התייעצות

rinat751

New member
התייעצות

פגשתי מישהו במכון הכושר, אנחנו נתקלים אחד בשני מידי פעם בשיעור אירובי, לפני מספר שבועות הרגשתי כי הוא מסתכל עליי אך הוא לא יזם שיחה, באחת הפעמים שנתקלנו אחד בשני הוא שאל אותי מה עיניינים עניתי בנימוס והמשכתי ללכת.

לפני 3 שבועות הוא הגיע עם חבר לאחד השיעורים ושוב הרגשתי שהוא מסתכל עליי ומפנה את תשומת לב חברו אליי, בפעם הראשונה שהוא הגיע איתו שמתי לב כי הוא מבקש מחברו להמתין מחוץ לחדר כושר בסוף האימון עד שאחלוף על פניהם ואז החבר החמיא לי על ההתמדה באימון, ובפעם השניה שנתקלתי בהם הם נפתחו וניהלנו שיחה ממושכת, במהלך השיחה הם שאלו אותי לגילי (אמרתי שאני גדולה בשנתיים מהבחור שמצא חן בעיני בפועל אני גדולה ממנו ב-4 שנים (-:), הבחור שמצא חן בעיני מאוד דחף במהלך השיחה לכך שאני וחבר שלו נמצא דרך לתקשר אחד עם השני גם מחוץ למכון כושר, כמובן שקצת התבאסתי כי אני מאוד מעוניינת בו.

למחרת החבר יצר איתי קשר דרך הפייסבוק והציע לפגישה הראשונה לבוא לדירתו, כמובן שניסתי להתחמק בנימוס וכשהבנתי שהוא לא מרפה מביקור שלי בביתו התעלמתי מההודעה שהוא שלח לי.
לבינתיים, הוא הפסיק להגיע למכון כושר אך החבר שמצא חן בעיני ממשיך להגיע, בפעם הראשונה שראיתי אותו ניסיתי ליצור איתו שיחה אך הוא היה נראה שפוף ושהוא לא מעוניין לנהל שיחה ובפעם השניה הרגשתי שהוא מתחמק מלהיתקל בי פנים מול פנים, אז פשוט התחמקתי גם אני.

מה עושים? האם להמשיך לגשת אליו במכון כושר למרות שהוא נותן לי תחושה שבא לו להעביר את האימון בשקט.
איך לגרום לו לרצות להיפגש איתי גם מחוץ לכתלי חדר הכושר?

או שאני צריכה פשוט לוותר? אני חייבת לציין כי אני דיי בישנית ולא יוזמת ומאוד קשה לי לתקשר עם מי שלא פונה אליי.

rinat751

מזמינה אותך במידה ויש לך את היכולת כן לאתגר את בישנות שלך .
לפנות אליו לומר לו שלום או עוד משהו ללא צפיות משהו חברי וזורם
ולראות מה ילד יום בהצלחה

תשובה מלאה בשאלות

אני חושבת שאת צריכה לבדוק מה הבנת מהתשובה שלו כלפייך (התשובה הלא מילולית). מה היא אומרת לדעתך? האם התגובה שלו מתאימה להגדרתך את הגבר שמעוניין בך? אם לאחר מכן תחליטי שהוא אכן שידר לך רמזים עבורו (ולא עבור חברו), אז תחשבי מה הצעד שאת יכולה לעשות ולא יעורר בך מורא גדול מדי? עם איזה צעד את יכולה לחיות בשלום עם עצמך ועם הביישנות שלך? מה עשית עד עכשיו? האם לדעתך שידרת לו שאת מעוניינת? האם הוא קלט את המסרים שלך? אל תחפשי את התשובות אצל אחרים- האם התשובות כאן יגידו לך מה באמת את צריכה לעשות? הרי כל אחד יגיד מה דעתו ואת שוב תישארי עדיין עם אותן השאלות. הגדולה באימון זה היכולת להגיע למצב של התבוננות עצמית ולראות מה הכי מתאים לך. אשמח לעזור לך בשאילת שאלות נוספות- עד שתגיעי לתשובה הכי טובה עבורך- וגם תהי שלמה איתה.

למעלה