התייעצות

התייעצות

נכנסתי לאיביי והזמנתי לי מגפיים יפים. בפועל מה שהגיע זה נעליים שלא הוזכרו בשום מקום בליסטינג.
שלחתי הודעה למוכר שזה לא מה שהזמנתי ושאני רוצה החזר כספי.
הוא ענה שהוא רוצה שאשלח את הנעליים בחזרה אליו. מה שמקובל עלי, רק שהוא לא מוכן לשלם על המשלוח.
הוא פתח לי Return עם הכתובת שאליה אני צריכה לשלוח את הנעליים וכבר אין לי אפשרות להגיב להתכתבות המקורית עם המוכר. זה אומר שהקייס נסגר? או שיש לי דרך להגיב ואני פשוט לא מוצאת איפה?
מה הייתם ממליצים לעשות? בהתכתבות היה כתוב שאם לא נסכים עד ה30.6 (היום) אפשר לבקש מאיביי להתערב, אבל אני לא רואה איפה אפשר לעשות את זה...

trilliane

Well-known member
מנהל
גם אני לא רואה כי אני לא מול המסך שלך... צילום מסך יעזור

francolana

New member
לא נראה לי שפתחת קייס

ולא נראה לי שלמוכר יש אפשרות לפתוח בקשת החזרה. הוא יכול לאשר בקשה אם הקונה מבקש להחזיר.
איך יצרת קשר עם המוכר? באמצעות מסר רגיל או דרך עמוד הרכישה- שם יש הגדרות לתוכן ההודעה שפותחות קייס על פי הבעיה (מוצר שלא כצתואר, מוצר לא הגיע וכו').
תמיד יש אפשרות להגיב במסגרת קייס. פשוט תגיע לעמוד - purchase history תמצא את הקניה ותלחץ על האפשרות "צור קשר עם המוכר" משם תבחר "I received an item that wasn't as described" וזו פתיחת קייס.
&nbsp
אם זה מה שעשית אז הקייס פתוח ותסלים אותו (my ebay- resolution center).
&nbsp
אם לא ניתן כנראה שבהשתלשלות הענינים אישרת החזר (יש מקום ללחיצה שבו כתוב "אני מעונין להחזיר את המוצר"). אתה יכול לגשת לפייפאל ובדף העסקה לפתוח קייס ותקבל החזר. שים לב על מה אתה לוחץ. אתה מעונין לקבל כסף ולא להחזיר את המוצר. צלם את הנעלים שקיבלת, עם ההסלמה של הקייס תוכל לצרף את התמונה

זה מה שעשיתי

לחצתי על I received an item that wasn't as described ואכן נפתחה התכתבות. אתמול איכשהו היא נפסקה כשהיה כתוב שהמוכר אישר את בקשת הreturn שלי (למרות שלא ביקשתי דבר כזה, אני לא יודעת איך בכלל..).
בכל מקרה, אתמול שלחתי לו שוב הודעה באותה השיטה כשאני מתעלמת מהreturn שנפתח והיום הוא החזיר לי את מלוא הסכום. אז הכל הסתדר

למעלה