התייעצות

התייעצות

אני עובדת עכשיו על פרויקטים של ציפוי כלים ובכל פעם שנותרות לי פרוסות לא משומשות אני מגלגלתת מהם חרוזים. הצטברו לי די הרבה חרוזי ביצה כמו אלה שבתמונה בגודל של כ-2 ס"מ כל אחד ואני לא יודעת מה לעשות איתם? אל תגידו -"מובייל, מחזיק מפתחות" כי אני קצת יותר אוטיסטית מזה ואני צריכה גם לראות רעיון גמור כדי לבחור כיוון. אני יודעת שזה נשמע דבילי אבל כשזה מגיע לעניני חריזה אני נכנסת לבלק אאוט... ה-צ-י-ל-ו----

ƒan†a

New member
חרוזים מממש יפים ../images/Emo13.gif אני הייתי

מכינה מהם כאלה מחזיקים לפלאפון או קישוט לתיק(שגם עשוי ממחזיק של פלאפון וקשור לריצ'רץ'

פינקי 1

New member
להכין חשבוניה מהחרוזים ולתלות על

הקיר בחדר הילדים או בפרוזדור

וואלה רעיון גדדדדדדדדדול.

לא חשבתי על אפשרות כזאת
מדהימה

שרשרת קשירות

להשחיל חוט שעווה וצור קשר אחרי כל חרוז.(בשביל חרוזים כאלה יפים- לא צריך הרבה תוספות) צריכה צילום לדוגמא? (לא שיש לי.- אבל אולי אפשר לארגן דוגמא. אגב- איך עושים אותם? כלומר איך יוצרים את הצורה הזו - וגם מדויק כל כך? ועוד רעיון: לקנות שרשרצ מתכת כל שהיא(לא פושטית) ולצור שרשרת (או שתיים) ארוכה : קצת שרשרת - ואח"כ חרוז-\וחוזר חלילה: קצת שרשרת ואח"כ חרוז. החרוז יתחבר עם חוליה.

פינקי 1

New member
ועוד רעיון להכין קוקיות לילדות כמו

הקוקיות שהיו מכינים פעם מ- 2 חרוזים על גומי שחור דק

timatibo

New member
לדעתי הרעיונות של צבעוניות מעולים!

ובהתחשב במדיה....אפשרות שתיים תצא מרשימה יותר-כלומר: חרוז, שרשרת, חרוז שרשרת....האמת, יש לי כמה חרוזים כאלה מהולי הובי-אבל לא מספיק לשרשרת, וביום חמישי המכירה....אז לא מתעסקת עכשיו עם פימו....זו חריזה מאתגרת יותר שלוקחת לי יותר זמן...אחרי הבאזר אתמודד איתם ונראה מה ייצא....וחוץ מזה,תמיד אפשר לחרוז משהו, עם כיפות וספייסרים, ורונדלים...כמו שאני בדרך כלל עושה, אבל בשביל זה תצטרכי ללכת לעשות קצת שופינג....אז בינתיים , תמשיכי לצבור אותם, ואהההה! עלה לי רעיון עכשיו, אבל לא יודעת איך ייצא...תנסי אולי לאסוף את כל אלה שיש להם פחות או יותר גוונים משותפים, ולעשות ספייסרים מפימו לא גדולים, עם היקף קטן יותר מחרוזי הביצה, אבל תעשי להם שקע מכל צד, כד שחרוזי הביצה יתלבשו בתוך השקע הזה...יעזור לשלב אותם יפה יותר בעבודה...אז אם תעשי כמה כאלה חלקים בגוונים השולטים ותשלבי אותם לסירוגין-יכול לצאת משהו לא רע בכלל....מקווה שהבנת משהו מכל המלל שלי.....ובהצלחה כפרה!

יקנעמית

New member
גם אלי גם אלי...למה רק לתמי?????

אני הייתי עושה ככה.... שלושה חרוזים מושחלים על שרוך עור שחור. משני הצדדים, מכל כיוון, כמה חרוזים בצבע כסף או זהב וזהו. תאמיני לי נעמתי, ייצא פצץ !!!!!!!!!!!

נעמה - חרוזים נהדרים!../images/Emo45.gif

אני רואה שכבר הציעו לך איך לחרוז אותם [הצעות מוצלחות לטעמי] ולי נותר לחכות לתוצר המוגמר...

לפי דעתי:../images/Emo189.gif../images/Emo205.gif

תעשי כזה צמיד,את יודעת שיש בסיס,וממנו יוצאים חוטים שעליהם תשימי את החרוזים,אני עשיתי משו כזה ויצא ממש נחמד
וחוצמזה החרוזים ממש יפים

תודה לכל הרעיונות

חלקם ממש טובים, במיוחד זה עם השרשרת, חרוז, שרשר החרוזים גדולים יחסית, כפי שכבר אמרתי ולכן מחזיק לפלאפון זה קצת גדול מדיי וכבד מדיי. איך ידעתי שאוכל לסמוך עליכם????

חרוזים י-פ-י-ם כל כך.נהדרים ../images/Emo140.gifוע

ועם שלל העיצות שקבלת אני בטוחה שיצא מוצר מהמם.

נעמה-../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

אפשר לקבל הסבר לגבי אופן עשית הצורה הביצית של החרוזים?

הצורה הביצית

מתחילים עם עיגול רגיל ואז צובטים אותו משני קצוות מנוגדים בעדינות לקבלת אליפסה

נעמה-תודה!

איך לא חשבתי על זה קודם?כל כך פשוט-ואני הסתבכתי בכל מיני שיטות מורכבות...תודה!

למעלה