התייעצות

sweety05

New member
התייעצות

בעוד כ-6 ימים אני אמורה לסיים את החפיסה השנייה שלי. במהלך החודש הזה שכחתי גלולה אחת... ככה שלא קיימתי יחסי מין מאז, כי אני לא רוצה לקחת סיכונים מיותרים. אני רוצה לנסוע לצפון שבוע הבא, וזה יוצא בדיוק מתי שאני אמורה לקבל מחזור, אם אני לא אקח את שאר הגלולות- המחזור שלי יקדים? אני לא רוצה לקחת את החפיסה השלישית ברציפות... רק אם לא תהיה לי ברירה! מישהו פה יודע מתי המחזור יגיע? תודה:]

בד"כ אם מפסיקים באמצע

המחזור מופיע תוך כמה ימים. אבל לא ממש מומלץ לעשות זאת כדרך קבע.

invisible touch

New member
הממממ...

לי אישית, הרופאה אמרה שאני יכולה לשחק עם עניין החפיסות והשבועות איך שבא לי, ז"א שאפשר לקחת, למשל, 5 שבועות ברציפות ואז לעשות 7 ימים הפסקה, או 3שבועות ברציפות ואז לעשות הפסקה...כאילו לסדר את זה שיהיה לך נוח. אמממ...תהני בצפון:)

sweety05

New member
אז מה שאת אומרת למעשה...

שפשוט להמשיך לקחת גלולות ברציפות עד שאני אחזור מהצפון? וביום שאני חוזרת להפסיק, וככה אני אקבל מחזור... ואז אני אעשה הפסקה של 7 ימים ואתחיל לקחת שוב? הקטע הבעייתי זה עם החפיסה, שאני אצטרך לחשב כל הזמן...

פשוט

כשאת מסיימת את החפיסה הזאת ישר אחרי זה תתחילי את החפיסה הבאה ותמשיכי רגיל - אל תפסיקי באמצע זה סתם יבלבל אותך לדעתי

sweety05

New member
אני מעדיפה בגלל ש...

כשאני אחזור מהצפון יש לי בדיוק משהו כמו 4-5 ימים בלי תוכניות מסויימות, ואחרי הכמה ימים האלה- יש לי מתכונות ובגרויות ואני מעדיפה "לסיים" עם המחזור כמה שיותר מהר... אז נתבלבל קצת, לא נורא:]

ToryMaster

New member
תלוי

כמה זמן אחרי לקיחת הגלולה התחלת לשלשל? או שקודם? תוך כדי? בעיקרון, אם זה כשעה אחרי לקיחת הגלולה את בסדר, פחות מזה עלול להוות בעיה, אבל זה מאוד מאוד תלוי בקצב העיכול האישי שלך.

למעלה