התייעצות..

התייעצות..

יש לי חבר במשך חצי שנה בערך. מאוד אוהבים אחד את השניה,שיא הפתיחות והנוחות. באמת. מדברים גם על נושאי המיטה בלי שום חשש
ובכל זאת
רציתי להתייעץ כאן..

הוא הראשון שלי,אני בת 23, היו לי טיפה עניינים עד שהתחלנו לצאת אבל ממש מעט. לכזאת אינטימיות הגעתי רק איתו. הוא כן בעל ניסיון.
אני מגדירה את עצמי בחורה מינית..מאוד
עד שהוא הגיע ובכלל מגיל העשרה הייתי מפנטזת המון,מחכה לזה כבר,חרמנית במשך רוב היום,מאוננת כמובן
ומאז שאנחנו ביחד כמובן גיליתי עולם חדש

אבל..אני כאילו מרגישה שזה טוב, פשוט לא טוב כמו שיכול להיות..
נניח כשהוא עושה לי ביד,זה נעים וזה נחמד, אני מצליחה לגמור,אבל זה לא מעיף אותי..זה לא משתווה בכלל לאיך שאני גומרת לבד..
כשהוא יורד לי,כנל זה נעים ואני יכולה לפעמים לגמור,אבל שוב לא מטורף ברמה שאחכה לזה ואפנטז על זה..
בחדירה כואב לי באופן תמידי בהתחלה. אחרי כמה פמפומים אני מתרגלת, זה כיף,אבל אני לא יודעת
כאילו לא כמו שחשבתי
יש בינינו כימיה,אני נמשכת אליו מאוד!!שנינו מכוונים אחד את השני מה עושה לנו טוב
אין לי שום בעיה להגיד לו שיזוז לפה ויגע קצת שם והוא עושה את זה ורק מחפש שיהיה טוב לי כפרט ולשנינו בכלל
אבל לא משנה כמה אני אכוון , זה לא מצליח לקלוע..
אני לא יודעת אם אני אמורה להתרגל? אם היו לי ציפיות גבוהות או משהו?
אני מכירה את עצמי טיפוס ששב על סקס ועל אינטימיות כמעט 24/7 , מאוננת כל יום, ופתאום מגיע שישי אחרי שלא נפגשנו כל השבוע וזה לא בוער בי.. מצידי נתנשק ונתחבק ונתטלף ושזה יעצור שם
וזה כל כך לא אני

אני נהנת אבל משהו מתפספס לי...

קשה לי לומר לך

האם היו לך ציפיות גבוהות או שהבחור פשוט לא המאהב הכי מיומן.
&nbsp
אני רק יכולה להגיד לך שגם אני תמיד הייתי בחורה מאוד מינית, מאז שאני זוכרת את עצמי. אבל הצורה שבה אני נהנת ממין היום (38) לא מתקרבת לקרסוליים של מה שהיה כשהייתי בת 23.
&nbsp
למדתי להכיר את הגוף שלי, למדתי להרגיש איתו בנוח ולהיות שלמה ומאושרת עם מה שיש. למדתי להגיד מה נעים לי. למדתי שאני מסוגלת לגמור בהרבה יותר דרכים ממה שחשבתי. למדתי שיש גברים שיש לי איתם כימיה הרבה יותר טובה- ויש כאלה שלא.
&nbsp
זה משהו שבא עם הניסיון ועם השנים.
&nbsp
מאמינה שעוד עשר שנים תהיי במקום אחר ותהני הרבה הרבה יותר ממה שהיום.

Sharoman

New member
אני נאלץ כהרגלי (חלקית) להסכים עם מיצי

כלומר, לדעתי מדובר מצד אחד בחבר שלך שככל הנראה לא מיומן או מיודע מספיק כדי לענג אותך כראוי ומצד שני את עצמך לא מספיק מנוסה כדי לדעת איך את אוהבת שנוגעים בך ומה באמת עושה לך טוב.
לגבי חבר שלך, אין לי הרבה מה לומר מעבר לכך שרצוי שהוא ילמד להרגיש את הגוף שלך, את הנשימות שלך, את המבטים ואת התנועות שלך.
שיבין לא מה את רוצה ואוהבת אלא מה עשוי לגרום לך הנאה, באותו רגע ובכלל.
ההכרות שלו עם הגוף שלך חשובה לא פחות מההכרות שלך עם גופך, וברגע שילמד לכוון את עצמו לכיוון שלדעתו יענג אותך תהני הרבה יותר.
לגביך, אני יכול להמליץ לנסות לחשוב מחוץ לקופסא, לממש פנטזיות ולפתח אותן עוד יותר, לעבור על קטגוריות שונות של פורנו כדי לראות סוגים שונים של סקס שאולי ימצאו חן בעינייך (אני מזהיר מראש רוב הפורנו שתצפי בו באמת לא יעשה הרבה, אבל מידי פעם כן ניתן למצוא סרטון או שניים משמשי השראה).
הכי חשוב כמובן הוא ההכרות שלך עם הגוף שלך, לדעת לא רק מה עושה לך טוב אלא גם למה.
לדעת ממה ההנאה הזאת נובעת ואיך באמת ניתן להעצים ולמקסם אותה.
בזמן אוננות תוכלי לעצור את עצמך, לנסות להבין מה את מרגישה באותו רגע, לנסות לשנות את קצב הנשימה, התנוחה שבה את נמצאת, זווית הראש ובערך כל חלק בגופך שיש לך שליטה עליו, במטרה לנסות להבין איזה שילוב יביא לך יותר הנאה.
כמובן שזה תלוי גם במצב הרוח, ולעיתים קל לנו יותר לאוננן כמה דקות בשביל אורגזמה חולפת מאשר להיכנס למשגל ממושך עם אדם אחר ולצפות לגמור באותה קלות ומהירות מבלי להתחשב בו או בצרכים או הרצונות שלו.
אז אם באמת לא יצא לכם להיפגש שבוע שלם קצת נשיקות וחיבוקים בהתחלה בהחלט מומלצים, כי לא תמיד קל לנו כ"כ להתחבר לאדם נוסף מהר כ"כ, ובמיוחד לאחר תקופה לחוצה בה לא התראנו.
בנוסף הייתי ממליץ לבלות קצת זמן איכות טלפוני אחד עם השניה במהלך השבוע הזה, לשלוח הודעות מחרמנות, לעשות סקס טלפוני או אפילו להשקיע קצת במצלמת רשת ולעשות סקס וירטואלי בסקייפ.
אבל הכי חשוב יהיה להכיר את הגוף והרצונות שלך בסקס וללמד את בן זוגך לצפות אותם מראש.

קשה להנות

מסקס בפעמים הראשונות ... את גם כנראה מודעת לכל דבר .. כשאת איתו ..לגבי גופך , לגביו , הסיטואציה וכו'..
מכיוון שהפתיחות ביניכם עדיין לא במצב טיסה חופשי .
ועד שזה לא יקרה ... יהיה לך קשה להתרכז ולהנות מהסקס כמו שצריך .

וכן יש כאלו (בעיקר נשים) שזה יכול לקחת שנים ...

והאופציה האחרת שאולי באמת ציפית יותר מדי חשבת שיהיו זיקוקים והשמיים יפלו ...ואז היה "נחמד" אז ... זה קורה בהמון תחומים בחיים לא רק ..בזה....תתנחמי ש"בזה" זה יכול מאוד להשתפר ...:)

למעלה