התייעצות

tzachy

New member
זה מאמצים זה?

חכה (ולא מניסיון אישי, אני רווק) שיהיו לך ילדים (אני רואה חברים נשואים)...

John Doe14

New member
לא, חלילה, אינני "מתבכיין, הכל בסדר

תגובתי האחרונה לא נבעה כל בגין מקרה הזה.
ישנם המון מאמצים מכיוונים שונים ומזוויות שונות שבאמצעותן אני משתדל בחיי היומיום שלי לשנות את הסטטוס שלי.
זה פשוט היה רגע קטנטן של "שבירה" לכאורה בגין מאמצים אחרים, זה הכל, ואין צורך לפרט כאן מעבר לכך, הכל בסדר גמור.
&nbsp
המון תודה לכולם!

cosmo15

New member
למה לא פשוט לעשות את זה וזהו?

אחר כך תדע את התוצאות. חיים פעם אחת ואם תנסה לשבור את הראש על כל דבר ועניין (גם אישה) אף פעם לא תדע, אף פעם לא תפגע ואף פעם לא תצליח .

לשבור את הראש או להישבר בכלל זה כשיש יותר מדי תיאוריות בראש בלי ניסיון של פשוט לקום ולעשות את זה.

John Doe14

New member
מכיוון שאני פוחד מאוד מלהיתפס בעיניה כ"קריפי" הזוי

שמתפקד כ"בלש פרטי".
מודה ומתוודה, אינני הבחור האמיץ ביותר שקיים.

cosmo15

New member
אז נותר לך להשקיע מאמצים , להשבר ולחשוב מה היה יכול להיות אם

לא אני אמרתי

cosmo15

New member
בהקשר- כולם פחדנים

והוצעו אלטרטיבות שלא הייתי חוזרת עליהן שוב,
העניין מה לעשות עם הפחד. אין לי מושג מה אתה מתעתד לעשות...
בסופו של היום תבחר במה שמדבר אליך מכאן - ותהיה חייב לחיות עם זה.

גברת ע

New member
אם תפנה אליה במקום שמשותף לשניכם

שזה הגיוני שתראה אותה, אני לא חושבת שזה ייתפס כקריפי, אבל אם תפנה אליה בטלפון אחרי שחקרת והצלבת מידע או וואטאבר, אז כן זה יכול לדעתי להתפס כקריפי

John Doe14

New member
זו הבעיה,שאין שום מקום משותף לשנינו, וגם לא מעגל חברתי משותף

תודה בכ"ז

גברת ע

New member
לא אמרת שנפגשתם באירוע במוסד אקדמאי ששניכם בו?

ואם זה אכן כך, זה לא מקום שמשותף לשניכם?

John Doe14

New member
מכיוון שזו הפעם הראשונה והאחרונה שייצא לנו להימצא באותו מקום

אין לי שום קשר/היכרות עם אף אחד/ת ממחלקתה, וגם לא צפויה לי אחת כזו.
&nbsp
זו סיטואציה אקראית של הזדמנות חד-פעמית לפעולה, ולי לא היה האומץ לפעול.
&nbsp
לא נורא, אולי גלגול הבא :), שבוע טוב.

גברת ע

New member
אני לא מבינה אותך?

נדלקת עליה ? היא מעניינת אותך? תחתוך את כל השטויות ופשוט תגש אליה בזמן הלימודים (אם הבנתי נכון מההודעה הראשונה ראית אותה באוניברסיטה?)
תגיד לה ראיתי אותך פה ופה, אני לומד כאן וכאן, את מוצאת חן בעיני ואשמח לקבל את המספר שלך ולשבת לכוס יין, בין אם היא פנויה או לא זה יהיה דרך נעימה ונחמדה ולא מלחיצה מידי לעשות את זה, אם היא פנויה יש סיכוי שהיא תתן לך את הנייד שלה ואם לא תגיד יפה שהיא לא פנויה וזהו.
אני לא מבינה מה זה מאמצים מכיוונים וזוויות שונות, אין מה לעשות , דברים שאנחנו רוצים לא פשוט נופלים לחיק שלנו .
לא צריך דרמות ובלגנים וחקירות והצלבת מידע.
או כמו שנייק אומרי JUST DO IT

דביאן

New member
הכי קל להגיד לאחרים just do it

כשזה לא נוגע אליך קל להגיד לאחרים יאללה פחדן קום ותעשה את זה.
אם היא נראית לא משהו והיא פנויה ונואשת אז לא תהיה בעיה. אבל אם היא נראית טוב ומתנשאת היא עוד יכולה להתלונן במשטרה על מעקב והטרדה.

