התייעצות

התייעצות

אני עכשיו בת 16 ו-7 זתומרת שיש לי עוד 5 חודשים עד שאני אוכל להוציא רשיון אני עולה לי"א ולא רוצה שכל הסיפור סביב הנהיגה יכנס לי לתוך אמצע שנה לתוך כל הלחץ של הלימודים אנד שיט.. מתי כדאי להתחיל ללמוד? אני חשבתי שכבר כדאי להתחיל תיאוריה ועוד חודש בערך להתחיל לקחת שיעורים אבל אמרו לי שלא מומלץ ממש להתחיל מוקדם כ"כ מניסיון, מה אתם אומרים?

חזי147

New member
תתחילי חודשים לפני ה-17

ותעשה שני שיעורים בשבוע.. שתיראי שיש לך יותר זמן תעלי את מספר השיעורים בשבוע .. עדיף לנסוע כמה שיותר כי אם תעשי שיעור כל שבוע את לא ממש תתקדמי ככה..

תשובה

כן תעשי את התיאוריה עכשיו כמה שיותר מהר ותתפטרי ממנה כי מנסיון אחרי זה מושכים את עניין התיאוריה עד שמפסיקים עפ השיעורים המעשיים עד שלא מסיימים איתה.ולהתחיל 4 חודשים לפני זה דווקא בסדר לא מוקדם מדי תעשי 2 שיעורים כל שבוע ואז לקראת היומולדת שלך תפחיתי/תגבירי את מספר השיעורים שאת עושה חפי הצורך.

עצה שלי ...

תתחילי ככה באיזור סוף יולי תחילת אוגוסט תסימי עם תאוריה בחופש וביום הולדת שלך עם שיעורי הנהיגה בהצלחה ככה אני בערך עשיתי

NiKi†a

New member
תעשי תיאוריה בחופש

ותסיימי איתה, זה קודם כל. לי לימודי הנהיגה היו באמצע השנה של י"ב, תראי, הבגרויות בסוף השנה, ללמוד נהיגה בתחילת השנה זה דווקא יותר טוב והרבה אנשים עשו את זה אצלנו, יש פחות לחץ בתחילת השנה מאשר בסוף, ועדיף..[חוצמזה שתוכלי להגיע לבגרויות עם האוטו
] ואם המורה שלך מלמד בחגים זה עוד יותר טוב. לדעתי תתחילי עוד חודשיים עם השיעורים..

aviGODFATHER

New member
המלצה שלי...

בגדול - רצוי להתחיל בערך 3 חודשים לפני גיל 17, אבל אם נראה לך שאת תסתבכי עם זה אז תתחילי אפילו עכשיו (את יכולה לעשות סיבוב על אוטו של מישהו באיזה מגרש חנייה ריק ולראות איך את מסתדרת). ובכלל, יותר מדי אנשים נלחצים מהקטע של הנהיגה - למה שזה יפריע לך בלימודים? שעה ביום לא הרגה אף אחד, הרי אני מתאר לעצמי שאת כל זמנך הפנוי את לא מבזבזת בחרישות לבצפר. בהצלחה

aviGODFATHER

New member
אההה ובקשר לתאוריה

תתחילי ללמוד כבר עכשיו אבל תגשי רק אחרי שלקחת כמה שיעורי נהיגה...

סיימי עד סוף החופש עם תאוריה../images/Emo110.gif

את הלימודים המעשיים תתחילי בערך שלושה חודשים לפני היומולדת... שלושה חודשים זה מספיק בשביל לעשות שני שיעורים בשבוע, וטיפה להגביר את הקצב לפני היומולדת כשכבר סיימת ללמוד הכל. אני עשיתי ככה, וניגשתי לטסט שבועיים-שלושה אחרי יומולדת 17... שיהיה בהצלחה

למעלה