התייעצות.

לולי80

New member
התייעצות.

אז ככה, נגמרה שנת הלימודים פחות או יותר... יש עוד 2 מבחנים... מצאתי עבודה בחנות בגדי מעצבים בעיר מגורי מרחק הליכה של 10 דק. חנות מהממת... המכורות והמנהלת.. לא. זה די שומם בחנות אז במשך קרוב ל7 שעות אני מסתובבת במעגלים , ניסיתי לסדר חולצות ולקפל, אז אחת המכורות לקחה לי את זה מהיד ואמרה לא צריך כבר קיפלנו את זה לפני שבוע ... כולן שם פרחות, כל המשמרת לא מדברות איתי... אין עם מי לצחוק... המנלת גם שם כל היום ולא מדברת איתי אלא עם הבת השנייה... אני די חברותית ברגע שאני מרגישה בנוח - אז זה מצב לא נעים כזה...בסוף עליתי לחברות שעובדות מעלי במסעדה הוצאתי את מלאי הצחוקים שרק יכולתי ב-2 דק... וחזרתי לשיממון... פרחיאדה ולולי בע"מ... מה לעשות? צד אחד: אני חייבת חייבת עבודה וזה קרוב לבית שזה פלס ענק. צד שני: הזמן לא זז כשמתעלמים ממך, כשלקוח נכנס אני ישר קופצת עליה ואומנם עבדתי שם רק פעמים אבל ישר אמרו לי שמאוד כייף שאני משרתת אותם... רק מה שאר המוכרות קופצות על הלקוחה של ובברוטליות "לוקחות" לי אותה, אני מיסודי לא כזו אז אני זזה הצידה... כל דבר מבחינתם : מהמם מהמם... אני לא ככה... אני מתחברת עם הלקוחה ואז... איכס מגעילולות... לא רוצה ללכת לשם!!!! אבל חייבת עבודה... אגב יש לי היום ומחר משמרת ובשישי מבחן כך שאין לי זמן ללמוד....מה לעשות נפלאות שלי. עיזרו ללולי לפתור החידה.... יום נפלא

ymz

New member
את יכולה לעשות כמה שינויים

כמו למשל לנסות להיות קצת יותר אסרטיבית עם הבנות ופשוט להסביר להן שזה לא לעיניין צורת ההתנהגות שלהן במיוחד ליד לקוחות. או שאת יכולה לחפש עבודה אחרת יותר נחמדה

rini45

New member
סקאלי אולי צודקת לולי?../images/Emo123.gif

כאמור אם לא טוב מחפשים משהו יותר טוב , או שלתת עוד הזדמנות כי בסך הכל רק יומים היית שם.

קודם כל ...

לא הבנתי על מה הפרצוף הכעוס ... לדעתי זה
הרבה יותר חביב. שנית, לא התרשמתי שזו איזה אבן דרך בקריירה, אלא רק אמצעי זמני להשגת מזומנים, ומכיוון שגם כך לול עברה עכשיו תקופה לא קלה, תהיתי אם זו אופציה יחידה, או שמא יש אופציה אחרת ... כי אם כן, הסבל הזה נראה לי מיותר. למרות שחובה באמת לציין שתמיד לוקח זמן להתרגל למקום חדש.

היי לולי

אני מאלו המאמינות שבחיים יש לנו התנסויות שונות שעלינו לעבור בדרך כזו או אחרת... כך שאם יש "משהו" שאת יכולה ללמוד מהמקום הזה - משהו על עצמך, על דרך התנהגות שלך או דפוס התנהגותי החוזר על עצמו- נסי להתמודד ולהתגבר , כדי שלא "לפגוש" את אותה הגברת בשינוי אדרת במקום אחר...נסי לתת לזה צ'אנס אבל בשינוי גישה, בדקי מה עושה לך ממש ממש רע ונסי לבדוק את הדברים בצורת התנהגות אחרת שלך, משהו שאת מחליטה/חושבת שיכול לשנות... או אולי בצורת הסתכלות שונה ... אבל אם ממש ממש רע לך, בצורה שאינך יכולה להתגבר, התחילי לחפש עבודה אחרת תוך כדי, ואם אינך יכולה להישאר שם בכלל אז פשוט עזבי את המקום. ממה שהבנתי קצת... את אוהבת לעבוד עם ילדים למה שלא תנסי משהו בכיוון הזה? נניח קייטנות, גן, מתנס"ים, מועדניות, טיפול בילדים בחופש או דומה לזה?! עכשיו כשהחופש הגדול בפתח הרבה הורים מחפשים פתרונות ואולי תוכלי למצוא משהו שימצא לך חן??! והכי חשוב אל תתני לזה להפיל אותך... המשיכי לנצל את האנרגיות החיוביות שנשלחו אלייך השבוע, באהבה רבה ע"י כולן.

libi4

New member
ברומא תהיי רומאית../images/Emo153.gif

אז מה עם תזדהי קצת עם הבימבו'ס,ככה קבלי את זה כחוג דרמה והן ישמחו ללמד אותך איך.... בהצלחה

לולי80

New member
שוב תודה בננות

אני אאלץ לישון על זה כיוון שהיום לא היו לי "ביצים" להעלות את זה בכלל... ועם הבחורות האלו, ניסיתי ולא הצלחתי להתחבר, יש לנו שתי שפות שונות לגמרי.... הם מעקמות כ"כ את הפרצופ על הכל שאני ממש חוששת שבסוף הם יקבלו נקע בפנים.... אני אנסה למשוך קצת ונראה.... שוב תודה לכולכן.... כפרה עליכם (אוי סורי... הבימבו השתלטה עליי, "מהמם מהמם" "חבל על הזמן יושב בול" . "אין, לבן זה הצבע שלך") נשיקות

בטי23

New member
אני בעד

לחפש עבודה חדשה למרות שאני מבינה שאת צריכה כסף עכשיו גם אני באותו מצב ... סטודנטית אחרי בחינות עבודות כאלה יש בשפע ... ואת לא צריכה להתענות עכשיו כל הקייץ עם חבורת פרחות.... אז מה הבעיה תמשיכי לעבוד שם עוד כמה משמרות במקביל תחפשי עבודה אחרת או חנות בגדים אחרת או אולי סתם מלצרות או שרות לקוחות . מה שתמצאי זה לא משנה כרגע את סטודנטית וכל עבודה שתעבדי זב היא סתם בשביל הכסף וגם כדיי להעביר את חופשת הסימסטר בכייף שיהיה לך בהצלחה מתוקה

למעלה