התייעצות...

טושטוש33

New member
התייעצות...

הי ,
מקווה שזה המקום הנכון לשאול...
אני מעוניינת לעשות אירוע בבריכה בישוב סמוך אלי - (בת מצווה). קיבלתי חוזה לחתימה ויש שם שני סעיפים שעוררו את חשדי:
.1. אחראי הפעילות (מזמין האירוע) הוא אחראי הבלעדי לכל נזק,אובדן,והוצאה לנפש,גוף,או רכוש, שיגרמו לו ואו למי מטעמו ואו לצד שלישי בקשר עם הבריכה והמתחם הבריכה לצורך עריכת הפעילות,בזמן הפעילות בבריכה ואו בדרך מהבריכה ואו בדרך אל הבריכה.
2. .אחראי הפעילות מתחייב לשפות את הישוב בגין תביעה שתוגש על ידי צד שלישי כנגד הישוב ואו מי מחבריו כתוצאה ממעשה ואו מחדל של האחראי הפעילות ואו כל אדם אחר ואו בכל מקרה נזק שהיו קשורים ישירות או בעקיפין עם הפעילות שנערכה בבריכה ובמתחם סביבה.

מה זה אומר? שאין לבריכה ביטוח , וכל האחריות חלה עלי?
תודה

Harrington

Well-known member
מנהל
יתכן, אך לעניות דעתי סביר יותר להניח שזה

פשוט הסכם שנערך ע"י מישהו שהוא משוכנע שהוא גאון גדול במשפטים ובפועל הוא לא בהכרח כזה
.

לעניות דעתי, לא סביר להניח שאין לבריכה ביטוח, מהטעם הפשוט שהיא זקוקה לביטוח כזה בימים שאין אירועים מיוחדים שמוזמנים ע"י גורם שלישי. הרי אם תיכנס כעת לבריכה כאורח ולא כמזמין אירוע, בזמן שהיא פתוחה לציבור, ברור שיכול לקרות משהו שיחייב את הפעלת הביטוח של הבריכה. לא סביר בעיניי (אם כי בהחלט מחייב בדיקה) שהמקום יפעל ללא ביטוח כזה.

המלצתי היא פשוט לברר את העניין עם הנהלת המקום. ככל שאין למקום ביטוח, לא הייתי מתקרב אליו בכל מקרה. ככל שיש למקום ביטוח ניתן לדרוש שסעיפים אלו ישונו כך שהאחריות עליך תהיה רק במקרה בו הביטוח לא מכסה (זה מחייב בדיקה שלך גם מול חברת הביטוח ליתר בטחון).

טושטוש33

New member
תודה לכם..

מסתבר שהם בכלל לא מוכנים לדון בחוזה. אלו התנאים וזהו...
הזוי בעיני שיש אנשיפ שחותמים על חוזה כזה ושיש לעסקים כאלו רישוי.
אני כמובן אוותר על השירות שלהם.
תודה רבה בכל אופן :)

למעלה