התייעצות

julia ch

New member
התייעצות

שלום לכולכם. הצהרתי ברבנות לפני כחודש, שלחתי את המסמכים לצבא, אך השבוע קיבלתי תשובה מפתיעה על כך שבקשתי נדחתה. כשהתקשרתי ללשכת הגיוס הודיעו לי שדחו את הבקשה כי הגיוס שלי קרוב מדי (8 בספטמבר). מאחר והגיוס שלי לא בא בחשבון מבחינתי, אני אובדת עצות! אם מישהו יכול לייעץ לי או להפנות אותי לאנשים שיוכלו לעזור אודה לכם מאוד. שבת שלום,

אנדריאל

New member
הי

לפי מה שאני יודעת,צריך להצהיר לא מאוחר יותר מ3 חודשים עד לתאריך הגיוס...אין לי מושג, מה את יכולה לעשות....הדבר היחיד שעולה לי בראש זה לבקש דחיית גיוס, ואז לשלוח הצהרה עוד הפעם...

julia ch

New member
אנדריאל היקרה

תודה על המידע, אם הייתי יודעת זאת קודם זה היה ממש עוזר. אודה לשאר חברי הפורום אם יוכלו לייעץ לי.

julia ch

New member
מיקי היקרה

אם תואילי לקרוא שנית את הודעתי אני בטוחה שתביני כי את הפטור מהרבנות קיבלתי אך הצבא אינו מקבל אותו בגלל מועד גיוסי הקרוב. לא ביקשתי ייעוץ כיצד לברוח או להתחמק מהצבא אלא רק מה עליי לעשות בכדי שהצבא יכבד את פטורי. מצטערת אם הפרתי את כללי הפורום. אם זהו אינו המקום לשאלתי אודה לך אם תפני אותי למקום הראוי לכך.

Mיקי_

New member
../images/Emo41.gif המקום הנכון ../images/Emo140.gif

פורום מתגייסים (הוא הרלוונטי ביותר) פורום נוער מסורתי (שווה לנסות גם שם) אם הצבא לא מוכן לקבל את ההצהרה שלך (מה שקיבלת מהרבנות זו הצהרה ולא פטור) אז אין לך פטור. ולכן שורום שירות לאומי לא יוכל לעזור לך...

למעלה