התייעצות

שופינה

New member
התייעצות

היי לכולן,

כשנתיים אני תחת ההגדרה של "חשד לאנדומטריוזיס" עם המלצה של גלולות ברצף.

בהפסקה האחרונה (עכשיו) אני עם כאבים חזקים מאוד, הרבה יותר משמעותיים מהרגיל וגם סוג הכאב שונה, הכאבים מפושטים יותר, חוץ מהבטן התחתונה והרקטום יש לי כאבים בכל חלל הבטן, מתחת לצלעות ובגב, הדימום לעומת זאת ממש חלש ולא מורגש בכלל, הצבע שלו רוב הימים חום והוא (סליחה על התיאור) יותר רירי מאשר דמי.
את ההפסקה הזו עשיתי אחרי 4 חודשים בערך של גלולות ברצף שזה הזמן הכי ארוך שהצלחתי עד היום ואת ההפסקה עשיתי כי התחיל לי דימום קל וכאב.
מישהי מכירה מקרה כזה? אני צריכה לקבוע תור קרוב לרופא?

דבר נוסף הוא שאני לא ממש במעקב מסודר של רופא ממוחה לאנדו.. לא הייתי מרוצה מהרופא שהתחלתי אצלו וכבר משהו כמו שנה אני ללא מעקב... מישהי הייתה אצל ד"ר אבישלום שרון בחיפה?
אני ממש מחפשת רופא שיהיה מקצועי ואנושי אם יש לכן המלצה באיזור הצפון אני ממש אשמח!

תודה

רייצל32

New member
אנדומטריוזיס

היי שופינה

לפי מה שאת מתארת- כל התסמינים שלך מעידים שיש לך את האנדומטריוזיס. חשוב מאוד שתפני לטיפול מקצועי אצל מומחה.
אני מטופלת אצל ד"ר ירון חמני ממחלקת נשים בהר הצופים בירושלים. שווה את הנסיעה לשם או לשוחח עמו טלפונית והוא ימליץ לך על רופא מומחה בחיפה.

בהצלחה

רייצל

mayoosh10

New member
את עדיין אצל ירון חמני?

אני גם טופלתי אצלו בעבר אבל אז הוא חלה ומאז עברתי בית חולים.. מתי בפעם האחרונה היית אצלו ?

שופינה

New member
היי רייצל

היי רייצל,

תודה, אני מבינה שהחשד שזה אנדומטריוזיס הגיוני מאוד אבל התסמינים שתיארתי חדשים לי. ואני לא הייתי בטוחה אם זה קשור לאנדו או לא.. בדרך כלל 3 אדויל ביום הראשון של המחזור היו פותרים את הבעיה.. זה כבר יום רביעי ברצף עם כאבים, חלק מוכרים וחלק לא..

אני הייתי רוצה למצוא רופא מטפל קבוע באזור הצפון, ניסיתי פעם לסוע למרכז בשביל בדיקה אבל זה היה קשה, בעיקר לחזור מהבדיקה כי אני סובלת מכאבים ממש חזקים אחרי...

שוב תודה ואשמח אם למישהי יש המלצה או מישהי מטופלת/ ביקרה אצל ד"ר אבישלום שרון ותוכל להמליץ

שופינה

New member
פחות התחברתי

הוא לא היה כל כך אמפתי והייתי מעדיפה לא לחזור אליו אם יש עוד רופאים מומחים בנושא באיזור...

יש עוד המלצות או שכל השאר זה רק במרכז ודרומה?

היי שופינה

גם אני תחת הגדרה של "חשד לאנדומטריוזיס" מאוגוסט האחרון וגם אני תחת טיפול עם גלולות, שמאוד עוזר.
הרופא שציין את השם "אנדומטריוזיס" לראשונה בחיי הוא אמנם לא מומחה בתחום אבל הוא רופא נשים - ד"ר פילמר מקרית מוצקין.

למרכזים / מרפאות אנדומטריוזיס ואדנומיוזיס בישראל, את יכולה להיכנס לקישור:

http://www.endi.org.il/אנדי/טיפול-ויעוץ/מרפאות-אנדומטריוזיס/

המלצה על רופא מומחה

תנסי את ד״ר קאופמן במרכז אנדומטריוזיס בבה״ח כרמל בחיפה. מניסיוני הוא מאוד אנושי ומקצועי. תרגישי טוב :)

למעלה