התייעצות

התייעצות

יש לי מחשב נייד מדגם קומפאק 723EA. השימושים שלי הם אופיס אינטרנט ומדי פעם סרטים. עד עכשיו המחשב סיפק אותי בהחלט אבל למחשב יש תקלה שלעיתים המחשב מסרב להידלק. כאשר זה קורה, אני מוציא את הסוללה ומחזיר ואז המחשב נאות לתחנוני ונדלק. לאחר ביקור במעבדה של HP (שדרך אגב התקשרו עלי כ-4 שעות לאחר שמסרתי את המחשב) נאמר לי כי ככל הנראה הבעיה היא בלוח האם וכמובן שלא כדאי לתקן. לכן אני חושב על קניית מחשב חדש. התקציב הוא כמה שפחות. את הדגם R50 של IBM פסלתי משתי סיבות: 1. אין לו יציאת S-VIDEO 2. אני לא סובל את התקן ההצבעה שלו (אולי תגידו שריטה אבל זה אני
) התחלתי לבדוק באינטרנט אבל מרוב עצים לא רואים את היער. אילו דגמים מומלצים?

אני אחזור

פירטתי הכל בהודעה אך אחזור על כך שימושים: אופיס אינטרנט מדי פעם סרטים, חשוב גם חיבור SVIDEO. תקציב: כמה שפחות תודה מראש

יאיר B

New member
S-VIDEO זה קצת בעיה.

לרוב המחשבים אין כזה חיבור. אני יודע שלסידרת הפאוויליון של HP יש חיבור כזה. יש להם מסך רחב שזה טוב לצפיה בסרטים מהנייד. מחירים תוכל לראות בזאפ. לצרכים שלך, מספיק 512MB זיכרון ואם התקציב לוחץ, תוכל להסתפק גם במעבד סלרון M. דיסקשיח כמה שאתה רוצה/אילוץ מחיר, כרטיס מסך לא משנה (כולם טובים למה שאתה רוצה).

ic12345

New member
מחשבים טובים ואמינים, שירות טוב

(הכוונה למותגים בכלל לא לדגמים הספציפים) לטושיבה יש מעבדה בפתח תקווה והם מתמחים בעיקר במגזר העסקי, לפוג'יטסו יש את יניר במושב מגשימים. לגבי פוג'יטסו ספציפית קח בחשבון שיש דגמים עם פלסטיקה בעייתית שגם מעוצבים לא הכי נוח מבחינת המקלדת. כדאי לעשות בדיקה מקיפה לפני הקנייה (לגבי הדגם הספציפי שציינת יש לי לקוחות שקנו את הדגם הקודם של האמילו ומרוצים עד הגג). מה שחשוב זה לקחת בחשבון שהחלפים של שתי החברות יקרים מאוד. במקרה שתצטרך סוללה או ספק, אלו חלקים שבעיקר בפוג'יטסו לא מחזיקים בארץ את המקוריים, רק בהזמנה מחו"ל. ניתן להשיג תואמים אבל גם כאן אין חלקים לכל הדגמים.

bar666xp

New member
יש לי פוג'טסו אמילו 1630 הלך HD

של טושיבה אגב הHD. המחשב נשלח וחזר (מזל שיש אחריות). לקח להם כ3 שבועות אבל לא נורא. אגב לדעתי או שהIDE קונטרולר בלוח הלך או הHD אבל מה זה חשוב העיקר עובד ואפילו התקנתי WINDOWS 64BIT....אגב בפוג'יטסו לא ראיתי תמיכה למערכת הפעלה 64BIT נקודה לרעתם!

../images/Emo51.gif ועוד כמה שאלות

ההיכרות שלי היא עם מרכז התמיכה של HP. בכל פעם שפניתי אליהם הם סייעו לי טלפונית גם בנושאים שאינם קשורים ממש למחשב כמו לדוגמא בהגדרת המחשב הנוכחי לעבודה ברשת(דרך אגב גם לאחר תום תקופת האחריות ללא כל תמורה). האם לפוג'טסו ולטושיבה יש שירות דומה? אילו דגמים של HP יכולים לבוא בחשבון? להזכירכם השימושים הם אופיס, אינטרנט ומדי פעם סרטים כולל חיבור SVIDEO התקציב הוא כמה שפחות. תודה מראש

ic12345

New member
לא יכולה להבטיח-

אבל מנסיוני תמיד שהייתי צריכה לשאול משהו היה מי שענה ואפילו בסבלנות בשתי המעבדות. אם הייתי צריכה לקנות היום נייד לעצמי הייתי קונה הכל רק לא HP- למרות שיש לך נסיון טוב איתם לך תדע מה יהיה בעתיד, למה לקחת סיכון עם חברה שהשירות שלה ידוע כבעייתי?

חיפשתי וחיפשתי ושמתי עין על דגם זה

לאחר שיטוטים ברחבי הרשת ובדיקת אפשרויות שונות גם תקציביות מצאתי את הדגם הזה: fujitsu amilo M6450G מה דעתכם עליו? להזכירכם עיקר השימושים במחשב יהיו עבודה עם אופיס, אינטרנט ומידי פעם סרטים כאשר לרוב בזמן הצפיה המחשב יחובר לטלוויזיה. על מנת להיות בטוח לחלוטין, נכנסתי לאתר האינטרנט של היצרן כדי לקרוא על המחשב ולהפתעתי הדגם לא נמצא!!! האם מדובר בדגם ישן שיצורו כבר הופסק? מה בכלל הסיפור פה?

ic12345

New member
הסיפור פשוט (-:

ככל הנראה הדגם לא נחשב דגם חדש. באתרי יצרני הניידים לרוב יורדים דגמים שלא מיוצרים יותר (כנ"ל במסכים וכו') אבל זה לא אומר דבר לגבי זמינות בארץ. ככל הידוע לי הדגם חי ובועט פה בארץ ואל תשכח שאצלנו בכלל יש מלאים של ניידים שעברו הסבה לעברית ונמכרים עד שאוזלים. אגב, שים לב שהמחיר באתר הוא מחיר למזומן בלבד ועולה ככל שיש תשלומים נוספים. לדעתי ניתן להשיגו במחיר נמוך יותר.

zek

New member
קניתי השבוע LG 50E במבצע של שקם אל'

32 תשלומים איפשרו לי לשדרג מחשב טוב יותר ממה שחשבתי בתחילה , ובמקרה שלי שידרתי גם את הזכרון ל- 1 ג'יגה (-:

למעלה