התייעצות

התייעצות

שלום, אני בת 21 ויש לי חבר שאיתו אני בקשר תקופה לא ארוכה. קראתי כל מה שנכתב בנושא זה והבעייה דומה, אני היוזמת הבלעדית ולא העיקרית. אני כן שוחחתי על זה עם בן זוגי, הוא טען כי אינו בעל ניסיון נרחב וכי הוא מרגיש ביישנות. אמרתו לו שזה טבעי ובסדר ועם הזמן נלמד להכיר את גופו של כל אחד. הבעייה שהוא אינו מראה כי הוא מוכן אפילו לנסות ולהפתח בנושא הסקס. ניסיתי כמה אפשרויות, פלרטוטים גסים או עדינים, להיות עדינה יותר או "מלוכלכת" יותר. אני לא מצליחה למצוא את מה שיסעיר אותו ויעיר אותו. אני בחורה מאוד מינית וקשה לי לדמיין שהקשר יתפתח ובמהלך שנים הסקס ישאר כמותו. בעיקר הסקס מסתכם ביוזמה שלי, נשיקה, מין אוראלי מצידי מעט נגיעות מצידו תנוחה אחת או 2 במקרה הטוב וזהו. עניין של 5 דקות. אני לא יודעת איך להביא אותו לנקודה של היפתחות לרעיון הסקס, וניסיתי להסביר שסקס זה מעבר לחדירה ושניתן להשתשע עם זה באינספור דרכים. למרות שיחות אינסופיות ומאמצים לשווא עדיין הוא נשאר כמותו ואני נשארת לא מסופקת. אשמח לעצה טובה אולי פספסתי משהו. תודה מראש.

../images/Emo24.gifסליחה על הזמן..

אכן מקרה לא קל. הייתי מייעץ לך לפנות לייעוץ מקצועי לבד שיעזור לך לגבש דיעה ואולי אף לזמן אותו.. בהצלחה! עידן מיליצ'ר

למעלה