התייעצות

התייעצות

שלום שוב,
אני כתבתי פוסט בנושא ד"ר עאמר סוהיל, והגבתם כל כך יפה, פשוט הוא נדחק למטה, מאוד היתי רוצה קצת פרטים על הרופא, כמו שכתבי לא מצאתי. תודה

איזה מידע את מחפשת?

אולי אם תשאלי שאלות מדוייקות יותר, המטופלות שלו יידעו לענות לך טוב יותר.

בעיקר חוות דעת עליו כרופא

אולי המלצה על איך לדבר איתו.לדעת אם הוא עדין ומודע לרגישות שלנו, כאלה דברים

ריפנזל

New member
מצד אחד כן ומצד שני לא

הוא רופא טוב, הוא יידע לאבחן ולתת המלצות ראשונות לתרופות וטיפולים.
יש ימים שתתפסי אותו טוב לב ואוהב אדם, ויש ימים שהוא פתאום יחליט לא להבין את רמת הקושי...
אני יודעת, מוזר.
אישית העדפתי לעבור בנקודה מסויימת לרופא אחר.

עדכון ושיתוף

אז, הרופא היה בסדר, שלח להמון בדיקות דם והמליץ על הידרוטרפיה ופסיכיאטר. אני מרגישה מבולבלת נורא

יופי ותודה על העדכון

זה שהרופא היה בסדר זה כבר מצוין, יש לך למי לחזור.
וכן, יש הרבה בדיקות שצריך לעשות.

חלק מקופות החולים מממנות הידרותרפיה לחולי תת"כ / פיברו, תבדקי בקופה שלך. המלצה אישית שלי, לא להתחיל בחורף. בשבילי המעברים של חום וקור ולהתרחץ וכל זה היה קשה מדי. אבל ההידרותרפיה נעשית בבריכה מחוממת. תבדקי גם אם בקופה שלך או איפה שנוח לך לעשות את זה אם עושים טיפול פרטני או קבוצתי. אני עשיתי באיכילוב קבוצתי וזה לא היה מוצלח מהמון בחינות. בתל השומר עושים טיפול אחד על אחד.
קיוויתי להגיע לשם אבל זה יידחה. ואני חושבת לחזור לנושא הזה עם בוא האביב.

לזכור כל הזמן שצריך לעשות לאט ומעט. בהדרגה אטית מאד, רק כך זה יבנה אותנו וייתן לנו יותר אנרגיה, אם לא נעבור את קצה התשישות.

זה שאת מבולבלת זה מאד מאד הגיוני. בתקווה שלאט לאט יתבהר המצב וגם תלמדי על עצמך כל מיני דפוסים שעוזירם להבין ממה להמנע, ואיך לעשות דברים ככה שלא יתישו אותנו.

בהצלחה, זו דרך, ויש הרבה מה ללמוד בדרך.
את מוזמנת לשתף במחשבות שלך.

לכאורה לאיבחון אין המון משמעות, אבל בשבילי זה עושה סדר לדעת מה יש לי ושיש לזה שם. אז שלב האבחון היה משמעותי בשבילי, אם כי לקח המון זמן.

למעלה