התייעצות

YAEL1104

New member
התייעצות

היי כולם!
שאלה להתייעצות:
למה הלב נתפס לפעמים לאנשים שידוע עליהם שלא טובים בשבילך.
פגשתי מישהו ומהיכרות מהצד נמשכתי אליו,מאד. יצא לנו להתראות במפגשים חברתיים אך דו השיח שלנו לא מוצלח במיוחד. אני מרגישה שהתקשורת לא טובה.
הסקתי מכאן שהוא לא בשבילי אבל משום מה אני עדיין רוצה אותו. אני מייחלת לכך שיצא לי לראות אותו שוב ולדבר אתו. אולי השיחה כן תזרום הפעם?
העניין הוא שאני מודעת לעובדה שאנחנו לא מתאימים. למה עדיין אני רוצה אותו?

שלום

התאמה בין אנשים עניין מורכב ורגשי, ואהבה תלויה בהתאמה. כשמרגישים אהבה, נוטים לרצות קשר גם אם השכל אומר שלא כדאי. אני מאמין שברוב המקרים צריך לפעול לפי הרגש.

למה החלטת שהוא לא בשבילך..?

ממה שקראתי, לא היתה לכם אפילו פגישה רצינית של שניכם, נפגשתם במפגשים חברתיים, לפעמים זו לא פלטפורמה נכונה לדבר עם אנשים..

האם ניסיתם לדבר ביניכם? לקבוע דייט מסודר..?

יש אנשים גם שקצת קשה להם לנהל שיחה בהתחלה ועדיין הם מקסימים לאחר מכן, לדעתי לפני שאת פוסלת אותו, נסי ליצור מצב בו שניכם באמת מתקשרים.

YAEL1104

New member
-

לא נתתי.
מהשיחות הקטנות שכן יצא לי לנהל אתו, אני מרגישה שלא היה מיצוי ככ של השיחה. ואני חושבת שבצדק. לא תמיד השיחה זורמת עם אנשים.
אני אתן לזמן לעשות את שלו.
הבעיה אצלי זה שאני נדלקת ושוכחת מכל הדברים האחרים. תכונות אחרות שאולי לא יתאימו לי.. זו הבעיה שלי. אני לא מבינה למה ישר מאבדים את הראש. נמאס לי להיפגע ונמאס לי להסתיר את הרגשות שלי..

The Heretic

New member
מבטיחה לך

שעם השנים מתחשלים. הכוונה לא שאי אפשר להכניס אנשים ללב אבל שלא כל אירוע כזה יכול להכניס אותך למיון.

YAEL1104

New member
קצת סוטה מנושא הרומנטיקה, ברשותכם:)

מסכימה.
הקושי הוא שלעתים הרצונות שלי פשוט מתבלבלים..
אני יחסית כבר דיי בוגרת. אני בת 21 ועדיין מרגישה ילדה ברגשות האלו שלי.
יצאתי מהדת לפני כמה שנים וזה בהחלט תהליך לא קל. עד עכשיו אני מוצאת קשיים בהשתלבות בחברה החילונית. במיוחד עם בנים.
אני מודעת לאיך שהראש שלהם עובד אבל עדיין קשה לי להבדיל מתי הם מתחילים איתי ומתי לא או מתי הם מתחילים איתי רק בשביל סטוץ.. אני מנפנפת כל אחד שבא אלי בקלות בגלל הפחד שזה סתם עוד אחד שמעוניין בסקס.
אני גם משדרת קשיחות רוב הזמן ואני לא הכי קשוחה, אני פשוט מרגישה צורך לגונן על הרגשות שלי פעם אחר פעם. וזה משדר מסר הפוך, משו שאני שמה לב שאני עושה דיי הרבה..לא מעריכה את זה אצלי ואני בהחלט מעוניינת לשנות את זה.
מצד אחד אחד אני דיי תמימה וילדה טובה אבל גם נמאס עליי שמתייחסים אלי כאל ילדה טובה..אז אני מנסה לשנות את המצב וסתם יוצאת אחת שמשחקת אותה..
השאלה שלי היא איך?
קבלה עצמית, ביטחון עצמי.. תכונות שעובדים עליהם לנצח?
תודה רבה!

The Heretic

New member
ניסון :)

ניסוי טעייה ותהייה.
ומישהו כתב פה פעם שתמימות וילדה טובה זה משהו שנדיר היום לראות אז תשמרי על זה בד בבד אם ללמוד לשמור על עצמך ומה מתאים לך ;)

ivgy1980

New member
רושם ראשוני יכול לשקר

לא לכולם קל להיפתח. אולי הוא מתבייש?
תגיעי למצב של לבד איתו, ואחרי כמה פעמים תסיקי מסקנות.

למעלה