התייעצות

• פותח הנושא w333
  • פורסם בתאריך

w333

New member
התייעצות

הבת שלי בת 16 , יוצאת עם בחור בן 18 במשך כשלושה חודשים התסבר לי היום שהיא נשארה לישון אצלו בסוף השבוע האחרון ללא ידעתי -כלומר שיקרה לי ואמרה שהיא הולכת לחברה. רציתי לדעתם מה דעתכם בעניין: - שהיא נשארה לישון אצלו, ללא ידעתי ושיקרה - האם אתם חושבים שבגיל 16 היא בשלה לייחסי מין? תודה

yalyul

New member
לא רק אצלו בבית....

הבת שלך שיקרה, כי תארה לעצמה או שלא תרשי לה לישון אצלו או שחשבה שזה לא ענינך ... איך גילית שישנה אצלו? כיצד התמודדת עם השקר? אם היא מעונינת לקיים יחסי מין לא תוכלי למנוע ממנה או לקבוע אם היא בשלה או לא, רק היא תוכל לדעת וגם לא עכשיו אלא במבט לאחור בעוד מספר שנים. אם רוצים לקיים יחסי מין מקיימים ! אצלו בבית או במושב האחורי של המכונית... הדבר המועיל היחידי הוא לשוחח איתה ,לדאוג לקבל אמצעי מניעה ולקוות שהיא מספיק אחראית כדי לדאוג לעצמה. וכן להודות לאל שהיא כבר בת 16 ולא 13 חגורות צניעות כבר מזמן יצאו מהאופנה... בהצלחה

dona flor

New member
ומוסיפה עוד פרט גמיש קטן...

קונדום

מה כואב לך יותר?

השקר או העובדה שיתכן והיא מקיימת יחסי מין? כי אם הילדה שיקרה-יש לה סיבה. בואי נניח שהייתה באה ואומרת לך, אני רוצה הלילה לישון אצל החבר. מה היית עונה לה? ואם הייתה אומרת לך, אני רוצה לישון הלילה אצל החבר, כי אני כבר מקיימת איתו יחסי מין מזה חודש, מה היית עונה לה? אולי החשש שלה מהתשובה שלך, כפי שעולה מהסיפא של ההודעה- הוא שמטריד אותה ומונע ממנה להיות ישרה איתך. ילדים משקרים כאשר הם יודעים שלא יקבלו את ההחלטות או הבחירות שלהם, שיש מי שיגיד להם אתה לא בוגר מספיק, זה לא מתאים, או אני לא מרשה לך בכלל(במקרים אחרים). אישית, בחרתי לפני שנים לא להיות בת יענה. הילד לקח סמים- אני לא מתה על זה.אבל מעדיפה לדעת . הילד השתכר- גם לא מה שאני נוהגת לעשות, אבל רוצה לדעת. הילד ברח מבית ספר, הסתבך עם המכונית ,לא חשוב מה- אני רוצה לדעת. שקר-בעיניי זה הדבר שמעיד על כשל חינוכי שלי.(לא שלו,אגב, אלא שלי- שלא איפשרתי לו את האמת שלו). אז עם יד על הלב(שלך) מה היית עונה לה לו הייתה מודיעה לך שהיא הולכת לישון איתו, אצלו , וכו? לשאלה השנייה- ממש ממש לא חשוב, מה אנחנו חושבים. את יודעת מה? גם לא ממש חשוב מה את חושבת- מה שחשוב זה מה הילדה חושבת. ואם בחרה לקיים יחסי מין(גם אם על פי הנסיון שלך או סולם הערכים שלך היא שוגה), האחריות ההורית שלך -לדאוג לה לאמצעי מיגון והכוונה אינה לסמרטוט רטוב מתחת לדלת האטומה. (ויפה שעה אחת קודם).

AYELET1

New member
מה יש לאמר ולא נאמר עדיין ע"י כל

הכותבות? אכן, לא ניתן למנוע את קיום יחסי המין. או שבבית אחד מבני הזוג או במקום אחר כלשהו - וכאלה אינם חסרים. אם תעזרי לה בהשגת אמצעי מניעה , כנראה שבנוסף לבטחון בשלומה תזכי גם לכמה נקודות הערכה והפתעה

למעלה