התייעצות

kingofthenet

New member
התייעצות

שלום לכם, אני רוצה לרכוש מחשב נייד, בהתחלה חשבתי על האפל iBook שעולה משהו כמו 6500 ש"ח, ראיתי שהוא נראה נחמד, ובכלל שמעתי הרבה דברים טובים על מקינטוש לאחרונה, אבל גם על הרבה בעיות בתאימות. אז יש לי פה שתי התייעצויות בעצם: 1. האם האפל האייבוק שווה את זה? (הרי ברור שרובכם תגידו לו מכיוון שלא ניסיתם אותו, אבל בכל זאת, אלא שכן יש להם מידע)....אם לא: 2. אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 6000-6500 ש"ח, שיעבוד מהר, ושיהיה 60 ג'יגה + צורב DVD. אני רוצה שהמחשב יעבוד מהר גם אם יש יותר מתוכנה אחת שעובדת ברקע: פוטושופ, פייפוקס, תוכנת FTP בעיקרון. כעקרון הנייד לא נועד למשחקים, אבל אם תהיה בו אפשרות להרצת משחקים אז אחלה =). אהה, ודי חשוב לי שהוא לא יהיה שחור, משהו בסגנון של האייבוק =P. תודה

geostant

New member
מקינטוש תמיד היה בעדיפות אצלי

ראיתי את המילה פוטושופ, וישר נדלקה לי מנורה
מקינטוש ופוטושופ הולכים מאוד טוב ביחד אבל אתה חייב לזכרון שלמקינטוש אין הרבה משחקים (אם זה מעניין אותך) ורוב התוכנות לא בנויות למקינטוש מה גם שלהשיג תוכנות של מקינטוש יותר קשה (במקרה שלא קונים אותם) מהצד השני אני עובד עם T42 של IBM, שדרגתי את הזכרון לג'יגה בפוטושופ CS 2 רץ אצלי כמו ארנבת, ואני עובד די כבד על פוטושופ.

kingofthenet

New member
ירדתי..

אז נראה לי שירדתי מהמקינטוש סופית, אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם התאמות וכל הבולשיט הזה אחרי שאני משלם 7000 ש"ח. למישהו יש לינקים לניידים איכותיים? (עד 6500) (רק לא צבע שחור, פליז)

למעלה