התייעצות

דור6

New member
התייעצות

אז ככה קראתי את ההודעות של חברי הפורום על האהבה וכמה שקשה למצוא אהבה ומי כמוני יודע אני מזדהה עם כולכם.זוכרים שסיפרתי לכם את כל הסיפור על ההיא מהכח אדם שעובדת איתי שנתנה לי תטלפון ואחרי זה סיננה אותי בקיצר לא יאמן אבל יש חיים אחריה נרשמתי למתמטיקה לקורס 5 יח"ל .שם הכרתי מישהי מדהימה לא יפה מדהימה בפירוש כיפית חכמה שכיף לדבר איתה היא זורמת איתי בכיף בדיבורים אני מדבר בסדר גמור לפעמים טיפה נתקע .בקיצר מרוב העובדה שהיו לי בחיים רק סירובים אני מפחד לבקש תטלפון אני לא יודע איך אני יותר מפחד מדחייה למרות שתכלס זה כלום כן כן לא לא העניין הוא שמאז שהכרתי אותה אני לא רואה אפחת אחרת ממטר היום ישבתי עם ההיא מהכח אדם ואני לא מרגיש אליה כלום ככה בן רגע......שבוע שעבר היא עוד הפעם התחילה קונצים של לבוא לבקר אותה בעבודה וכל זה אמרתי לה "טוב טוב" אבל העניין הוא שההיא מהקורס אני כל כך דלוק עליה שרק עליה אני חושב שנים לא היה לי כזה דבר שנים.....אני מניח שאני מפחד לקבל את הלא הרגיל למרות שכולם אומרים לי שאני נראה מעולה והכל ואחלה של אדם אין לי בטחון אני אפילו לא יודע איך לפנות אליה זתומרת אנחנו מדברים לאיפה היא יוצאת לאיפה אני וכל זה וצוחקים קצת בשיעורים.אבל אני מפחד שזו רק ידידות מה לא מגיע לי גם אחרי 22 שנה שמישהי תאהב גם אותי???אתה כל כך פוחד להיכווה שאתה חושש.מה לעשות???היא גם איתי בקורס וסירוב יהווה קצת אי נעימות בהמשך אולי.

אתה רוצה להזמין בחורות שרוצות לצאת?

לך לבית מעצר לנשים שם תמצא המון בנות שמוכנות לצאת!!!אז מה אם קיבלת סירוב?נשים אוהבות לשחק אותה שהן חשובות אחי אם אתה מראה להן שאתה חלש אז שמים עליך>אתה רוצה לא לקבל סירוב?לך לתל בורך<<<<

shuky63

New member
האמת שהייתי ממליץ לך לחכות עד סוף

הקורס ואז לבקש ממנה טלפון,בקיצור לא ליזום יציאה רומנטית עד סוף הקורס כי זה יכול באמת להפריע אם היא לא תרצה.בנתים אתה יכול להכין את השטח, ללמוד איתה וכך גם תרגיש יותר בטוח איתה.

אז מה אתה רוצה?אתה לא יוזם כלום

אז לא תשיג כלום<רוב אנשים משיגים את הדברים כי הם יוזמים דברים >לא בוכים >מתכננים ומנסים להשיג משהו>אתה אומר >למה לא מגיע לי להתאהב?>התשובה היא פשוטה>אתה לא עושה כלום כדי שזה יקרה אתה מבזבז את הזמן על בכי ורחמים עצמים>אם באמת אתה רוצה לצאת איתה תגיד לה תכלס מה אתה מרגיש וזהו<אתה ביישן?אז שב בשקט ותחכה שיחתכון את הבחורה שלך>אז אתה תגיד איזה טמבל אמיתי אני>אבדתי עוד בחורה!!!

למעלה