התייעצות

י ר ד נ י

New member
התייעצות

שמעו.. אני והלהקה שלי עלינו על רעיון ראשוני לקנות למורה (זכר) שלנו לפאנקי דאודורנט כי הוא תמיד בא מסריח כזה מחבק את כל הבנות וזה משהו שאנחנו תמיד צוחקות עליו מאחורי הגב אני העליתי את הרעיון כי אני תופסת ממנו אחד שצוחק ואין לוח בעיה עם שטויות כאלה ולדעתי הוא יקח את זה נורא בצחוק אבל הבנות פתאום אומרות שזה לא יפה ומתפדחות.. שתבינו אנחנו מתים עליו (רובנו) וכיף איתו לאללה כל שיעור אנחנו מחכות לו בקוצר רוח וגם לא היה לנו הרבה זמן כי היה את החגים את יכולים לראות פה את החילוקי דעות שלנו בקומונה שלנו מה דעתכם? הייתם עושים ככה למורים שלכם? הייתם נעלבים?

Mr GK

New member
לדעתי...

לא חכם שכל הבנות, בפורום של להקה (אחרי שיעור למשל, כמו שחלק מהבנות בלהקה שלך הציעו), יבואו ויתנו לו את "המתנה" הזאת, שהרי היא גם בסה"כ לא כ"כ מתנה בשבילו כמו שהיא מתנה בשבילכן... אני חושב שקודם כדאי שאחת הבנות בלהקה תיגש ותדבר איתו על הבעייה בנפרד, בארבע עיניים, ואם אף אחד לא מוכנה להתנדב אפשר לבקש ממורה אחר שמלמד אתכן בלהקה. רק אחרי זה אני חושב שיתאים לתת לו במתנה דיאודורנט, למרות שלדעתי כדאי לצרף עוד פריט [לא משנה איזה, רק כזה שלא נוגע לריח גוף שלו...] כדי שהוא לא יחשוב שכל הרעיון מאחורי המתנה הוא רק שהוא מסריח וצריך לשים דיאודורנט. זהו, בהצלחה
ומזל טוב!

י ר ד נ י

New member
תראה..

זה לא באמת בשביל שהוא ישים ויהיה לו ריח טוב... זה סתם כאילו מצחיק.. וגם שנה שעברה בחזרות להופעה וזה ראינו את היחס שלו לבוגרות והם ממש כמו חברים כי הוא צעיר ויש לו ראש טוב ורציתי שנהיה ככה גם.. זה יכול לשבור את הקרח יו נאוו...

Mr GK

New member
אני לא שולל את ההצעה שלך...

פשוט לדעתי זה מעליב. אם את חושבת שזה ישבור את הקרח וישפר את היחסים ביניכם אני יותר מממליץ לך ללכת על זה. בכל מקרה, ביקשת חוות דעת ונתתי לך אחת כזו.

ג'ורדן:)

אויש איך אני אוהבת לשים את ג'ורדן ככותרת! אני פשוט אוהבת את השם שלך, הרגיל והחיבה! שם מדהים! שם יפה! כמעט כמוך...! עכשיו בקשר לחילוקי דעות, היה קצת קשה לי להחליט אבל אני חושבת שאם אמרתם שהוא לוקח הכל בקלות ובכיף, אז כן, למה לא? תקנו לו! אבל דברו איתו על זה, שלא ירגיש שאתם מרמזות לו ויעלב, תהיו כנות. עם קצת אומץ והכל מסתדר!:)

י ר ד נ י

New member
שיירר!!

יפהה!! הלהקה שלי לא רוצות לא יודעת לדעתי הם סתם מתביישות... מקסימום מה כבר יכול לקרות!?.. אולי ביום מן הימים עוד נצחק על זה.. חחח ג'ורדן- לא נרדמת, חושבת על עומרי, רוצה להיות איתו כל רגע נתון

Dancerit

New member
ירדנוש לדעתי

עכשיו כתבתי דעה ארוכה ארוכה אבל בגלל ריבוי השמות שלי היא נמחקה אז בקיצור לדעתי זה יהיה נורא מעליב לתת לו את זה. זה לא מתפקידכן להגיד לו. שחברה שלו תגיד לו אבל לא את. רוב הסיכויים שהוא לא יתקרב אליכן יותר אלה רק יתרחק מכן. הוא לא יפתח אתכן שיחת נפש אודות הריח שלו, וגם אם הוא יצחק, בתוך תוכו הוא בטוח יפגע שזה מה שאתן חושבות עליו מאחורי הגב. אני חושבת שהוא אוהבת אתכן כמו שאתן וזה סתם יכול לפגוע בו. כאילו תחשבי עליו אם חברות שלך היו מביאות לך דאודורנט היית נעלבת שכאילו הן חושבות שאת מסריחה. ועוד משהו תחשבי שהוא מגיע לשיעור שלך אחרי יום עבודה של שיעורים, חזרות, נסיעות בדרכים ואיזה רקדן הוא אם הוא לא מזיע? כל רקדן מזיע וכן גם הוא. באמת מכל הלב אני אומרת לך הוא אוהב אתכן מאוד וחבל שתהרסו את זה כי כמו שאומרים אדם ישכח מה אמרת לו ומה הבאת לו אבל לעולם לא ישכח איך גרמת לו להרגיש כן וזה היה בקיצור

Mr GK

New member
לדעתי לא צריך לוותר על הדאודורנט...

אבל לא לבנות על זה שהוא "סבבה" איתכן ובגלל זה הוא לא יעלב. אני הייתי נעלב.

זה כל כך נורא....-

זה כל כך נורא שצריך להעליב אותו ולהגיד לו את זה ... תצטרכו לחיות עם זה... כולי קווה שישים דאורדורנט...!!!

גלתו

New member
לא חושבת שהייתי עושה את זה...

נראה לי ממש מעליב... אבל מישהו פה הציע לשים את הדיאודורנט בתוספת לעוד משהו - זה נראה לי רעיון ממש טוב. זתומרת, תקנו לו איזו חבילת טיפוח כזו, ובין השאר תשימו שם דיאודורנט. אני מבינה שאתן רוצות לשבור את הקרח ולצחוק איתו על זה, אבל זה סתם נראה לי קצת מעליב... בהצלחה

Dancerit

New member
לא חושבת שכדי להכנס לשמות של מורים

מתאמים ברורים לא נראה לי שזה המקום להגיד מי זה המורה...

למעלה