התייעצות

• פותח הנושא Noaal
  • פורסם בתאריך

Noaal

New member
התייעצות

היום הלכתי לראות את שתי הדירות שהרופא ילדים שעבדתי אצלו הציע לי. האחת, דירת חדר וחצי עם מטבחון מסודר (כולל מקרר וכירה חשמלית), השנייה שני חדרים (עלק) ובלי מטבח ממש מסודר. הדירת שני חדרים נפסלה מיידית, וזו של החדר וחצי עוד נשקלת (אני צריכה לתת לו תשובה עד יום ראשון). הדירה הזכירה לי חדר של חברה שלי בקיבוץ. זה חדרים שבנויים בצורה של חדר ערבי (קשתות, תקרה גבוה, יש ויטראז על החלון), נכנסים דרך חצר משותפת (לכ-5 דירות שדיירים שם עשו מזה אחלה זולה) שיש בה הרבה ירוק. עכשיו לחסרונות: אין חנייה קרובה 24/7 (וצריך להוציא תו בעיריה)], המקלחת ושירותים הם קטנים (אמרתי חדר בקיבוץ?!), החלון פונה לרחוב, רק שלוש מתוך החמש דירות שייכות לאותו בעל בית. מצד אחד מקום מאוד נחמד.. מצד שני לא ראיתי עוד מקומות.. מה אתם אומרים?

חחחחחח.....

הלוואי והיה לי פה את הגודל של הדירה שלי בקיבוץ...היא פ3 יותר גדולה. אם את רוצה... אנחנו מתכוונים לפנות את הדירה שלנו בקרוב... זאת דירת 2 חדרים מאוד מושקעת ויש גינה מרוצפת בחוץ.. בנוסף לבעלי הבית אין בעיה עם חיות... זאת דירה חמודה ויש חניה צמודה...

לא כדאי לראות עוד מקומות?

בכל מקרה אף פעם לא טוב ללכת ישר על דירה בלי להכיר קצת את ההיצע בטווח המחירים שלך. ומעבר לזה - ישבת עם עצמך וחשבת מה הדרישות שלך מדירה והעמדת את הדירה הזו כנגדם? נניח לאדם שגודל המקלחת חשוב לו יהיה חסרון, ולאדם שרק צריך טוש זה לא ישנה, כך שכמעט שום דבר הוא לא חיסרון אובייקטיבי, רק מה שמתאים לך.

../images/Emo45.gif

אני למשל עושה סיבובי דירות בזמן הקרוב, ואני אשכור דירה רק אם אני אמצא מציאה שחבל"ז.

Noaal

New member
עדכון (אחרי סופ"ש התנתקות)

הודעתי לרופא שאני לא אקח את הדירה. לעומת זאת, דיברתי עם חברה שלי שעוזבת עוד מעט את הדירה שלה וקבענו שאני אקפוץ לראות ואחליט... משום מה אני די בשנטי על העניין..

למעלה