התייעצות

• פותח הנושא arps
  • פורסם בתאריך

arps

New member
התייעצות

יש לי חברת אינטרנט רשומה פה בארץ. יש פרויקט בחול שבו נדרש שאני אהיה נוכח פיזית בחברה שמזמינה את השירות, החברה מן הסתם לא מוציא תלוש משכורת אלה משלמת עם קבלת החשבונית מהחברה. איך עלי לגש לשגרירות? אני לא צריך ויזת עבודה כי אני לא מקבל תלוש משכורת. אז מה לבקש בעצם? המלצות? תודה

mentorit

New member
למיטב ידיעתי

אם אתה יכול לעבוד שם עם ויזת תייר (כמובן השאלה המרכזית היא כמה זמן ייארך הפרוייקט), אתה יכול להוציא חשבונית מטעם החברה בישראל כרגיל, ללא מע"מ. החברה הזרה לא תצטרך לשלם מע"מ ואתה מדווח כרגיל לרו"ח (כלומר משלם מס)

arps

New member
קודם כל

תודה על התגובה, הפרויקט יארך כשנה ככל הניראה, אגב, באם מדובר בעסק מורשה ולא חברה הדברים שונים? תודה

mentorit

New member
שנה שלמה בחו"ל?

אני לא יודעת אםמותר לך לשהות כ"F הרבה זמןללא היתרים מיוחדים כמובן כל מדינה בהתאם לחוקיה אםתציין מה המדינה מן הסתם תקבל תשובה ממוקדת עוסק מורשה הוא חברה...התכוונת חברה בע"מ? אני חושבת שאין הבדל.

arps

New member
תודה שוב

עוסק מורשה בארץ לפחות לא מוגדר כחברה, חברה לעומת זאת היא אישיות נפרדת, וחברה בע"מ היא אישיות נפרדת עם אחריות מוגבלת. בכל מיקרה, אני עדיין לא יודע בדיוק איזו מדינה בארה"ב. השאלה שלי, איזו ויזה אני צריך להוציא בעצם? עסקית? תודה

mentorit

New member
המממ

עוסק מורשה הוא בהחלט חברה בארץ- אבל בסדר :) לגבי ארה"ב- אני לא רואה מצב שתגיע לשם שנה בלי אישור מסודר ויזה עסקית קשה להוציא בלי לשים קפיטל רציני בבנק- ויזה עסקית עושים כשפותחים עסק וחברה במדינה זרה וזה בד"כ תהליך ארוך. עדיף שהלקוח ירשום אותך כשכיר אצלו. אבל את זה כדאי לבדוק מול מי שמתמחה בארה"ב..וזאת עדיין לא אני. תעשה חיים בארה"ב!

arps

New member
המטרה היא

למעשה לפתוח סניף קטן בחול, כי עד היום היינו עובדים איתם מהארץ, וטעכשיו יש צרך שאהיה נוכח שם פיזית.

למעלה