התייעצות!

futuremom

New member
התייעצות!

היי בנות, אני בת 37.5 ואחרי צילום רחם שעשיתי התברר שיש לי סתימה בחצוצרות בצד הקרוב לשחלות. לכן הרופא המליץ על איי וי אף ולדעתו זה הפתרון האידיאלי עבורי כי שאר הפתרונות של ניתוח וכאלה לא מתאימים לי. לא התייאשתי ועברתי טיפולי הילינג אצל מישהי שנחשבת מאוד ידועה בתחום הפריון דווקא והיא מבחינתה אמרה לי שאני בריאה לחלוטין ואין שום סיבה שלא איכנס להריון בדרך הרגילה. אני רווקה ששוקלת חד הוריות ככה שאין לי בן זוג שאגש איתו ישר לעניינים ואבדוק את הנושא. הרופא אומר שזה בזבוז זמן בגילי להתמסמס עם הזרעות, ולא לגשת ישר להפרייה ואותי כל נושא של שיבו שהמערכת ההורמונלית של הגוף שלי עם תרופות לקראת הפרייה נורא מפחיד ובנוסף יש לי בעייה כרונית במערכת החיסונית ואני מאוד רגישה לזיהומים וכאלה, וכל הטיפולים השונים של שאיבות והחזרות וכו, יכולים לסכן אותי. מה ההיתן עושות במצבי? מנסות איזה תקופה בדרך הרגילה או שעושות עוד צילום רחם לראות עם ההילרית צדקה או שפשוט ממשיכות לאיי וי אף? תודה ובהצלחה לכולכן.

פּוֹנְג

New member
לדעתי קודם כל תעשי עוד צילום רחם

לראות באמת אם יש שיפור. אחר כך זה באמת תלוי בלחץ שלך. אם יש לך "זמן לבזבז" אז תנסי כמה הזרעות. במקרה הכי גרוע תכנסי להריון
למרות שאסור לך לשכוח לרגע שהגיל כאן באמת אינו לטובתך. בהצלחה.

vif

New member
הי

כל ההילרים וההילריות שאני ראיתי אמרו לי שאין לי שום בעיה ..הכי חשוב שאת תעברי את התהליך הזה שלוקח זמן ..אצלי לקח המון זמן בין שלב לשלב ויש ימים עכשיו שאני אומרת לעצמי למה לא עשיתי ivfכבר לפני שלש שנים ץץ אבל אם יש משהו שלמדתי מכל הטיפולים האלה שזה תהליך שאת מבשילה איו צעד אחרי צעד וההילרים והרופאים משמשים כאישורים למצב שלך בקיצור תני לעצמך לעשות מה שמתאים לך...

debby12

New member
מנהל
חוץ מזה שזו החלטה אישית

הרי שגם קשה לייעץ בלי שכתבת לנו מה היתה התוצאה של בדיקת הדם לפרופיל הורמונלי אצלך. על כל פנים - דעי לך שאם החצוצרות עדיין סתומות עומדת לפניך גם אפשרות של צינטור חצוצרות - פשוט פתיחה מכאנית שלהן. מישהי כתבה על זה פרטים מלאים לפני כמה שבועות (נדמה לי עינב או einav או משהו כזה) - את יכולה לנסות לחפש. איכשהו נראה לי שהרבה רופאים ממליצים ישר על IVF בלי ליידע בכלל את המטופלות על האפשרות של צינטור חצוצרות ופתיחתן - אולי כי זה נראית להם פרוצדורה מיושנת לעומת ה IVF ההיי-טקי? שיהיה בהצלחה

הילרים בעלי דעות נחרצות ../images/Emo18.gif

אני לא מכירה את ההילרית שלך ובאמת שאין לי שום דבר נגדה או נגד כל אחד אחר שעוסק בתחום. אבל יש לי הרבה נגד אנשים מחוץ למערכת הרפואית שנותנים פסיקות נחרצות שכאלה על סמך... על סמך מה, בעצם? איך יכול אדם שלא בדק אותך ולא הסתכל מה קורה בתוך הגוף שלך להגיד לך שהבדיקה שעברת והתוצאות שלה הן לא כלום? איך היא יכולה לקחת אחריות כזו? אני עובדת בבי"ח עם חולי סרטן (להבדיל), וראיתי כבר המון מקרים בהם מטופלים שלנו הלכו להילרים למיניהם, שנתנו להם אבחנות שונות ומשונות שסתרו את האבחנה הרפואית שאותם חולים קיבלו. אנשים שאמרו להם, למשל, שאין להם גידול (למרות שנראה היטב בהדמיה!), ואינם זקוקים לטיפולים כימותרפיים, מספיק שילכו לאותו הילר (וישלמו לו ממיטב כספם, כמובן) והוא ירפא אותם. אנשים שהלכו להילר לפני ניתוח להסרת גידול וההילר אמר שלא צריך ניתוח בכלל, שהוא יוציא את הגידול. אנשים שהלכו להילר אחרי ניתוח להוצאת גידול וההילר אמר להם שבעצם הוא זה שהוציא את הגידול ולא המנתח. אני צריכה להוסיף שכל אחד מהאנשים האלה נפטר מהמחלה שלו? ואני תמהה: איך? איך אנשים מאמינים לזה? נכון, הרפואה הקונבנציונלית רחוקה מלהיות מושלמת. נכון, לא כל הרופאים נחמדים כמו ההילרים. נכון, קורה לא פעם שהטיפול המשלים של ההילר עוזר להחלמה. אבל איך אדם יכול לבוא לחולה שמחלתו נצפתה בבירור, ולהגיד לו "אתה לא חולה"? ואיך אדם בר דעת שקיבל תוצאה של בדיקה שבחנה מה קורה בפנים יכול להתעלם ממנה בגלל שהילר שלא ראה מה קורה בפנים אמר לו אחרת?

