התייעצות

valentino22

New member
התייעצות

אני בן 22, רווק מאז ומעולם ובעל מעט מאד ניסיון זוגי או מיני. זה משהו שנגרם מכל מיני דברים, בין אם זה ביישנות (עם אבחון פסיכולוגי כAvPD, מה שנקרא בעברית "הפרעת אישיות נמנעת"), תקופה קשה מאד בתיכון או מצב של הסתגרות/התבודדות כתוצאה מדיכאון (שחלף לו, תודה).
למרות שהיום חצי מבנות ה14 מסתובבת עם מכנסוני דפוק'ותי מזעזעים והגיל הממוצע לאובדן הבתולים עומד על אולי 16, זה אף פעם לא הפריע לי יותר מדי, אני חי בגישה ששום דבר לא בוער ואהבה זה משהו שצריך לבוא לבד ולכל דבר יש מקום וזמן נכונים וגם תיאבון מיני גדול במיוחד אין לי.
לאחרונה המצב קצת השתנה, החלפתי פאזה בגישה שלי לחיים והחלטתי שגם כדי שמשהו יבוא לבד צריך לתת לו הזדמנות להיווצר וזה עובד, החלפתי מקום עבודה לכזה שיאתגר אותי חברתית ואני אהיה באינטרקציות עם אנשים זרים, שיניתי את אורך החיים ואני משתדל לרדת במשקל ולטפח את עצמי. סה"כ אני חושב ומקבל פידבקים שאני אדיב, חכם, נחמד, קפדן וגם נראה לא רע (למרות עודף משקל של איזה 15 קילו).
אף פעם לא הייתי מאוהב אבל עכשיו יש מישהי שהכרתי ועובדת לידי שאני חושב שיש לי תחושות כלפיה. נראה לי שהיו כמה רמזים, אולי אני לא מפרש אותה נכון ואולי גם פספסתי חלק, למשל כשאני יוצא לרגע מהחנות והולך לקשקש איתה קצת ברגע כשאני חוזר לחנות כי לקוח נכנס או שהבוס שלי מעיר ששאר העובדים עסוקים ואני צריך לחזור אני מקבל קריאה של "לאן אתה הולך?", היא סיפרה לי לפני איזה חודש שאין לה חבר, קצת מגע עם הידיים כשאני עומד לידה או האחרון שהיא מספרת לי שהיא יצאה לחופשה מהצבא לכמה ימים ושואלת אותי איך אני עובד השבוע.
חשבתי להזמין אותה לדייט (אולי בvalentine's day?) אבל בלי קשר לרתיעה שלי כי זו תהיה הפעם הראשונה אין לי שמץ של מושג איך לעשות את זה. מה להגיד? איך? איפה? מתי? ובדייט, מה לעשות? לאן לקחת אותה? להביא לה מתנה (אולי משהו קטן, דייט ראשון אבל בכל זאת יום האהבה)? בסוף הערב, נשיקה קטנה/על הלחי או כלום?
בקיצור, זאת הבחורה הראשונה שמספיק מוצאת חן בעיני כדי שאני אהיה מוכן לקחת את הסיכון גם במחיר של להכוות, אז כל עצה או הערה תהיה מבורכת.
זאת הפעם הראשונה שיש לי פרפרים בבטן, אז... תודה.

AceMagician

New member
היי

אתה מתכנן להזמין אותה לדייט?
אז יום האהבה בפתח וזה יכול להיות מועד די סמלי.

השאלה היא מה אתה מרגיש כלפיה ואיך אתה רוצה להביע את זה ולפתח.
תמיד יכול להיות נחמד לאסור אומץ ולגשת אליה, לבקש מספר טלפון באופן רשמי, או אם אתם מעבר לזה, אז להביא לה פרח ולשאול אותה אם היא רוצה להפגש איתך מתישהו.
אתה לא חייב עם פרח, אפשר גם עם דברים אחרים בהתאם להכרות שלך איתה. ואפשר גם בלי כלום.
רק אתה.

