התייעצות....

התייעצות....

הי בנות :)
מה שלום כולן? מקווה שטוב... לא כתבתי הרבה זמן, אבל אני יושבת וקוראת אתכן כל הזמן...
אני זקוקה להתייעצות. בתקופה האחרונה יש לי כאבים בגב באיזור הריאות ומתחת בזמן הנשימה... זה כאב תמידי שנמשך כמה שעות וכל פעם שאני לוקחת נשימה זה מחמיר... מישהי חוותה? מכירה? יכולה לייעץ למה זה יכול להיות קשור?
חוץ מזה, בתקופה האחרונה אני סובלת ממש מכאבי אגן, עד כדי כן שכשאני מנסה לשכב כדי ללכת לישון אני לא יכולה... רק לשבת ורק בצורה מסויימת, או לשכב עם כיפוף קל של הרגליים.. זה לא על בסיס יום יומי, אבל בהחלט כמה פעמים בשבוע. מישהי יודעת איך אפשר לנסות להקל על מצב כזה?
תודה! :)

shuni2

New member
היי פסי

אז ככה - מכירה את מיחושי הריאות והסרעפת. אינני יודעת אם קשור במישרין לאנדו' אם לאו, אך גם שם כואב לי עיתים. באשר לכאבי האגן - אלו דיירים של קבע במחוזותיי. גם אני, ממש כמותך, לא מצליחה למצוא אף פוזיציה שתקל ולו במעט על הכאבים הבלתי נסבלים. מאחר שמשככי כאבים כמו גם - דיכוי (דקפפטיל וגלולות) לא מזיזים במקרה שלי, אני מנסה לגלות יצירתיות למכביר... מגנטים... טבילה בים... מלחי אמבט... בוץ של ים המלח... עלי כרוב... ומריחואנה.
מקווה שתמצאי דרך שלו רק תקל על כאביך. מזדהה עימך ומחזקת אותך!!!
המשך שבת נעימה,
shuni

פז08

New member
יקירתי.....

להתייעץ עם רופא!!
כאבים כמו שאת מתארת באזור הראות, יכולים להיות ממקור סרעפת, ראות, שרירים באזור, או אפילו הקרנה ממקומות אחרים לגמרי....
יכול להיות קשור לאחד האיברים הפנימיים בבטן, בכל אופן, דורש בדיקה של רופא. אין סיבה ללחץ אבל בהחלט נשמע לי כמו משהו שכדאי לבדוק.
שמת לב אם זה מופיע באופן ספונטני? או לאחר מאמץ? לאחר ארוחות?
לגבי הכאבים באגן- הייתי מתיעצת עם רופא אנדו'....
מאוד ייתכן שמדובר בכאבים שמקורם בשרירי רצפת האגן.
הייתי מבקשת הפניה לרופא מומחה ברצפת האגן, כמו בארגבל למשל....
הבעיה איתו זה בתורים אליו- מאוד רחוקים.
אם את בכללית, בעבר הוא קיבל דרך המושלם תמורת 100 ש"ח עם תורים די זמינים. הוא מקבל גם דרך קופות אחרות.
שווה לברר. במקרה שאכן מדובר ברצפת האגן ניתן לטפל באמצעות פיזיותרפיה לרצפת האגן.
אבל צריך לשלול שלא מדובר בהחמרה של אנדו'.....
שיהיה לך בהצלחה... נשמח אם תעדכני...

למעלה