התייעצות

ריקי28

New member
התייעצות

שלום לחברי הפורום, יש לי סקר קטן לביצוע, לכמה מכם יש ביטוח על מכשיר הטלפון הנייד? למי שאין ביטוח - איפה מתקנים מכשיר סלולרי שהתקלקל? האם מישהו יודע מה העלויות? אחרי שאקבל תשובות אתם תקבלו את תגובתי לשאלות הלא שגרתיות האלה...

Yuval I

New member
יש מעבדות פרטיות בת"א

בעיקר סביב התחנה המרכזית. אחרי ביקור בחנות כזו לפתיחת SIM הבנתי שעלות התיקון נקבעת גם לפי מצב הרוח של העובד ומראה הלקוח. יש מעבדה טובה בקצה הדרומי של רחוב צ'לנוב בת"א.

אז זהו...שאני באותה הבעיה../images/Emo10.gif

אין לי ביטוח על הפלאפון,וכל קלקול או תקלה, אני אמורה לשלם. ומכיוון שאני מתקמצנת, אני נשארת תקועה עם אותו קילקול
דוגמא: לפני כמה חודשים הפלאפון{של חברת סלקום} הפסיק להתחבר לדיבורית של האוטו. זאת אומרת משהו בפנים כנראה התקלקל{אולי קורוזיה, לא יודעת....} והדיבורית לא פועלת. קפצתי לעמדה בישפרו, ושם רק בדיקה עולה 70 ש"ח. לא רציתי להשאיר בתיקון ואני עדין עם פלאפון ללא דיבורית. אז מנסים למצוא כל מיני קומבינות של חברים שעובדים בסלקום או משהו כזה

אמץ

New member
ברוב המקרים עדיף בלי ביטוח

למשתמש רגיל (שלא טובל אותו בים, או מנגח אותו יותר מדי או נמצא במקומות שזה מועד לגניבה), עדיף מכשיר טוב ואחרי האחריות לוותר על הביטוח. כי בסופו של דבר משלמים יותר על הביטוח מאשר על מכשיר חדש. עכשיו השוק נפתח ובכלל יגיעו מכשירים זולים יותר (כמו 200 שח) ואז בכלל שווה פשוט לזרוק מכשיר כשהוא יתקלקל.

ריקי28

New member
תיקון מכשירים סלולאריים

ואם היתה מעבדה פרטית שכזאת במודיעין, סופר מקצועית במחירים הגיוניים וסבירים, האם לדעתכם יש פוטנציאל כלכלי לעסק שכזה במודיעין?

אמץ

New member
עכשיו הבנתי

יכול להיות שכן יש פוטנציאל. בהתאם למה שכתבתי קודם, זו עיר עם הרבה ילדים שבימינו מסתובבים עם טלפון שמועד לפורענות וכדאי לבטחו. כדאי מאוד שתהיה גם אופציה לביטוח אובדן ולא רק תיקונים ואז תהיו על הדרך הנכונה.

Yuval I

New member
על פוטנציאל במודיעין

בחינת הפוטנציאל במודיעין צריכה להביא בחשבון את העובדים הזרים שלהם אין שום ביטוח והם יהיו לקוחות טובים של מכשירים מיד שניה. אם ננסה לחשוב על אחוז המכשירים שאין להם ביטוח במודיעין יתכן ונגלה שהמספר במודיעין נמוך יחסית לשאר המדינה. הסיבה לכך לדעתי היא החתך הסוציו-אקונומי של העיר. בכל מקרה אני אשמח לראות מעבדה שכזו במודיעין ובכלל חסרות לנו מעבדות למכשירי אלקטרוניקה ביתיים ולמכשירי חשמל קטנים. קניית חלק בסיסי למיקסר למשל מחייבת נסיעה לת"א או ראשון לציון.

ואני חשבתי שיש לך בעיה עם הפלאפון

לא יודעת מה ההבדל בין מעבדה פרטית לבין עמדת השירות של המכשיר המקורי? זה כמו ההבדל בין המוסך המרכזי של "יונדאי" לבין מוסך פרטי. אנחנו מעדיפים לעשות את התיקונים במוסך המרכזי.

ריקי28

New member
אבל מה אם את מקבלת את אותו שירות

ואף שירות טוב יותר, איכות תיקון ברמה גבוהה מאוד,אחריות על התיקון ומחיר סביר, עדיין תעדיפי את המוסך המרכזי?

למעלה