בכל מקרה, מה שלא יהיה, מאחל לך בהצלחה אחי

וכל הכבוד

תעשה ככה

קודם כל אל תעשה מהעניין ביג דיל.
לא ביג דיל בראש שלך, ולא ביג דיל באיך שאתה ניגש אליה.
נסה שלא לשדר שזה משהו שאתה שם עליו הרבה משקל ואל תחשוף את ההתרגשות והרגשות שלך, יהיה לזה מקום בעתיד.

להזמין אותה עם פרחים ליום האהבה זה קצת כבד ומלחיץ.
פשוט תיגש אליה ותזמין אותה לכוס בירה - "היי, בא לך לצאת לשתות משהו מחר בערב?" כשהיא תסכים, תיקח גם את המספר.
אל תיקח את המספר עצמו ואז תתקשר לקבוע משהו. אני מציע שלא תזכיר שזה יום האהבה או משהו כזה.

נסה לקרוא את המאמר "מה זה דייט מוצלח" (בחתימה), אולי יעזור לך.
יש שם תשובות לכל השאלות ששאלת.

כתבת שאתה מוכן להסתכן ב-"להכוות". אל תיראה את זה ככה.
מה שלא יקרה אתה היית בסדר עם עצמך והלכת על זה.

בהצלחה!

שלום

לדעתי כדאי שתהיה טבעי ואמתי, ותהיה עדין וטוב ונחמד אליה במלים ובמעשים בכנות וברצינות בלי משחקים. דבר אתה בעניין על חיכים הרגשיים, אמור לה הרבה מלים טובות, עשה אתה דברים מעניינים ודבר אתה עליהם, עשה לה מעשים טובים, וצור את המגע אתה בעיקר כמחוות חיבה. השקע יותר בדיבור ופחות במגע.

את גרה בישראל?

את מכירה את ביבי? את המיתון?

שכר של חיילים בחובה?
כל מי שיכול ורוצה מוציא אישור עבודה בזמן שירות חובה, כמובן
שתקף בעיקר למי שעושה יומיות במרכז, והנסיעות קצרות ויש שפע עבודות מעפנות שכאלו לחיילים, המדינה צריכה שנממן אותה לא?
צבא עד הצהריים או לא כל יום ואחר כך עבודה....

מהניסוח מתקבל רושם שהוא לא התגייס עדיין/בכלל.

מהניסוח מתקבל רושם שהוא לא התגייס עדיין/בכלל.

בחרת כינוי מאד חזק, אתה צריך ליישם אותו...

אני חושבת שאתה בדרך הנכונה, לא משנים בכלל החוקים הבלתי כתובים שהחברה הכתיבה, אתה בחור צעיר, ולמי אכפת מכל אותן פרחות שלא יודעות להתלבש

או מכל הנוער שחושב שהוא חכם ואז קוראים על הריונות לא רצויים, או טראומות בגילאים מבוגרים יותר שנגרמו מטעויות מיניות של גיל העשרה, תמיד תשאר נאמן למה שאתה

מרגיש או רואה לנכון, לא משנה שום דבר אחר.

זה נראה שהיא מחבבת אותך, לא יודעת אם אכן יצאתם ביום האהבה האחרון, אבל אם עדיין לא, תזמין אותה למשהו סמלי - אתה לא צריך להביא מתנה ( אולי פרח אם אתה באמת רוצה )

אתם יכולים לצאת לשתות משהו, לאכול משהו, לדעתי בשביל דייט ראשון כשדברים לא ברורים, זה בהחלט מספיק.

אנחנו לא יכולים לומר לך מה להגיד
תהיה אתה, נסה להיות קליל, חייכן, מתעניין....

אתה צריך להיות קשוב לאיך שהיא מתנהגת בשביל לדעת איך לסיים דייטים, אם היא מחייכת, צוחקת איתך , אין שתיקות מביכות, והכל משוחרר, אין פסול בנשיקה על הלחי בסיום,

אם היא מעדיפה מרחק, אל תנסה שום דבר.

למעלה