התייעצות

babylotus

New member
התייעצות

שלום לכולם,
אני לא בטוחה שזה המקום אך אשמח להתייעצות מאנשים שמבינים בהכריות באינטרנט.
לפני 3 חודשים נרשמתי עם חברה לאתר היכריות רק בשביל לתמוך בה ולתת לה קצת אומץ בעניין , למרות שהיתי בזוגיות של כמעט שנתיים. הזוגיות שלי היתה בקשיים והפניות הרבות באתר ועידודים מצד החברות גרמו לי לקחת פסק זמן מהחבר. מייד באותה התקופה יצא לי להכיר בחור בן 30 באתר(אני בת 24) שהיה לחלוטין בראש שלי והתחברנו מאוד. לאחר כשבועיים של התכתביות ושיחות טלפון בלתי פוסקות החלטנו להיפגש. נפגשנו והדייט היה גרוע, הבחור בכלל לא נראה טוב כמו בתמונות, היה מאוד מיני ולוחץ ותוך חצי שעה אמרתי לו להתראות ועזבתי את המסעדה.
בעקבות הדייט הגרוע ניתחתי מחדש מערכת היחסים עם החבר והחלטתי לחזור אליו למרות שעשיתי זאת מוקדם מידי ולא בלב שלם.
מאז הדייט הבחור מאתר לא התייאש וכל הזמן התקשר ושלח הודעות ובשלב מסויים נכנעתי והגענו למצב בו אנחנו מדברים כמעט כל יום על כל דבר שבעולם והתקרבנו מאוד, המצב הזה נמשך יותר מחודשיים וחצי וזה הגיע לנקודה בה התחלתי לפתח רגשות כלפיו והוא הבהיר לי שהמצב הדדי.
השבוע קבענו שניפגש לדייט נוסף, ובעקבות כך נראה שהוא לגמרי איבד עניין, לא התקשר, לא ענה להודעות בכל מיני תירוצים הזויים של עבודה/מילואים/עומס וכדומה ורק ווידא שהדייט אכן יתקיים.
אני לגמרי אובדת עצות, בהתחלה נראה שיש בנינו כימיה מטורפת והרבה עניין מיני וריגשי אך לאחרונה ההרגשה הזו דועכת לי, אני לא יודעת האם לתת לזה עוד צאנס למרות הניסיון המר ולהיפגש איתו? במיוחד שיש לי לבטים מצפוניים בגלל החבר.

qwertyu124

New member
הייתי אומר לך

לתת לו עוד הזדמנות, ובמקביל גם לחפש דברים אחרים, כי אחרי דייט ראשון-שני, עדיין לא מצפים ל"בלעדיות", ועדיין בודקים אם זה הולך בינכם.
אבל כבר יש לך חבר, ואני מניח שהוא לא יוצא לדייטים חוץ מאשר איתך, כך שאת כבר אמורה להיות במערכת יחסים בלעדית.

בקיצור, תפרדי מהחבר, או שתסגרי את הפרופיל באתר ההכרויות.
בעצם, לפני שאת סוגרת את הפרופיל תגידי לחבר שלך. אם תישארו ביחד, תסגרי את הפרופיל

הייתי מציע להפרד משניהם ולפתוח דף חדש

בתור חבר שלך ממש לא הייתי רוצה לגלות שאת רועה בשדות זרים בזמן שיש לך חבר.

gerfen

New member
אם הייתה כימיה טובה, אז קרוב לודאי שזה יימשך.

שKקירה

New member
אני לא רוצה

לרדת עלייך אז אנסח את זה ביובש תגמרי מהר את הסיפור

bikingstudent

New member
**סיפורים ברבים גם עם החבר וגם עם השני

מהאתר הכרויות שמושך אותה ונעלם כבר פעם שניה .

לא יודע

לא נראה לי שאני אכתוב לך עם מי לצאת. צאי עם מי שאת רוצה, אבל רק לא איתי (אני לא איציק מרדכי או יהורם גאון שמחפש מישהי מאוד צעירה). בהצלחה.

astyle

New member
תגמרי עם שניהם..

כל עוד זה לא התפוצץ לך בפנים.

חצי דקה

New member
אני לא אחדש הרבה

הבחור מהאתר - ממש לא רציני, סתם בודד. מתאים לו הקשר הטלפוני וזהו. לא יהיה המשך.
בלי קשר, אם את ממשיכה להכיר אנשים מאתרי הכרויות אני מציעה לך ללמוד מהמקרה הזה, לא לפתח
סתם קשרים וירטואלים אינסופיים מבלי שנפגשת עם הבחור וראית שהוא רציני ושאת מעוניינת.

בקשר לחבר - נראה שפה את דווקא הצד הלא רציני, אבל את צריכה לפעול לפי שיקול דעתך כי אני לא מכירה את הנסיבות.
בהצלחה.

