התייעצות

nsharoni

New member
התייעצות

שלום בנות, אני בת 30 ועברתי ניתוח להוצאת ציסטה לפני שנתיים וחצי על ידי ד"ר סוריאנו באופן פרטי ומאז אני במעקב אצלו. כרגע אני מתחילה לנסות להיכנס להריון באמצעות מעקב זקיקים ובשיחה עם ד"ר סוריאנו הוא אמר שבהמשך נעשה הזרעה. יש לי שאלה לגבי העלויות בקליניקה פרטית לעומת מקומות אחרים-( אולי אסותא) שבהם ניתן לעבור הזרעה או ivf ? האם מישהי יודעת את המחירים באופן פרטי ובאופן ציבורי, אני משתייכת ל"כללית". תודה רבה.

פז08

New member
היי לך......

לגבי עלויות בבתי חולים ציבוריים:
אם עדיין אין לך ילדים, אזי הכללית אמורה לתת לך טופס 17 לטיפול בבית חולים ציבורי. מה שאומר שלמיטב ידיעתי את לא משלמת עבור ביקורים, בדיקות דם, מעקב זקיקים והזרעות / שאיבות / החזרות.
זה בתנאי כמובן שוועדה של הבית חולים החליטה שאת זקוקה לטיפולים האלו.
מה שכן עולה כסף, זה התרופות, לא יודעת להגיע בדיוק כמה, מניחה שהבנות בפורום שעברו טיפולים יוכלו לענות יותר במדויק.
לגבי קליניקה פרטית- זה כבר משתנה מרופא לרופא. לכל רופא יש את המחירים שלו לגבי עלויות של הביקורים והשאיבה + החזרה / הזרעה.
על חלק מהביקורים תוכלי אולי לקבל החזר מביטוח מושלם (החזר חלקי), תלוי אצל מי את תטופלי.
שאיבה באסותא / מדיקל אפשרית עם טופס 17 מהקופה, שוב, בתנאי שימצאו לנכון לאשר לך טיפולים....בנוסף תצטרכי לשלם לרופא שעושה לך את השאיבה ועל זה אני לא בטוחה אם יש או לא החזר מהמושלם, תצטרכי לברר........
מקווה שדייקתי בדברי, זה מתוך ידע כללי.... אולי בנות שטופלו יוכלו לתת מידע יותר מדויק.....
בהצלחה

למעלה