התייעצות :)

כלבלבה2

New member
התייעצות :)

היי, אני פעם ראשונה פה והרגשתי צורך לשאול מישהו, אז...
לפני כמה חודשים הכרתי (נטו ידידותית) מישהו מאוד נחמד וישר התחברנו. קלטתי אחרי כמה זמן שהוא כנראה מפתח רגשות אליי (גם חברים משותפים זרקו הערות בנושא), ואני, בתור בן אדם מאוד לא החלטי, קפצתי עם הדעה שלי בנוגע אליו, והיה רצון לרצות אותו שהוביל לנסיונות שכנוע עצמי.. ללא הצלחה. כרגע לא הייתי עדיין במערכת יחסים רצינית ולא חיזרו אחריי במיוחד, אז רק ההרגשה הזאת של "רוצים אותי" הטתה את הדעה שלי. התחברנו מאוד מהר, הוא אפילו ציין את זה פעם או פעמיים, והיינו נפגשים הרבה, והיה לנו כיף והכל, ולפני כמה ימים כשהוא ליווה אותי הביתה ואמרנו לילה טוב, הוא אמר שהוא צריך לדבר איתי והתוודה שהוא מחבב אותי ושאל אם אולי הייתי רוצה לצאת מתישהו, ואני מצדי עניתי שאני לא במצב לקשר כרגע. ואיך שנפרדנו (עם הסכמה שזה לא ישנה את הידידות בנינו) התחילה להיות לי הרגשה של מעין שוק. פשוט התחלתי להרגיש הערכה שהוא העז לומר לי בפנים איך הוא מרגיש, והעובדה שדחיתי אותו פשוט הכבידה עליי. והשוק הזה נשאר עדיין. אני לא בטוחה איך לתאר את ההרגשה הזאת, אבל אולי מישהו פה חווה משהו דומה?
תודה מראש :)

ברוכה הבאה

קודם כל, מאד יפה שהוא היה אמיץ ואמר לך שיש לו רגש, ושהיה רוצה לצאת איתך.
כנות ואומץ הן תכונות מדהימות ומאד נדירות לצערנו, בכל עולם היחסים.

נשמע שהוא בחור נחמד, אבל אם בך אין רגש, טוב עשית שאמרת שאת מעדיפה את הידידות על פני משהו אחר.
אם את אכן בת 17, לא מפליא אותי שאת חשה מוחמאת ומובכת בו זמנית מעצם זה שהוא אמר לך את זה בפנים..

זה טבעי מאד..

שמרי על הידידות, היא נדירה לא פחות.

כלבלבה2

New member
תודה על התשובה המהירה :)

אני באמת בת 17, ולא הביך אותי בכלל שהוא אמר לי בפנים.. אני מאוד מכבדת את זה ואני דיי בטוחה שאני לא הייתי מסוגלת, אבל פשוט יש בי תחושה של כובד.. יכול להיות שזאת אשמה על זה שדחיתי אותו..? \:

אין בעד מה

כן , יכול מאד להיות שזו סוג של אשמה על שדחית אותו, אבל זה בסדר גמור, עדיף שלא תהיי איתו אם אין בך את אותו הרגש.
כנות היא חובה בכל קשר, גם ידידותי.... כדי לשמור על זה אתם חייבים להיות פתוחים, אל תדאגי, נראה ששניכם עשיתם את הדבר הנכון .

Megie

New member
בוקר טוב

לדעתי, השוק נובע מהמקום של ה'חדש'..אולי איפשהו המצב הלא מוכר השאיר בך קצת הלם.. לא ציפית, זה חדש..משם ההרגשה.

השאלה היא מה את מרגישה עכשיו? איך את מפרשת לעצמך את ההרגשה ולאן את רוצה לקחת אותה?

יכול להיות שאת לא מעוניינת בו באופן אישי אבל הוא כן גרם לא להרגיש משהו חדש ופה זה הפך לכזה WOW

HH husa

New member
אולי היתה הרגשת הכרת תודה על היחס של

"רוצים אותי" ? וכשדחית אותו נראה לך רגשית שעוצמת ההלם שחווה מהדחיה ככפיות תודה ?

NEO83

New member
שוק=חרטה?

אולי את בעצם מתחרטת על זה שסירבת לו וזה מעיק עליך?

שלום

נחמד מצידו שהביע את רגשותיו הטובים אליך. לא נורא שסירבת לו אם זה מה שהרגשת, זרמו עם הקשר ותנו לו להתפתח לאט מידידות לחברות. בשום אופן אל תהרסו את הקשר. השקיעו בו במלים טובות ובמעשים טובים, ואז ודאי יצליח יותר.

למעלה