גברת ע

New member
בפורום פומבי כשאתה מפרסם שאלה

אתה תקבל תשובות ועצות לכאן ולכאן, אתה יכול לבחור לקבל אותן ואתה יכול לבחור להתעלם מהן אבל אתה לא יכול להחליט מה ואיך יכתב, זה תלוי באדם שבצד השני של המסך.
הוא שאל שאלה ואני כתבתי לו את דעתי אז לא צריך לקחת את זה קשה כלכך, זה דבר ראשון...
&nbsp
לעניינינו, לא זה לא קל להגיד JUST DO IT אני אומרת את זה גם לעצמי כל הזמן ולא רק לאחרים ואף פעם אני לא אומרת את זה בקלות ראש, אולי אם ההודעות שלו היו אחרות והסיפור היה שונה לא הייתי כותבת את זה.
למדתי בחיים שאת ה'לא' כבר יש לי, אז אין לי הרבה מה להפסיד בלנסות ולשאול, ברור שהכל תלוי סיטואציה ואיך אתה עושה את זה.
&nbsp
אם היית קורא את שאר ההודעות שלי (אולי קראת אבל בחרת להתייחס רק לשלושת המילים האלו), היית קורא שכתבתי במפורשות שלהתקשר אליה או לספר על איך הוא השיג את הטלפון שלה וכו יכול להצטייר כמשהו קריפי וזה יכול להרתיע, אני יודעת שאותי זה היה מרתיע, אבל הוא כתב שהוא ראה אותה באירוע באוניברסיטה, משמע ששניהם לומדים באותו מקום (אולי עובדים) פשוט במחלקות שונות, גם אם היא הכלבה ההכי גדולה בעולם, היא לא תפנה ואין לה קייס לפנות למשטרה, אם מישהו פונה בנחמדות ואומר לה שהוא ראה אותה באירוע משותף ששניהם נכחו בו, ושהוא ישמח לקבל את הטלפון שלה (אגב באותה נחמדות הוא צריך להגיב גם אם היא אומרת לא, ולא לרדת לרמה נמוכה של קללות כמו שלפעמים אנשים עושים כש'דוחים' אותם).
הבחור רוצה לשנות את הסטטוס שלו, הבחור נדלק על מישהי ברמה שגרמה לו לחקור ולבדוק אודותיה (ובוא נהיה כנים מי מאיתנו לא עשה את זה???), אז למה לוותר?
לא על הכל צריך לחפש את השלילי ואת הרע (ואני לא אומרת את זה בקלילות אני די פסימית לפעמים), לפעמים הדברים פשוטים יותר מהדרמות שאנחנו יוצרים סביבם.
&nbsp
והכי חשוב שיהיה לך סופש מקסים!

88סול

New member
לפי דעתי

יש משהו מאוד מאוד קריפי בבחור שמשיג מספר של בחורה שלא מכיר... אין לי מושג איך הבחורה הזאת תגיב לזה, אבל זה יכול לשחק לטובתך או לרעתך.
לכן, הייתי מציעה לך כן לנסות דרך הפייסבוק אפילו אם הוא נראה לא פעיל.
או דרך נוספת; אם הבחנת בה באירוע באוניברסיטה סביר להניח שהיא לומדת שם באיזה שהי מחלקה, ולכן הייתי מציעה שבפעם הבאה שאתה פוגש אותה לגשת אליה בנימוס ולנסות לפתח שיחה או אפילו סתם שאלה שעולה לך לראש..
כן אני יודעת שזה נשמע קשה לגשת במציאות אבל זה אפשרי.

מעניין שכשאיש שיווק של חברת ביטוח שאין לך שום קשר איתה

מחייג אליך ומתחיל לזיין לך את השכל על ביטוח לרכב בלי בכלל לדעת אם יש לך רכב...

לא רק שאתה לא חושב לרגע שהוא קריפי(איזה מילה הומואית. כל ייבוא מאנגלית אצל ישראלים חיוורים נשמע לי תמיד כזה הומואי)
לא רק שאתה לא עוצר לחשוב כמה הוא חצוף ובהמה
אתה אפילו לא עוצר לחשוב איך בכלל הוא השיג את המספר שלך
ואם זה בכלל חוקי(זה לא
)

לא, אבל שחס וחלילה תפריע את מנוחתה של איזה בחורונת לשלוש שניות ותתן לה את המחמאה שתעשה לה את היום.
"אוי, לא, אין לה פייסבוק, מה עושים?? אללי..."

איזה דור של אגזוזנים
אני הייתי שולח לה SMS ושוכח מזה רבע שניה אחרי
למי אכפת?

John Doe14

New member
מבין את הרציונאל שלך לגמרי, יכול להיות שאתה צודק

רק הבדל אחד - שלא היה לי את האומץ שלך, במיוחד נקודתית באותה נקודת זמן כשהבחנתי בה.
תודה רבה בכ"ז.

רגע רגע.. תשלים לי כמה פרטים

*היא כוסית?
*היא בכלל ראתה אותך פעם?

אם התשובה הראשונה היא כן והשניה לא
אתה ממש לא היית צריך לסמס לה

היא לא יכולה לקשר בין פרצוף למספר שפונה אליה. ברור שהיא תתעלם.
זה לא קשור לקריפי, אתה פשוט יוצא מסכן

הייתי אומר לך שלא נורא ושתנסה להתחיל איתה עוד פעם פנים-אל-פנים כי היא גם ככה לא יודעת שאתה זה שסימס לה
אבל אתה גם הגדלת לעשות ופנית אליה בפייסבוק

אחי, פישלת.. עזוב. דלג הלאה.
ופעם הבאה אל תחשוב כל כך הרבה
זה בסך הכל כוס, נשמה

don't put the pussy up on the pedestal

למעלה