התייעצות...
ערב טוב..אני די מבולבלת ואשמח לעצה... אני בת 31, והייתי בטוחה שאחרי גיל 30 לא אצטרך לעשות פסיכומטרי... התקשרתי לאחת האוניברסיטאות והבנתי שאני חייבת פסיכומטרי לא משנה מה ואני יכולה לעשות מכינה בכדי לשפר בגרות... יש לי בגרות מלאה אבל הממוצע לא ממש גבוה... בסביבות 70...
((...אז מכינה אני חייבת.. האופציה היחידה שהבנתי שאפשרית עבורי היא לעשות את המכינה עם ממוצע 85 ואז אוכל ללמוד לתואר ראשון ללא פסיכומטרי... B. A כללי בהתמחות במדעי החברה... אני ממש לא יודעת מה עושים עם תואר כזה ובאם זה כדאי... הדעות חלוקות חלק אומרים שזה "סתם" תואר שלא יצא לי ממנו כלום וחלק אומרים לי שלא חשוב מה העיקר שעבר יהיה לי תואר אקדמי ביד... מה דעתכם? האם אתם יודעים על אופציות נוספות ללימודי תואר ראשון ל"זקנות" כמוני ללא פסיכומטרי? סליחה על האורך.. ותודה לכל מי שיענה... אשמח לכל עזרה...
ערב טוב..אני די מבולבלת ואשמח לעצה... אני בת 31, והייתי בטוחה שאחרי גיל 30 לא אצטרך לעשות פסיכומטרי... התקשרתי לאחת האוניברסיטאות והבנתי שאני חייבת פסיכומטרי לא משנה מה ואני יכולה לעשות מכינה בכדי לשפר בגרות... יש לי בגרות מלאה אבל הממוצע לא ממש גבוה... בסביבות 70...