התייעצות

מוריאל11

New member
התייעצות

אני מאוהבת בבחור אחד
אנחנו ידידים בנתיים. בתקופה הזאת יצא שאני נפגעתי ממנו על שטויות, ובלבול, ממש כך: למשל היה משהו שהוא התכוון לדבר מה, ואני פירשתי זאת אחרת. אחרי זה הוא הסביר לי את עצמו ואני הבנתי את הטעות. עכשיו, הוא רוצה להיפרד ממני כי הוא אומר שהוא לא רוצה לפגוע בי, ואם הוא פגע בי (מבלי כוונה), אז יש סיכוי שהוא יפגע בי שוב. כמובן שאני ממש לא רוצה בזאת, ניסיתי לשכנע אותו, ולומר לו שבאהבה צריכים לקחת סיכון. אבל הוא לא מסכים ולא מוכןן לרדת מהמדרגה שלו
אני לא יודעת מה לעשות, ואם הוא יעזוב אותי אני אשבר, וזה יפגע בי הרבה הרבה יותר
תעזרו לי בבקשה מה אני יכולה עוד לעשות? איך אתם הייתם משכנעים אותו? מה לומר לו כדי שיבין את טעותו הגדולה- ענקית

sovs

New member
שאלה.

האם אינך רואה שזה רק תירוץ להימלט??? אם את לא רואה, אז זה כן תירוץ להימלט. הוא רצה להיפרד ממך וניסה לא לפגוע בך, ובכך מצאה סיבה לעשות את זה במינימום פגיעה. את לא צריכה לשכנע אותו שישאר איתך, תני לו ללכת, והזמן יעשה את שלו, את זה אני יכול להבטיח לך. תגידי לו ביי ושאת לא צריכה אותו, גם אם זה לא נכון, אבל אל תשפילי את עצמך בכך שתחחנני. בברכת שבוע טוב.

תגובה

אמרי לו שאם יחליט לא להעליב לא יעליב. אדם אינו מכונה מתוכנתת, אם יחליט משהו יבצעו. אם מסבה מסוימת אינו יודע לא להעליב אמרי לו שאת מבינה שקשה לו עם זה ושתסכימי לקבלו עם זה ולנסות לעזור לו. אמרי לו גם שאם קשה לו לא להעליב זה יהיה עם כל הבחורות ואז אף-פעם לא יוכל להיות בקשר. חוץ מזה השתדלי לא להעלב, בעקר לא משטויות. היי בטוחה בעצמך ואהבי את עצמך ואת הדברים המענינים שאת עושה, ואז תהיי יותר מוגנת נפשית.

למעלה