התייעצות

gulij

New member
התייעצות

או יותר נכון שאלות. האם יש אפשרות ליישם את המיון של ברטוב עם הפריה באסותא או שהוא לא עובד איתם?? אם כן - איך אפשר לעשות זאת (ואני לא מתכוונת רק לבדיקה) ושאלה נוספת: ביום השאיבה , אם ארצה שהרופא שלי ישאב אצטרך להוסיף 1200 ש"ח, האם יש הצדקה לעניין או שזה לא משמעותי במיוחד (אם זה לא הוא אז מי שיבצע שאיבה זה או פרופ' דור או פרופ' משיח), אני פשוט סומכת על לברן והוא גם מכיר את כל ההיסטוריה שלי ואת כל הסיפור עם השחלה וכו', מודה מאוד מאוד לכל התייחסות/ תשובה.

debby12

New member
מנהל
לגבי בר-טוב - לא מידיעה אישית

אבל ממה שהסבירו לי - לבר-טוב אין בעיה לעבוד עם כ-ו-ל-ם. הבעיה היא יותר הפוכה - שרק חלק מהרופאים מוכנים לעבוד איתו - ומן הסתם צריך שיתוף פעולה של הרופא המטפל כדי להיעזר בשיטת בר-טוב בהפריה. ממה שהבנתי יש למרפאה של ברטוב רשימה של כל הרופאים שמוכנים לעבוד איתם -- אז אפשר לבדוק איתם אם אחד מרופאי אסותא עובד איתו. לגבי השאלה השניה - אין לי מושג.
ד.

סנונית 1

New member
היי

לפי מאמר שקראתי כאן הרופא של ד"ר ברקוביץ עובד עם ברטוב אבל אני לא יודעת אם הוא עובד באסותא שווה בדיקה רופא נפלא. בהצלחה.

קינמוני

New member
אסותא לא עובדים עם ברטוב.

מי שמוכן לעבוד איתו, עד כמה שידוע לי, עובד עימו דרך המדיקל סנטר ונדמה לי שגם בהלל יפה בחדרה(לא בטוחה).

נועם@בת

New member
תשכחי מזה

להזכיר את בר טוב ליד פרופ' דור זה כמו לנופף סדין אדום מול עיניו של פר זועם
. הוא לא מפספס שום הזדמנות לזלזל בשיטת בר טוב ולפסול אותה. אם את מועניינת בסקלציה להזרע של בר טוב את צריכה לפנות לדר' ברקוביץ' ולעבור את הטיפול במדיקל סנטר בהרצליה, אולי גם בראשון. חג שמח נועם

gulij

New member
תודה בנות

מקסימות, ידעתי שאקבל מכן את התשובות רק חבל שכנראה ואאלץ לוותר על בר טוב כי על אסותא אני לא מוותרת. חג שמח לכוווולם ואם למישהי יש משהו חכם להגיד לי לגבי השאלה השניה (התשלום על השאיבה אשמח לשמוע).

נועם@בת

New member
אני לא הייתי משלמת במיוחד על שאיבה

אלא אם כן יש לך בעיות מיוחדות ורק רופא מסויים יודע להתגבר עליהן. שאיבה זה לא ממש סיפור, והרופאים באסותא בהחלט מיומנים. אין טעם להוציא כזה סכום על רופא ספציפי. את יודעת כמה בייביגרו את יכולה לקנות בסכום הזה בשילב? חג שמח נועם

למעלה