Gali1973

New member
מסכימה עם סוכריה בכל מילה !

בלי הכללות, ואולי אשמע בוטה, אך הילרים זו המצאה שרלטנית בת המאה הנוכחית. כשהייתי בטיפולים, הלכתי להילרית מאוד ידועה בתחום הפוריות שהבטיחה לי כניסה להריון לאחר סדרת טיפולים אצלה. דבר שלא קרה! הלכתי כי כבר הייתי מוכנה לנסות כל דבר ! הבאתי אליה גם את אמא שלי שהייתה חולת סרטן. היא לא התיימרה לרפא את הסרטן (לפחות זה), אבל הבטיחה להפסיק דימום פנימי שהרופאים לא מצאו את מקורו ואילץ את אימי לקבל מדיי שבוע 3 מנות דם. היא הבטיחה להפסיק את הדימום תוך 4 טיפולים. לטיפול ה-4 אימי כבר לא הגיעה, היא גססה ונפטרה לאחר חודש. חוסר אחריות משווע, וניצול מחפיר של מצוקתם של אנשים. אני בסופו של דבר נכנסתי להריון מהטיפולים הקונבנציונליים ולא מטיפולי ההילינג. מה שאני מנסה להגיד, זה לקחת כל דבר בעירבון מוגבל, אני מאוד מאמינה באנרגיה, אבל מאמינה גם שהיא מסתובבת חופשי ואף אחד לא כלא אותה בידיו של אדם כלשהו. האנרגיה לא חומרית ולאף אחד אין בעלות עליה ! בנוסף, האמירה שסותרת את ממצאי הרפואה היא חסרת אחריות לחלוטין. אני הייתי אומרת לה שלאף אחד אין עיני רנטגן והוא לא אלוהים, אחרת כבר הייתי מצמיחים כנפיים ולא שוהים בגופינו הפיזי. אולי נשמעתי תקיפה מדי, פחות חורה לי שאנשים נפגעים מאנשים אחרים שלא אחראים מספיק להשתמש נכון באמון שניתן בהם.

klshr

New member
היי

גם אני עברתי צילום רחם, גם לי היתה האפשרות ללכת לIVF כבר לפני שנה וחצי, אבל לא, אני החלטתי ללכת לשיאצו ורפלקסולוגיה במקום, והיום אני מצטערת על הזמן שעבר, ישנו מטפל ברפואה סינית - דוד פרלה, מאד מוצלח ויודע, והוא עצמו אמר יותר מפעם אחת שבעיות מכניות אינן יכולות להיפתר לא ע"י רפואה סינית ולא ע"י כל רפואה אלטרנטיבית אחרת. אם את יודעת בודאות שיש חסימה בשתי הצוצרות, אל תבזבזי זמן וכסף יקרים על הילרים ודומיהם, הם לא יעזרו במקרה שלך, לכי ל-IVF, עם כל האופטימיות זהו תהליך שעשוי לקחת זמן. ורק שיהיה בהצלחה מירב

נעמה122

New member
גם אני מסכימה

שבכל נושא בחיים צריך לפנות למי שהכי יכול לעזור. בשביל זה, לדעתי, את צריכה לברר מה הצרכים שלך כרגע. אולי לא מתאים לך להיכנס למחויבות הזאת של לנסות להביא ילד? אולי בא לך לחכות קצת? אם זה כך, בהחלט - לכי לכל מי שבא לך. להילרים, לים, לסרט, למסאז', שיאצו, מספרה. אבל אם בוער לך בכל הכוח להיכנס להריון - אל תבזבזי זמן וכסף. לכי ישר למה שבאמת יכול לעזור.

הרמוניה

New member
היי לך

אחרי שחברה טובה שלי שההילר שלה אמר לה שאין מה לדאוג ושהבדיקות יצאו תקינות לחלוטין, נפטרה מסרטן- הפסקתי להאמין להם.... ובענין הילד-אם זה בוער בעצמותיך לכי על זה... הרמוניה

futuremom

New member
תודה

מצטערת לשמוע על כל אלה שהטיפולים האלטרנטיבים לא עזר להם. דרך אגב ההילרית שהייתי אצלה שמה אורית תומר האם מישהי יודעת או שמעה? תודה לכן על התגובות. ומקווה שתעברו בקרוב מהפורום הזה! בהצלחה לכולנו!

למעלה