יש לי הרבה מה לייעץ לך בניין

אבל עד שאראה עוד תגובה ממך , אני אנצור את ידי, כי זה נראה לא טוב לפתוח פוסט ולא להמשיך עם הדיון

חצי דקה

New member
למה לינצור את ידך?

אולי יש עוד אנשים חוץ מפותחת השירשור שיוכלו ללמוד מנסיונך?
אולי יש מישהו שנתקל, או כרגע או יתקל בעתיד, במצב דומה?

bikingstudent

New member
אני לא מנסה לענות במקום

אלא רק בנוסף לפג'רו אם יחליט להגיב..

נראה לי שיכולת לראות בעצמך,
והגבת בהתאם (כמו כולם) שהבחור באתר לא רציני.
בנוסף לעובדה שהיא נמצאת בקשר שהיא לא רוצה יותר.
סתם משאירה את ה"בחור שלה" כמין "גלגל הצלה" למקרה
שהיא תחליט שהוא כן מתאים לה -כדי שלא תישאר לבד.

אין פה הרבה "לייעץ" (לדעתי).
סתם לחזור על מה שכולם כבר ראו ואמרו ?

חצי דקה

New member
אז למה הוא אמר:

"יש לי הרבה מה לייעץ לך בעניין"?
אני סקרנית, מה כבר יש לו עוד להגיד בנושא...

את יודעת שבפלס"ר צנחנים

מעיפים מהמסלול על כישלון בסדרת הסוואה ? איזה מבאס זה, נכון ? זה עוד לקראת סוף המסלול , אבל נחשי מה ? אני הייתי אחד הטובים בזה :)

אה כן ו7לגבי השרשור, נמתין לפותח הפוסט

חצי דקה

New member
תודה חמיצר

לא הבנתי כלום מכתב החידה, מלבד העובדה שתמתין בכל זאת לפותח הפוסט.
"הוא" מודה לך.

חחח קצת מצחיק

שאת זו שמתווכת איתי על מגדר ועל הוא או היא ...
אבל בסדר, ניחשתי שלא תביני (חח) , העיקר שאני מבין את עצמי :)

יש משפט שאומר...

״אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה״...
תראי,
ההתנהגות שלך מאד אבל מאד מאד פסולה בעיניי..
נרשמת לאתר הכרויות בשביל ״לעודד את החברה שלך״?! נו באמת..תסלחי לי אבל זה התירוץ הכי עלוב ששמעתי בחיי..
שימי לב מה קרה לך פה...
עם החבר ״הקפאת״ את היחסים ועם הבחור מהאתר את לא מתקדמת לשום מקום..
הפסדת חומד.
מעניין אותי מה החבר שלך אמר ברגע שביקשת לקחת פסק זמן..
אנשים פה צמאים וכמהים לזוגיות ואילו לך,שהיתה אחת כזאת,הרסת במו ידייך..
מתוקה,
תלמדי קצת מניסיונם של אחרים והפנימי אל ליבך את התגובות שנרשמו לך ותדעי שהחיים הם בומרנג..
אני מעט מרחמת עליך אך בד בבד בישלת דייסה? תאכלי אותה.

איזה לבטים מצפוניים יש לך בדיוק לגבי החבר?
אני בטוחה שידעת היטב מה את עושה ועכשיו את לא יודעת איך להתמודד עם זה..

צר לי יקירתי אבל הפסדת.
תלמדי מההתנהגות הפסולה הזאת שלך ואני מקווה שלהבא לא תתנהגי ככה.

בהצלחה!

Nogood Girl

New member
תעיפי את הבחור מהאתר ומהר...

מאוד ברור מה הבחור מחפש ונשמע שהוא מספיק נואש כדי לעשות ככל יכולתו, כולל "להכיר אותך יותר טוב ולהפוך לידיד נפש שלך" בשביל להשיג את זה.
את היית במקום רגיש, בעיות בזוגיות וכו' ובדייט הראשון הוא היה כל כך גס ולא נעים שהיית צריכה לקום וללכת אחרי חצי שעה, למה נראה לך שמשהו השתנה?
אני לא חושבת שזה צריך לזרוק אותך חזרה לזרועותיו של בן זוג שאת לא בטוחה בקשר עימו, אבל זה בהחלט אומר שתוותרי על הבחור הזה מהאתר.

קחי את הזמן לעצמך, תחליטי מה אתה באמת מחפשת בזוגיות ומה את באמת צריכה ורק אז תתחילי עם הכרויות או לחזור לחבר, אל תעשי דברים חפוזים שאת עלולה להצטער עליהם.

ואם זה לא היה ברור- תעיפי את הבחור מהאתר מהחיים שלך ומהר! אל תעני, אל תתיחסי ושילך לחפש...

בהצלחה!

למעלה