עטופה ברחמים
New member
התייעצות
היי לכן
השאלה שלי לא קשורה במישרין לפורום הזה, אבל המצב הכללי כן, ואני מקווה שיהיו כאן בנות שתוכלנה לעזור לי..
חברתי גילתה לי בסוד לפני מספר שבועות שהיא סובלת מבולימיה, אף אחד לא יודע, כולל בעלה.
עודדתי אותה להתחיל טיפול C.B.T., ואכן היא כעת בטיפול, די בתחילתו.
השבוע היא בישרה לי שנכנסה להריון (ראשון).
אני יודעת שהריונות עם הפרעת אכילה עלולים להיות מורכבים במספר מישורים...וההרגשה שלי היא, שהיא תצטרך יותר תמיכה ממה שיש לסיביטי להציע.
מה דעתכן?
בהתחשב בעובדה שאין אפשרות לפנות לטיפול פסיכולוגי, מאחר והיא מסרבת לשתף את בעלה והיא לא תוכל להסתיר ממנו סכומים כאלה, חשבתי שאולי אופציה של תומכת הריון ולידה מקצועית יכולה להיות המענה עבורה..
האם יש תומכות הריון שמסוגלות לכך? בהתחשב בעובדה שהיא מטופלת בנושא הה"א.
והאם יש למישהי שם וטלפון של תומכת מתאימה? או רעיון אחר?
היא נמצאת באזור ירושלים.
תודה!
היי לכן
השאלה שלי לא קשורה במישרין לפורום הזה, אבל המצב הכללי כן, ואני מקווה שיהיו כאן בנות שתוכלנה לעזור לי..
חברתי גילתה לי בסוד לפני מספר שבועות שהיא סובלת מבולימיה, אף אחד לא יודע, כולל בעלה.
עודדתי אותה להתחיל טיפול C.B.T., ואכן היא כעת בטיפול, די בתחילתו.
השבוע היא בישרה לי שנכנסה להריון (ראשון).
אני יודעת שהריונות עם הפרעת אכילה עלולים להיות מורכבים במספר מישורים...וההרגשה שלי היא, שהיא תצטרך יותר תמיכה ממה שיש לסיביטי להציע.
מה דעתכן?
בהתחשב בעובדה שאין אפשרות לפנות לטיפול פסיכולוגי, מאחר והיא מסרבת לשתף את בעלה והיא לא תוכל להסתיר ממנו סכומים כאלה, חשבתי שאולי אופציה של תומכת הריון ולידה מקצועית יכולה להיות המענה עבורה..
האם יש תומכות הריון שמסוגלות לכך? בהתחשב בעובדה שהיא מטופלת בנושא הה"א.
והאם יש למישהי שם וטלפון של תומכת מתאימה? או רעיון אחר?
היא נמצאת באזור ירושלים.
תודה!