנים אם כך. בחורה דווקא שהיא אחרי פרידה צריכה את הניחום הפיזי של גבר אחר. תקראו לזה ריבאונד, תקראו לזה זיון ניחום, איך שתרצו, זאת מציאות וזה קורה. וזה בגלל שהיא רוצה להכאיב, היא באותו רגע חושבת אך ורק על עצמה. והוא?! - כשהזין עומד השכל בתחת!!! אני צריכה ללמד את כל יפי הנפש כאן את זה?!?!?!?!?! זה פורום שמדבר על המציאות .. לא של "איזה עולם אני רוצה שיהיה"... אז חמודתי, החששות שלך הם האינסטינקטים שלך שמדליקים לך נורה אדומה האומרת לך :"זה יכול להיות סכנה". תהי חברה תומכת ואוהבת מרחוק, אף פעם אל תכניסי אופציה למקום של סכנה. ואני מקווה שאת לא לוקחת הצעות שיכולות לפגוע או אפילו בסיכוי אפסי במערכת היחסים שלך עם החבר שלך.

Idit34

New member
* לא בגלל שהיא רוצה להכאיב..ואגב,

** אם כל הגברים היו צריכים לחשוב לפני זיון, הרבה לא היו מזיינים.

נראה לי שאת בעצמך בפלנטה אחרת

מה רע אם החברה תכיר אדם חדש? האם צריך להגביל אותה, כאלו היא כלי משחק? אם היא אוהבת את החבר שלה, אין סבה שתבגוד. הוא גם יכול להפגש בשלישיה אתה ועם החבר שלו ולהכירו לו, ואולי תוצר ידידות טובה. אני לא בעד להגביל אנשים ולמנוע מהם את חופש חייהם.

אוקיי,

אני חושבת שאני לא הייתי עושה את זה. לא בגלל שאני לא סומכת על החבר שלי, או על חברות שלי, אלא בגלל שאני מאמינה שכמה שיש אמון וכמה שיש אהבה וקרבה וכמה שאתם סומכים אחד על השני, עם כל זה לא צריך ליצור מצבים שיכולים להגרר למשהו. ז''א, עם כל הבטחון שלי בחבר שלי, אני פשוט לא אכניס אותו בכוונה למצב כזה שהוא יצטרך "לעמוד בפני פיתוי" כי אין טעם. אני לא באה לבחון אותו על כלום, ואני לא רוצה להיות זו שסובלת אחרי זה. סך הכל אני מבינה את הרצון שלך לעזור לחברה שלך, אבל אני במקומך הייתי פועלת בטקטיקה שונה, אני חושבת שהייתי ממינה את אותה חברה אליי מדי יום למשל, לבלות איתי, גם בדירה, וגם לעשות דברים ביחד, אבל להשאיר אותה לבד עם החבר שלי בלילות, אני פשוט לא רואה טעם. כי זה באמת יכול ליצור אינטימיות כלשהי, ובשביל מה בכלל ליצור מצב שכזה? גם אם אין כמעט סיכוי שיקרה ביניהם משהו, בשביל מה להכניס את עצמך מלכתחילה למצב שיכול לגרור משהו מהסוג? לסיום, כמו שאמרתי, אני מייעצת לך להיות עם החברה שלך כמה שיותר ברגעים הקשים שלה, שתשרוץ אצלך בדירה אם בא לך בשעות שאת נמצאת, תצאו לשופינג ביחד, תצאו לבתי קפה, מסעדות, בארים, מועדונים וכל מה שתרצו כדי שהבחורה תצא מהדיכאון, אבל אני חושבת שלהשאיר אותה בלילה לבד עם החבר שלך, זה באמת לא נחוץ. הרי גם ככה את לא תיהי שם, ואז מי יהיה זה שינחם? החבר שלך. גם אם לא פיזית, את יודעת, אנשים שנמצאים במשבר לא תמיד חושבים כמו שצריך, ולדעתי אמא שלך צודקת. טוב מאוד שאת חברה כ''כ טובה, וטוב מאוד שאת סומכת על שניהם בעיניים עצומות, אבל גם אז, את לא צריכה לעשות את זה לדעתי. זה כמו שאני אגיד לך שאת צריכה לקפוץ מהגג, ולמטה יש מי שיתפוס אותך וזה בנאדם שאת סומכת עליו, אז כן, את תדעי שהוא יתפוס אותך, ולא תפלי, כי את סומכת עליו בעיניים עצומות, אבל בשביל מה מלכתחילה לקפוץ אם יש את הסיכוי הקטן, שאת בכל זאת תפלי? ואם זה יקרה, תוכלי להאשים רק את עצמך.

בלאגנית

New member
אם את חוששת אז אל תזמיני אותה אליך

לכמה ימים. תיפגשי איתה בבית קפה, תבואי אליה או אליך...אבל בלי לישון ובלי להתנחל אצלך. מה,אין לה בית?

למעלה