התייעצות

חגית889

New member
התייעצות

שלום הפורום שלכם מאוד עוזר והתרשמתי ממנו מאוד אני עכשיו אחרי גיוס ומעונינת להתחיל לגבש לעצמי מסלול לימודים. ההעדפות שלי היא עבודה דינמית ואני מאוד אשמח עם ילדים אני מאוד אוהבת ילדים ומאוד רוצה לעבוד איתם רק אני רוצה לציין שעם הציונים להתקבל למקצוע כלשהוא אין לי בעיה, יש לי ציונים טובים אני שיפרתי בגרויות ועם זה אין לי כל כך בעיה חשבתי אולי על תחום החינוך המיוחד, הוראת חינוך מיוחד לדוגמא אך עם כל פיטורי המורים שווה עכשיו להתחיל ללמוד הוראה אם אין מקום למורים קיימים, יש לך אולי מידע על הצורך במורים לחינוך מיוחד אשמח לקבל עוד הצעות למסלולי לימוד הקשורים בעבודה דינמית עם ילדים נוער או לחילופין נושא של הדרכה כלשהיא אני לא הבן אדם לשבת כל היום במשרד מול המחשב..אני צריכה לזוז לעשות דברים ולהיות דינמית אודה על כל עצה שהיא חגית

ילדים זה שמחה

ראשית בשל הקיצוצים בכ"א במשרד החינוך ספק אם צריך לשנות את הבחירה. קיצוצים קיימים בכל התחומים היום ועדים מספר התקנים בתחום החינוך המיוחד גבוה מאשר בתחומים רבים אחרים. אם את רוצה עבודה טיפולית עם ילדים בעלת אופי דינמי, האם שקלת כיוונים כמו פיזיותרפיה (עם התמחות בילדים), רפוי בעיסוק , סיעוד?

למעלה