התייעצות

התייעצות

יש לי בעיה ורציתי להתייעץ אתכם. אני מדריכה את כיתות ו'-ז' במושב ובגלל שזה שתי כיתות יש בעיה עם המחנות קיץ. יש את מסע פלמ"ח שמיועד רק לכיתות ז' , ואת המחנה המועצתי לכיתות ד'-ו'. מה שאומר שחצי מהקבוצה שלי אמורה לצאת למסע פלמ"ח והחצי השני למחנה המועצתי. לא נהוג אצלינו במושב לפצל קבוצות אלא כל הקבוצה יוצאת ביחד לאותו מחנה. עד היום אמרו לי שכיתות ו' יוכל לצאת למסע פלמ"ח אבל עכשיו המד"בית שלי הודיע לי שאין אישור להוציא את ו' ורק ז' יוכלו לצאת לפלמ"ח , וכיתות ו' יצאו למחנה המועצתי. עכשיו יש לי שתי אופציות: 1. לפצל את הקבוצה- כיתות ו' יצאו למחנה המועצתי שהוא יומיים , וכיתות ז' יצאו לפלמ"ח. כמו שאמרתי לא נהוג אצלנו לפצל קבוצות , ואני יודעת שכיתות ו' יתאכזבו מזה מאוד! 2. להוציא את כל הקבוצה למחנה המועצתי - השנה כולם יצאו ביחד אבל שנה הבאה כיתות ז' יהיו ב-ח' והם יהיו אמורים לצאת לבעקבות , וכיתות ו' יהיו ב-ז' והם יהיו אמורים לצאת לפלמ"ח. ואז שוב תיהיה לי את אותה בעיה ויווצר מצב שבו השכבה הבוגרת יותר בקבוצה תפסיד את אחד הטיולים (או פלמ"ח או בעקבות). אני ממש לא יודעת מה לעשות עם המצב הזה ובגלל זה רציתי להתייעץ אתכם... מה אתם חושבים? מה אתם הייתם עושים? כדאי לי להתייעץ עם הקבוצה , ולעשות הצבעה לגבי שתי האופציות?
נופר

go golan go

New member
בעיה מוכרת...

אצלנו יש את אותה בעיה- רק עם עוד סיבוך קטנטן- הקבוצה היא ו'-ז'-ח'.... לדעתי כדאי לפצל. זה אמנם יוצר קצת בעיות לצוות, אבל בשביל החניכים לדעתי זה עדיף. תחשבי על זה- מסע פלמ"ח זה אחלה מסע, וזה של כל השכבה מכל הארץ. אני לא חושבת ששווה להוציא חבר'ה משכבה מתחת למסע הזה, כי אז הם לא יצאו עם השכבה שלהם, וזה יגרר כמו שאמרת לשנה הבאה.... למרות כל הקושי בזה לדעתי עדיף לפצל...

s h e e p i t

New member
לפצל....

חבל שהחניכים יפסידו מסע פלמ"ח... זה לא כמו מחנה קיץ שיש כל שנה... ואם הם לא יעברו אותו השנה לא תהיה להם אפשרות שנה הבאה... וסתם חבל.. בכל אופן... לפצל

אם אין ברירה - אז לפצל..

אבל אני מאמינה שאם תתקשרי לרכז בני המושבים אצליכם במועצה, או למי שמתעסק עם זה, ותבקשי ממנו להוציא גם את ו' למסע, אז ייתנו לך. לפחות אצלינו, לדעתי, היו נותנים.. כי, הרי ידוע שברוב המושבים קבוצה מורכבת משתי שכבות, ובחלק אפילו יותר, אז זה גם ברור מאליו שתהיה את הבעיה הזו.. ולכן, לדעתי, במועצה יהיה פיתרון, וכן יסכימו, אפילו שהמד"בית אמרה אחרת. אחרי הכל, לא כואב לנסות... אבל, אם בכל זאת לא יסכימו, אני אומרת שתערכי הצבעה בקבוצה. תראי מה כולם אומרים. ואז תחליטי!

לא נראה לי שיתנו להוציא גם את ו'

בכל המועצה הקבוצות מורכבות ככה ולכולם יש את אותה בעיה. הבעיה היא לא שהמועצה לא מוכנה להוציא את כיתות ו' , אלא שהתנועה לא מוכנה שכיתות ו' יצאו. אז לא נראה לי שיהיה פתרון במועצה , אבל אני אנסה... תודה =)

ככה אצלי(נו)

אני מדריך ה-ו-ז-ח (אני יוצא עם ה-ו למחנה המועצתי וז-ח לארץ גרשטיין או בקיץ נראה לי לבעקבות אל תעשי טעות ותוציאי את כיתות ז למחנה של הקטנים.. אל תתעצלי וצאי לשני המחנות גם את תהני וגם החניכים יהנו

זה לא ממקום של עצלנות

אני פשוט יודעת שהחניכים שב-ו' יתאכזבו מאוד , אבל בכל זאת נראה לי שאני אפצל את הקבוצה :/

ה טמבל

New member
גם אני חושב שעדיף לפצל

אם לא תפצלו תהיה לכם את אותה הבעיה גם שנה הבאה, וגם בעוד שנתיים שיגיע קורס מדצים ושם תהיו חייבים לפצל...

kedeman

New member
אני חושב שלא כדאי להתייעץ עם הקבוצה

למרות שלדעתי צריך לבוא אליהם בגישה של "אתם בוגרים ורוצים לשמוע את דעתכם" פה ההתיעצות איתם תגרור ציפיות. ובכל אופן - בסוף ההחלטה שלהם עלולה משיקולים אחרים להידחות ואז סתם את תצאי רע מולם אם תחליטי לפתל או לא לפצל - לזה אני לא אכנס.... אני לא יודע מה הייתי עושה... אחרים מציעים פה גם ככה אבל בקשר להתייעצות עם הקבוצה - נראה לי שלא כדאי.... יגרור ציפיות ואכזבות.. תחליטי את זה עם עצמך, אם את מדירכה עם עוד מישהו, מש"צ (?) ומד"בית

תצ1

New member
ניצלו"ש!!!

שלום שלום!!!!! אני מצטערץ על ההפרעה כך באמצע החיים פתאום... פשוט יש טובה שאני צריכה לבקש והיא די ממש ממש דחופה. נכון יש את רשימת ה"מדריך אף פעם..." למשל: מדריך אך פעם לא נופל הוא רק בודק את השטח מקרוב וכאלה.. בכל מקרה אני צריכה את הקעשור לזה בצורה ממש ממש ממש דחופה!!! אני נורא אודה לכם אם תעזרו לי, תודה מראש, אני

אני לא מצליחה לצרף קישור...

כי הקישור מגיע לדף הראשי של האתר. את רוצה שאני אעתיק את המשפטים ויכתוב אותם כאן?

תצ1

New member
תודה תודה תודה תודה!!!!!

את לא מתארת לעצמך כמה עזרת לי!!!!!!!

למעלה