התייעצות

• פותח הנושא dadi1
  • פורסם בתאריך

dadi1

New member
התייעצות

חזרתי לא מזמן מאילת ומצאתי שם שני אביזרים מדהימים לזאטוטים. 1. יש שם כמו יריעה כזאת בתוך גליל ( כמו המסך הזה שתולים על הקיר ופותחים את היריעה במשיכה - ואז מקרינים עליו שקופיות)- שהייעוד שלה זה שילדים יקשקשו עליה במקום על הקיר. 2. היה שם כמו מקטעים מקטעים של גדרות כאלה מפלסטיק- ניתן לקנות כמה חלקים שרוצים- כל חלק הינו באורך של מטר בערך- ומרכיבים אותם אחד לשני וכן יוצרים מכלאה שהילד נמצא בתוכה תחת פיקוח ולא מתרוצץ לו חופשי בכל הבית- ניתן לקנות כאמור כמה חלקים שרוצים- לפי גודל המכלאה הרצוייה- זה כזה מודולרי. מה דעתכם על שני הדברים האלה? זה נראה לכם שווה? שימושי? תודה על חוות הדעת

אפרתש

New member
בשני השתמשנו עד לא מכבר

כגדר למדרגות (בגלל המבנה שלהן, שער סטנדרטי לא מתאים). כמכלאה, מעבר לעצם הרעיון לשים ילדים במכלאה - לא מומלץ. לילדים (לפחות לילדים שלי) יש נטיה לטפס על דברים. ולפלסטיק הזה יש נטיה להתכופף כשמטפסים עליו. אז זה מסוכן. אנחנו עכשו משתמשים בזה כמשחק, אבל רק כשאנחנו בסביבה, ולא סוגרים.

dadi1

New member
לא נראה לי

שאנחנו מדברים על אותו דבר- מה שיש לך זה גמיש? יש לך אולי תמונה של זה? אני לא ממש זוכרת את זה לפרטים- אבל אני לא חושבת שזה היה גמיש- את מוכנה אולי להעלות תמונה של זה לכאן?

אפרתש

New member
לא. זה לא גמיש.

אבל כשילדה ששוקלת עשרה קילו מטפסת על זה - זה מתכופף. כל חלק בפני עצמו לא מתקמט, אבל כל הקוסטרוקציה קורסת. אם אני לא טועה מה שיש לנו הוא תוצרת כתר פלסטיק.

snty

New member
תשובות

הראשון הרעיון נחממד אבל עלול להיות קצת בעיתי היות והילד עלול לצייר על הקיר בטעות... השני אישית לא נראה לי אני בעד חופש תנועה ולא הגבל. במצבים בהם צריך להגביל את השטח מכניסים ללול לזמן קצר.

צימעס

New member
מכלאה.

(בלי לדון בשימוש, המילה עושה לי
)

dadi1

New member
אוףףףףף- ידעתי

תנסי לנטרל את הקונוטציות העולות- תחשבי על זה כאל מתחם מוגן- אוקיי?

עמית@

New member
אין לי מדרגות בבית ../images/Emo13.gif אבל אצל אבא

שלי יש מדרגות תלולות להכאיב (פיזית להכאיב, נפלתי מהן לא מעט בתור ילדה) ולא הייתי רוצה שתמר תתגלגל מהן, לכן אני שמה שם שער כשאנחנו שם.

שִירָה

New member
גם כשלא נושאים את התינוק במנשא?

כל היום?
איך מסתדרים בלי שער?

מלמדים אותם לעלות ולרדת

אנחנו תמיד גרנו בבתים עם מדרגות עם הילדות, ובאף אחד מהבתים (3 במספר) לא היה שער. כל אחת בתורה למדה חיש קל כיצד מטפסין וכיצד יורדין, בזהירות ובבטחה. ואנחנו עם מנשא רק בחוץ (ובמשקלה המכובד של מאיה היום - גם זה כמעט ולא... אחרת שוברים ת'גב). אה, וכמובן שחשוב ביותר תמיד תמיד להשגיח ולשים עין על הקטנה. הגדולה עולה בלי בעיות וגם הקטנה, אבל לקטנה יש יותר סכנת החלקה ואי שימת לב למה שהיא עושה.

צימעס

New member
אוף, עניתי אתמול ורק עכישו אני רואה

שהתשובה נבלעה ע"י מפלצת ההודעות
שחזור: ****** בתי עכשיו בת עשרה חודשים (וחצי, אבל מי סופר) היא עולה מדרגות בבטחון רב, בלי לקרוא לי לפני העליה. [יש לנו מפלס אחד שהוא סלון-מטבח, מפלס שני שהוא חדרי שינה ורחצה, ועוד גרם מדרגות לגג אליו אנחנו כמעט ולא יוצאים]. כשהיא רוצה לרדת, היא קוראת לנו (מין צעקה כזאת) כדי שנוריד אותה, ואנחנו עושים זאת. בד"כ (כלומר, אם אנחנו למעלה) היא יורדת בעיקר כדי לעשות סיבוב קצר למטה ולעלות בחזרה (ושוב ושוב ושוב...). אני לא זוכרת איך הגדולים למדו לרדת במדרגות, אבל אני זוכרת שהיתה קופה בה הם כבר ידעו לרדת, אבל הרבה פעמים (למשל, כשעייפים) ביקשו שנוריד אותם, ולא התוכחנו (כלומר "תרד, אתה יכול") - מתוך ידיעה שהילדים מעריכים היטב את יכולתם, וחוסר רצון לשבש יכולת הערכה זאת. וידוי: איכשהו, עם הקטנה, יש בי (באופן כללי, לא רק בענין המדרגות) יותר פחד. אני שמחה בהתנסות עם הגדולים, זה מאפשר לי להזיז (רציונלית) את הפחד הצידה, לטובת אמון בילדה וביכולותיה.

עמית@

New member
הכל נכון, אבל בלהט ריצה או בחוסר

זהירות רגעי או במהלך ריב או במהלך סתם תזוזה לא זהירה, ואם יש מדרגות גבוהות, התוצאה יכול להיות טראגית עבורי, גם תמר יורדת ועולה מדרגות נהדר, אבל במקום שיש בו סכנה והיא לא מכירה אותו היטב, אני מעדיפה שער וזהו, על פני תוצאות מסוכנות פוטנציאליות.

אמברון

New member
אתם מרשים לי להיות קצת צינית?

קודם כל, בנושגע למוצרים שראית באילת - לא אהבתי אף לא אחד מהם. היריעה שאמורים לקשקש עליה היא כמו לוח מחיק? איפה החידוש? איך מחליפים נייר? איך מוחקים? והמכלאה עושה לי רע
(ואין לי שום כוונה לנטרל את המובן המילולי). הרעיון מזעזע בעיני. לא הייתי משתמשת במוצרים האלה. איפה מצאת את זה באילת? חברה טובה שלי תשמח לקפוץ לראות את המוצרים ולחוות דעה (והיא פתוחה יותר וביקורתית פחות ממני). ראיתי את ההודעה בפורום נוסף, ועולה הרושם שיש פה ניסיון לבדוק את מידת ההתאמה של מוצר לשימוש בשוק (ואין לי בעיה עם זה. או שיש..?). את סטודנטית לעיצוב המוצר? מנסה לעשות סקר לפני הפצת מוצר? מריח כאילו משהו מסתתר כאן.

למעלה