התייעצות ... !!

מיכלוש14

New member
התייעצות ... !!

קודם כל סורי על הנושא החדש אבל זה דחופפ לי .. שמעו שנייה בננות ביום ראשון אני הולכת לפגוש ת'בויז מאחורי הקלעים בעכו ואני רוצה לקנות לאושרי משו יאפה .. ואנל'א יודדעת מהה :( אם למישהי יש רעיון ... בקשה כתבו לי

OoנויoO

New member
מיכל כנסי...

לדעתי הכי יפה שתיקני לו איזה ברכה או משהו כזה... ואם את רוצה תביאי לו חותיני חחחחחחחחח סתם דובי או משהו אבל לדעתי תביאי לו ברכה כי זה הכי מרגש/יפה וזה... את יכולה להביא לו עם זה דובי או פרח או משהו דומה... ואת יכולה למסור לו שאני אוהבת אותו חחח סתם...אל תייחסי
קיצר אני לא יודעת אם זה עזר..התייעצות שלך!!

אדרררר

New member
יאאאאא איזה כייייייייף לךךךךך !!!

תכנסי אליי לאייסיקיו רגע 206233194 :)

KiSs KiSs KiSs

New member
לדעתיי...

לדעתי כדאי לך לכנות לו איזה כרית לב
וורודה כזאת צמריריתת.. זה מראה את כל האהבה שלך אליו..ותוסיפי איזה ברכה יפה כזאת...זה הכי מושלם...זה העצה שילייי... אוהבפותךךךך -כרמלו'ש-

KiSs KiSs KiSs

New member
ו...תהני מאמי..וגםם..כנסי שנייה--->

תמסרי להם ד"ש רותח ומלא מלא מלא נשיקות
מהפורום שלהם בתפוז ו-ש-י-כ-נ-ס-ו לפההההה!! תגידי להם שאנחנו כבר בוכות כי הם לא נכנסיםםם מואהההה
-כרמלו'ש-

OoנויoO

New member
כרמל חחח רעיון טוב תגידי להםםםם

אבל עשי טובה תתני להם איזו שהיא סיסמא או משהו כדי שנדע שזה באמת הם ולא עוד איזה מתחזה מטומטם =/

KiSs KiSs KiSs

New member
חרא על כל המתחזים האלאאאא...

פעם אחת כימעת קיבלתי שוק ש"שרון" נכנס לפורום ואז גיליתי שזה בכלל מתחזההה!!!! כל כך התרגשתי ואז קלטתי ש-ה-כ-ל שטויותתת!!!!!!! יש לי טראומה לכל החיים ואהה
...{חעע}...

יייאאא איזה כיף לך!!!

לדעתתי תכתבי לו מכתב חמוד ותקני לו איזה דובי ! זה הכי יפה

CaMiLa TqM

New member
תקיני לו שמיכי!!

חח לא סתם שמיכי יש רק אחת אממממממ לא דעעעעתתתת גרועה במתנות לבנים חח תודו שזה קשה

KiSs KiSs KiSs

New member
פחחחחחחח...שמיכייייי..אהבתייי.....

אושרי והשמיכי שלווווו....אימל'ההה..קרע אותי זהה..

כן...זה באמת מצחיק..שמיכי..!

אבל זה רעיון דווקא טוב לעשות לו משהו כזה או לעשות לו פוסטר גדול כזה ולהדביק תמונות שלו ושלך עם כל מיני ברכות!!

מיכל כנסי....

תקני לו איזה מלאך כזה ותחברי אליו ברכה ותרשמי בתוכה:"מי אמר שמלאכים יש רק בשמים?" אם את רוצה... ודרך אגב לא נעים לי להגיד לך אבל כאילו למה להביא רק לאושרי כשאת יכולה להביא לכל הבויז?

מיכלוש14

New member
אני מביאה לכולם משו חמודד

אבל לאושריי משוו יאפהה .. תודה לכולכן על הרעיונות עזרתן ה-ר-ב-ה אוהבתתת אתכןןן הכיייייייייייי בעולם יאפותת צ'לי !!!

מזה מזה מזה מזה מזה מזהההההה

אני בשוקקקקקקקקקקק הגיים בויזזז במקום 4 במבוקשיםםםםםםםם מזה אני מצביע כל שניההההה הם אמורים להיות מקום ראשון תצביעוו בנותת!!

למעלה