התייעצות

Renat Zeitune

New member
התייעצות

הכלב שאחי שומר עליו כאומנה כבר כמה חודשים(שייך לחמו שנמצא בבית חולים) מילל הרבה, במיוחד כשאחי מגיע הביתה וכשהוא יוצא מהבית. אחי מגדל כלבה נוספת עם אישתו ושני הכלבים לא כל כך מסתדרים, הכלבה בת שנתיים והכלב כבר מבוגר והיא נוטה לפעמים לאכול את האוכל שלו והיה מקרה אחד שהוא נשך אותה. מה אפשר לעשות לגבי זה? והאם היילול זה בגלל שהוא מתגעגע לבעלים שלו? הוא אוהב ליטופים ונוטה להתקרב אליי ואל אימא שלי למגע.

KallaGLP

New member
אין מספיק פרטים כדי לדעת למה הכלב מיילל.

האם כשהוא היה בטיפולו של החם הוא לא נהג ליילל בסיטואציות דומות? אם זה מנהג חדש, ייתכן שהוא נובע מאיזושהי תגובה טראומטית למעבר לבית חדש או כל שינוי אחר בחייו.
באשר למתח בין הכלב לכלבה - אני מציעה להפריד ביניהם בזמן האוכל. לתת לכל אחד את האוכל בחדר נפרד ולסגור את הדלת בזמן שהם אוכלים. אם מרבית החיכוכים ביניהם הם סביב עניין האוכל (וזה לא מפתיע או חריג אם שניהם לא היו רגילים לכך שיש עוד כלב בבית שיש לו גישה לקערת המזון), זה אמור לפתור את הבעיה.

Renat Zeitune

New member
אני לא יודעת למה הוא מילל

אין לי מושג איך היה אצל הבעלים.
&nbsp
לכלב יש קערת אוכל וכך גם לכלבה אבל היא כמעט ולא נוגעת באוכל שלה ומעדיפה לאכול את שלו. בעבר היה לנו מזרקת מים ובמקום ללכת לשתות מים נקיים שלה היא העדיפה לשתות מהמזרקה.

כלב מילל

מציע לך לפנות למאלף התנהגותי למשל גב מאיה קניזר כל יום אחרי השעה 3 ,

פלפון 0505558600

הכותב- וטרינר עם ותק 47 שנה

KallaGLP

New member
תפרידו ביניהם בזמן האוכל,

למשל תאכילו בחדרים נפרדים ותסגרו את הדלת, כך שהם לא יוכלו להפריע אחד לשני.
היה רצוי לברר לגבי הרגל היללות אצל הם, אם רק אפשר.

למעלה