בפורום פומבי כשאתה מפרסם שאלה
אתה תקבל תשובות ועצות לכאן ולכאן, אתה יכול לבחור לקבל אותן ואתה יכול לבחור להתעלם מהן אבל אתה לא יכול להחליט מה ואיך יכתב, זה תלוי באדם שבצד השני של המסך.
הוא שאל שאלה ואני כתבתי לו את דעתי אז לא צריך לקחת את זה קשה כלכך, זה דבר ראשון...

לעניינינו, לא זה לא קל להגיד JUST DO IT אני אומרת את זה גם לעצמי כל הזמן ולא רק לאחרים ואף פעם אני לא אומרת את זה בקלות ראש, אולי אם ההודעות שלו היו אחרות והסיפור היה שונה לא הייתי כותבת את זה.
למדתי בחיים שאת ה'לא' כבר יש לי, אז אין לי הרבה מה להפסיד בלנסות ולשאול, ברור שהכל תלוי סיטואציה ואיך אתה עושה את זה.

אם היית קורא את שאר ההודעות שלי (אולי קראת אבל בחרת להתייחס רק לשלושת המילים האלו), היית קורא שכתבתי במפורשות שלהתקשר אליה או לספר על איך הוא השיג את הטלפון שלה וכו יכול להצטייר כמשהו קריפי וזה יכול להרתיע, אני יודעת שאותי זה היה מרתיע, אבל הוא כתב שהוא ראה אותה באירוע באוניברסיטה, משמע ששניהם לומדים באותו מקום (אולי עובדים) פשוט במחלקות שונות, גם אם היא הכלבה ההכי גדולה בעולם, היא לא תפנה ואין לה קייס לפנות למשטרה, אם מישהו פונה בנחמדות ואומר לה שהוא ראה אותה באירוע משותף ששניהם נכחו בו, ושהוא ישמח לקבל את הטלפון שלה (אגב באותה נחמדות הוא צריך להגיב גם אם היא אומרת לא, ולא לרדת לרמה נמוכה של קללות כמו שלפעמים אנשים עושים כש'דוחים' אותם).
הבחור רוצה לשנות את הסטטוס שלו, הבחור נדלק על מישהי ברמה שגרמה לו לחקור ולבדוק אודותיה (ובוא נהיה כנים מי מאיתנו לא עשה את זה???), אז למה לוותר?
לא על הכל צריך לחפש את השלילי ואת הרע (ואני לא אומרת את זה בקלילות אני די פסימית לפעמים), לפעמים הדברים פשוטים יותר מהדרמות שאנחנו יוצרים סביבם.

והכי חשוב שיהיה לך סופש מקסים!