התייעצות

scatemanjohn

New member
התייעצות

שלום
יצאנו לפני כמעט שבועיים לדייט, היה כיף והייתה נשיקה
היא סטודנטית בתקופת מבחנים, אני עובד בחברת תקשורת גדולה ורוב המשמרות שלי הן בערב, כך שקשה לי לנהל חיים בשעות "נורמליות"
ניסיתי לקבוע איתה שוב, אבל היא הייתה חולה. ניסיתי לקבוע איתה שוב לסופ"ש הקרוב, אבל כבר יש לה תוכניות
היא רשמה לי שהיא מרגישה לא נעים שהיא כל הזמן "דוחה" אותי. עניתי שאין לי כל כך מה לענות על זה, רק להאמין שנמצא זמן מתישהו בשבוע הבא והיא הסכימה
יש טעם לנסות להמשיך "לסגור" איתה? הזמן שעבר הוא לא ארוך מדי?

וואלה

אני לא יודעת. יש באמת זמן קריטי כזה בהתחלה. צריך להכות בברזל כל עוד הוא חם.
אח"כ כבר ההתלהבות מתחלפת באדישות.
מצד אחד אני תמיד חושבת שאם מישהו בעניין, הוא מוצא את הזמן או דואג שיהיה זמן, מצד שני, מה אני יודעת.
תחליט עם עצמך כמה אתה מוכן להמשיך לנסות. נניח להציע עוד פעם אחת ודי או להעביר את הכדור אליה, כשיתאים דברי איתי ונראה אם יסתדר? יש גבול גם כמה אפשר "לרדוף".

שלום

אם קשר חשוב, כדאי להילחם עליו. עשו דברים כדי שתוכלו יותר להיפגש. פתרו בעיות ביחד. לא רצוי למהר לוותר על אדם. עשה מה שאת מרגיש, לפי מה שאתה מרגיש אליה.
&nbsp

orig429

New member
תן לה שבוע נוסף

אם היא שוב דוחה אותך בשביל חברים שלה, זה
סימן שאתה לא מספיק מעניין אותה.
אם היא היתה רצינית, היא לא היתה מייבשת אותך ככה.
&nbsp
אגב אני הייתי מוחק את המספר שלה אחרי השבוע השני ושוכח מקיומה.
יש אנשים שחבל לבזבז עליהם את הזמן.

סיגלית 2014

New member
מנהל
לא הייתי מתרגשת לאחר שבועיים

אני לא הייתי מתייאשת לאחר שבועיים. אם היא לא הייתה רוצה בכלל למה לה לומר משפט כמו :"לא נעים לי שאני כל הזמן דוחה אותך".
נסה לקבוע איתה כשאתה יכול. אם היא מסרבת, אתה יכול לשאול מתי יהיה לה נוח להיפגש איתך. זרוק את הכדור לשטח שלה.
אם היא מתחמקת או מתחילה לגמגם, יכול להיות שהיא לא כל כך רוצה. אם היא תעשה מאמץ להיפגש איתך, כנראה היא כן רוצה אבל די עמוסה.
תקופת מבחנים היא תקופה די לחוצה אבל היא לא נמשכת לעד. אולי גם לה קשה עם העובדה שאתה עובד ברוב הערבים.
בהצלחה.

Felis Leo

New member
תקופה עמוסה

אי אפשר לשפוט את הנכונות שלה בתקופה הזאת,
רוב הסטודנטים עמוסים ועייפים מדי בשביל להתחיל משהו חדש, זה אולי מסביר למה היא העדיפה לצאת עם חברים מוכרים ולא לדייט עם מישהו חדש.
גם שלא לדבר על זה שהלימודים עצמם באים בעדיפות ראשונה, עד כמה שזוגיות חשובה לחלק גדול מהסטודנטים התואר הוא החיים שלהם בזמן הלימודים.
(זה גם אומר הרבה על המשך תקופת הלימודים! למרות שזה משתנה בין סוגי התואר והשנה)
בכל מקרה תן לה לסיים את תקופת המבחנים, לא נשאר עוד הרבה. (אבל רצוי לשמור על קשר כלשהו, בסמסים או משהו בסגנון..)
בהצלחה.

למעלה