התייעצות....

Reshefgarcia

New member
התייעצות....

אני מבקש עזרה מכל חברי הפורום... בעקבות הידיעה המרעישה שפרסמתי בצהריים (ושנכון לשעה זו אף אחד לא הגיב אליה,למרבה תדהמתי) החלטתי לעשות מעשה,ולשבת לראות את כל פרקי פיירפליי... לפני שאתחיל...האם יש משהו שאני צריך לדעת? משהו שצריך להיות מוכן אליו? פרקים שניתן לדלג עליהם/אסור לפספס (מה שמצחיק בהתחשב בזה שכל הסידרה היא 13 פרקים)? דמויות מעצבנות? קטעים מצחיקים שאני עשוי לפספס אם אמצמץ... תודה לכל העוזרים...

otto2222

New member
עזרה

קודם כל, אני מציע שתצטרף לקומונת פיירפליי החדשה, שם יענו לך יותר, כי מן הסתם יש יותר צופי פיירפליי. עכשיו, ככה. אני לא יודע איך אתה מתכונן לצפות, האם הורדת את הפרקים או יש לך אותם על DVD, אז חשוב שתראה אותם לפי הסדר. שהוא: Serenity, parts 1,2 The Train Job Bushwhacked Shindig Safe Our Mrs. Reynolds Jaynestown Out of Gas Ariel War Stories Trash The Message Heart of Gold Objects in Space זה לא הסדר בו הם שודרו במקור, כי פוקס המטומטמים עירבבו את הסדר. לכן חושב שתראה את הסדר הנכון. דברים חשובים אחרים- בסדרה מדברים מדי פעם סינית. אל תילחץ אם אתה לא מבין, כי אלו לא דברים שממש חשובים לעלילה. בסופו של דבר, אני מבטיח לך שלפי ההקשר בו נאמרים הדברים, אתה תבין מה הם אומרים. וגם אם לא- לא נורא. נסה בעצמך לתפוס מהו המכנה המשותף לכל הדברים הנאמרים בסינית. אין דמויות מעצבנות. כולם מושלמות אחת אחת. קטעים מצחיקים שאתה עלול לפספס אם תמצמץ? יש פיתרון- אל תמצמץ!
כל הפרקים הם טובים, ואסור לדלג על אף אחד מהם. הקונצזוס בין המעריצים אומר כי Out of Gas הוא הפרק הטוב ביותר בסדרה, אבל חס וחלילה שלא תראה אותו מחוץ לסדר שלו כי אז יהרסו לך המון דברים ולא תבין אותו. זהו, בסך הכל. תהנה. ותבוא לספר חוויות. אה, ויש ניתוחי פרקים באתר "המסך המפוצל" ששווה מאוד לקרוא.

rds15

New member
../images/Emo129.gifהקומונה לא ממש חדשה ../images/Emo3.gif

היא קיימת מאז שהסדרה שודרה בהוט ספייס, שזה היה בקיץ שעבר.

למעלה