התייעצות :)

shani2305

New member
התייעצות :)

היי בנות,
החודש סיימתי חפיסה של גלולות והחלטתי להפסיק לקחת (לאחר כ-4 שנים). קיבלתי מחזור מיד שהפסקתי בתאריך המתוכנן 6.2 (לפני 16 יום). החל מהיום ה13 והתחילו לי כאבים מטורפים והתכווצויות בבטן התחתונה ובגב התחתון. הכאבים נמשכים עד עכשיו (כבר שלושה ימים). ככל הנראה הכאבים הגיעו סמוך למועד הביוץ המשוער לפי מחשבוני הביוץ. התחלתי לבדוק בעזרת מקלוני הביוץ החל מהיום ה12 ועד היום התשובה יוצאת שלילית לחלוטין- פס בקרה בלבד. ידוע לי כי בחודש הראשון לאחר הפסקת הגלולות הכל משתבש ולא ניתן להעריך כלום. אבל זה ממש מדאיג אותי, יכול להיות שהביוץ התרחש לפני היום ה-12 ולכן זה לא הופיע במקלוני ביוץ? ואז הכאבים הופיעו אחרי? או יכול להיות שאני לקראת ביוץ והוא יגיע בימים הקרובים, כלומר אחרי היום ה16? חשוב לציין כי לפני שהתחלתי לקחת גלולות המחזור שלי היה מסודר בין 28-30 יום. כמו כן, מהרגע שסיימתי מחזור קיימנו יחסים יום כן יום לא.
אשמח לעזרה ולהתייעצות :)

secondtime82

New member
כל האפשרויות הגיוניות

ולדעתי יכול להיות גם שלא יהיה ביוץ המחזור הבא כבר יהיה אמיתי ולדעתי אחריו תוכלי לקבל תמונה יותר ברורה, ואולי ליתר בטחון תבדקי אפילו מהיום ה 10 מתחילת המחזור בכל מקרה, לא חושבת שצריך להילחץ עכשיו. הגוף שלך צריך לחזור למסלול הטבעי שלו. בהצלחה!

shani2305

New member
תודה רבה על התשובה

אם כך שיכול להיות שלא יהיה ביוץ החודש, אז מה פשר הכאבים וההתכווצויות?

למעלה