התייעצות...

efratgy

New member
אפשרויות נוספות לעבודה עם ילדים

יש המון אפשרויות לעבודה עם ילדים בגיל הרך, לדוגמה: רפואת ילדים, ריפוי בעיסוק (התפתחותי או שיקומי), פיזיותרפיית ילדים, תרפיה באומנות ועוד ועוד ועוד...

לילך1231

New member
התייעצות...

שלום רב התרשמתי מאוד מאוד מהפורום שלכם העצות מאוד טובות היחס מאוד טוב וכל הכבוד... קצת על עצמי אני לילך בת 21 משוחררת מהצבא שהתחילה לחשוב על כיוון בחיים
סיימתי תיכון בציונים מאוד טובים עשיתי 5 יחידות אנגלית 4 יחידות מתמטיקה בציונים מצויינים מגמה ריאלית ותמיד אמרו שאני אלמד באוניברסיטה ואצליח מאוד מאוד... בצבא שירתתי בחיל חינוך ומאוד מאוד אהבתי את השירות מאוד התחברתי לקטע של להדריך ללמד להופיע מול קהל ועכשיו אני צריכה להחליט מה ללמוד עשיתי חושבים עם עצמי והחלטתי שאני מאוד מאוד רוצה לעסוק בהדרכה ובהוראה ובמיוחד של ילדים כי מאז ומתמיד מאוד הסתדרתי עם ילדים והם אהבו אותי ואני אהבתי אותם ויש לי גישה מדהימה אליהם... ולכל מי שאני אומרת שאני רוצה להיות מורה צוחק עלי ואומר לי את? עם הציונים המעולים בתיכון? הגאונה שלנו? תלכי למכללה ותלמדי הוראה? מה קרה לך? ומאוד לוחצים עלי שאני לא אעשה את זה? מה את חושבת? והאם יש עוד מקצועות שאני אוכל להיות בהם הקשורים בהוראה הדרכה עם ילדים ( אני לא אוהבת להדריך תיכוניסטים וכאלה) ילדים קטנים עושים לי הכי הכי את זה... אך יותר " בעלי רמה" מהוראה ביסודי תודה רבה רבה לילך

חינוך

אף אחד מאיתנו לא חי באי בודד, וכל אחד מאיתנו מושפע במידה מסוימת מדעות של אחרים משמעותיים לו. עם זאת, אנו שונים זה מזה במידה שאנו נותנים לדעתם של אחרים להשפיע עלינו. בעקרון, את צריכה ללכת עם נטית ליבך, ולא עם ערכיהם או דעותיהם של אחרים בבחירת מקצועך. ככלות הכל את תעסקי בו ולא הם. מערכת החינוך, על זה יסכימו כולם, זקוקה דוקא לאנשים מוכשרים כמוך כדי לשפר, לבלוט ,ואולי להוליך שינוי.

למעלה