התייעצות

לנשום2

New member
התייעצות

שלום לכולם, אני לא יודעת מה לעשות. הפונדקאית שלנו צריכה לעשות בדיקות דם ביום שישי. העניין הוא שהיא גרה נורא רחוק והבדיקה נעשית בבי״ח בו אני מטופלת, במרכז. ממש גמגמתי כשאמרתי לה שאין ברירה והרופא רוצה שהיא תעשה את בדיקת ההורמונים ביום שישי, היא היתה בשוק כי זה אומר שהיא צריכה לצאת לרכבת ב 5:15 בבוקר!!! היא אמרה שיש לה בעיה מי ישלח את הילדים לבי״ס... ונורא קשה לה לקום בבוקר... היא ניהלה איתי שיחה ארוכה בנושא אבל אין לי פתרון. הלב שלי נקרע אבל מה אני אעשה? אני כ״כ מרחמת עליה. היא משתפת אותי בקשיים האופרטיביים שלה עם הנסיעות, מי ישמור על הילדים וכו׳... אנחנו בקשר מצוין אבל קשה לי עם זה שמעבר לחששות שלי מהתהליך אני תמי בלחץ איך היא תסתדר עם ההגעה למרכז. אשמח לשמוע מנסיונכם איך מתגברים על הנושא. תודה ובשורות טובות לכולם!!!!!

מירבי*

New member
בדיקת דם

יש כמה פתרונות- אחד להגיע עם הפניה לבית החולים שקרוב למקום מגוריה ליחדה להפריה חוץ גופית ולעשות שם את הבדיקה.
אם המעבדה בקופ החולים שלה לא פועלת ביום שישי כדאי לברר על מעבדה פרטית, זה יצא בסוף אותה הוצאה.

בהצלחה

talbensh

New member
לא מבינה

אני גרתי בצפון והזוג שלי במרכז ומעולם לא נסעתי עד לשם בשביל בדיקת דם או מעקב זקיקים.
את הכל עשיתי דרך קופת החולים שלי (שמאוד עזרו לי חייבת לציין) כך שהגעתי בכל יום שהייתי צריכה בין אם זה היה לבדיקת דם ובין אם זה למעקב הזקיקים (אצל רופאת נשים).
באיזו קופת חולים היא?

זה פשוט לא הגיוני שבשביל המעקב הזה שמתבצע לפעמים 3 פעמים בשבוע צריך ליסוע עד למרכז...

למעלה