התייעצות

התייעצות

היי,
בת 29, לאחר 2 סבבים של IVF (בעיית זרע, יש ילד בבית שהגיע מאיקקלומין עם יחסים טבעיים בסבב הראשון)
בשאיבה הראשונה (גונאל ומונופר) נשאבו 7 ביציות ורק 3 הופרו ..הוחזר עובר אחד והשניים האחרים לא התפתחו. לא נוצר הריון.
שאיבה שניה (רק מונופור 250) נשאבו 9 ביציות, 7 בשלות ו5 עוברים. הוחזרו 2 , היה הריון שנפל בשבוע 7 ועברתי גרידה.. 3 עוברים הוקפאו והוחזרו- ללא הריון.
בבדיקת אולטרסאונד רגילה, לא נראה שיש הידבקויות ברחם.

כרגע מתחילה סבב 3... מקבלת 250 פרגובריס. במה שונה הפרגובריס מהמונופור? האם מייצר יותר ביציות? האם הטיפול בו קצר יותר (הרופא ביקש להגיע למעקב אחרי 3 ימי הזרקות..בדכ מבקש לבוא אחרי 5 ימים).

דיי מותשת. לא חשבתי שאגיע לכמות כזו של שאיבות... במיוחד שיש ילד בבית שבא בעזרה קטנה של איקקלומין...

haych

New member
לא מכירה מנופור

אבל יודעת שלרוב הבנות פרגובריס מגיב יותר טוב מאשר גונאל.
אני מקבלת שילוב של פרוגבריס עם טיפהל'ה גונאל, ויש תוצאות יותר טובות מאשר עם גונאל בלבד.

לגבי האורך - אצלי זה לא השפיע, אני מגיעה לשאיבה אחרי משהו כמו 9 ימים גם אם אני מקבלת גונאל וגם אם אני מקבלת פרגובריס.
אולי בגלל שזו הפעם הראשונה שאת משתמשת בזה ובגלל שכל אחת מגיבה אחרת, הוא נוקט במשנה זהירות ומתחיל את המעקבים מוקדם יותר.

תודה..שאיבה אחרי 9 ימים

זה בהחלט מוקדם.
בדכ יוצא לי להגיע לשאיבה ביום ה13-14 של המחזור....

איגי84

New member
איזה סוג של בעיית זרע?

אולי מיון זרע רלבנטי?

אל תתייאשי. את צעירה במיוחד ונראה שיש הרבה עם מה לעבוד! לא מכירה פרגובריס אבל זוכרת שכתבו פה שזה מעולה.

אממ האמת היא

שנעשו 2 בדיקות זרע (לפני שתי הזרעות שהיו..וזה בעצם הבדיקות שיש לי)
אחת הייתה בנורמה התחתונה... עם תנועתיות של 45% וריכוז של 15 מיליון.
השניה הייתה דיי גרועה ..7 מיליון...בלי תנועתיות כמעט ..אולי 15%.
&nbsp
מעבר לכך לא אמרו לנו כלום ואין לי שמץ של מושג איך היה הזרע בהפריות. מתכוונת לשאול הפעם...

לולה2019

New member
עצה

היי,
הייתי ממליצה לך לבצע מיון זרע בהגדלה 6600.
מניסיון, זה עוזר.
שיהיה בהצלחה!

תודה אבל

הבנתי שזה רק במעבדות מסוימות. זה יצריך ממני כרגע לעבור למעבדה אחרת ....

תו123456

New member
פרוגבריס ומנופור

למיטב ידיעתי שתיהן עובדות על אותו העיקרון של שילוב lh ,וfsh רק שמנופור מופק משתן של נשים בגיל הבלות ופרגובריס הוא סינטטי.
הרופא שלי הסביר לי בזמנו שהוא כנראה עובד יותר חזק... . וכאן אצלי הפיק גם תוצאות טובות יותר בבציר.
וחוץ מזה בהצלחה כבר הצלחת פעם אחת, בקרוב מקווה שתבוא השניהה

למעלה