התייעצות...
הי לכולם
אשמח לעצה - יש לי 3 אחים נשואים - שזה אומר - 3 גיסות ו10 אחיינים. בשביל לא לבלבל נחלק אותם לערים בהם הם גרים 1.נתניה 2.מודיעין 3. קריית ארבע. עכשיו, ניקח את קריית ארבע ונשים בצד כי הוא לא קשור לנושא
הבעיה היא נתניה ומודיעין. הגיסות שלי לא כ"כ מסתדרות.. הן לא רבות אבל גם לא חברות. לאחת אני קרובה ולשנייה לא כ"כ...למרות שאין לי בעיה איתה אני פשוט לא מוצאת נושאי שיחה איתה. הבעיה היא כזאת - האחיין הבכור שלי ממודיעין קטן. הוא בן 7.5 ונורא נמוך ורזה ולא נפלה לו אפילו לא שן אחת. אני לא מבינה כלום בגידול ילדים אבל גיסתי מנתניה כל הזמן אומרת שהוא נורא קטן ובאמת האחיינית מנתניה קטנה ממנו ביותר מחצי שנה וגבוהה בהרבה והתחלפו לה כמעט חצי מהשיניים בפה. (אמרו לי שזה משמעותי) במוצ"ש דיברתי עם נתניה והיא אמרה שלדעתה מודיעין צריכה לעשות לאחיין שלי צילום של כף יד לראות אם יש לו בעיית גדילה שאותה אפשר לפתור עם הורמוני גדילה.. אז אמרתי לה - למה את לא אומרת את זה למודיעין והיא אמרה שזה לא עניינה. מה גם שמודיעין לא מוכנה לקבל שום עצה שנותנים לה בנושא גידול ילדים. זה היה במוצ"ש - היום יום רביעי וזה עדיין מטריד אותי ולא עוזב לי את המח
האם להגיד משהו למודיעין? אם כן, מה? הרי אני לא אמא - אני לא מבינה בגידול ילדים ושות' חשבתי אולי לדבר על זה עם אמא שלי (אם היא לא קראה את ההודעה עד עכשיו
) אבל גם לה הם לא יקשיבו (מנסיון) זה באמת מטריד אותי - אני רוצה שאחיין שלי יהיה מאושר כי אני יודעת איך זה לגדול עם מלא בעיות רפואיות... זהו, אני אשמח לעצות
הי לכולם