התייעצות

הייהופ

New member
התייעצות

כרגע בשבוע 29+1

משבוע 23 מרחפת מעלי "לידה מאיימת" בגלל אורך צוואר דינמי וצירים .
אושפזתי 3 פעמים בתל השומר ... קבלתי 3 מנות זריקה להבשת ריאות ומגנזיום לוריד
פעם האחרונה שאושפזתי הייתי בלי צוואר /-: שוחררתי עם צוואר 25 וכרגע המצב "יציב" .

היום נמדד צוואר 27 ! והערכת משקל יפה ובכל זאת עוברת בי המחשבה של התמודדות עם פג ושלא אזכה להגיע לשבוע 40

אני מנתניה .. ובחרתי להתאשפז בתל השומר בגלל צוות הרופאים הבחיר והמוכר וגם הפגייה מעולה .
חוששת שאם אאלץ להתאשפז שוב אי אפשר לדעת כבר לאן זה יוביל ... האם זה לא יותר נכון להתאשפז בלניאדו ? ליד הבית ?
הכרתי בנות שילדו פג בתל השומר וחודשים היו צריכות לבוא יום יום מרחוק .
איך הפגיה בלניאדו ? איך מחלקת ההריון בסיכון ? מה הפלוסים והמינוסים ?

סליחה על הפסימיות
רק רוצה לבחון את האופציות הטובות ולהיות מתוכננת יותר טוב במידת הצורך .

תודה

פיקוס123

New member
לניאדו

חברה שלי ילדה בלנידאו (לידה רגילה לא פג) והיתה מאוד מרוצה מן המחלקה וצות הרפואי וגם היה קרוב לאמא שלה.... תראי במקרה ותצטרכי פגיה (בתקוה שלא) המרחק מדבר, לנסוע כל היום בפקקים הלוך חזור כמה פעמים ביום זה קשה, עדיף להיות ליד הבית, לנוח ולאכול ארוחה טובה לפני שחוזרים לסיבוב שני בפגיה.

מאחלת לך המשך הריון ארוך ארוך.......

Nikpik

New member
לא מכירה את הפגיות, מחזיקה אצבעות להריון

ארוך.
אני בעד ללכת לזו הקרובה - נסיעות יכולות להיות מאוד מתישות וקשות.

הייהופ

New member
תודה לעונות ... לגבי פגייה

איזה פגייה נחשבת לטובה ? מה חשוב ? ומה פחות ?
כרגע כבר בשבוע 29+4 וחשש ללידה עוד מרחף מעלי ... המצב על הקצה לגמרי.
היום היה צוואר עם דינמיקה של 2-10
ויש צירים מידי פעם ..הפעם הרופא לא אשפז אותי ובחר רק לתת נוזלים. כרגע בבית שוכבת ... רק לפני שלושה ימים היה צוואר 27 השינויים האלו מטורפים !!!
צמאה למידע כיצד להתמודד עם המצב ואף עם לידה מוקדמת שככל שאני אופטימית ...זה מרחף מעלי . מה הנזקים העלולים להיות לפג בשבוע כמו שלי ? הערכת משקל האחרונה קילו וחצי.

אוף !

טלי 220

New member
נשמה, תנשמי עמוק..

לא יודעת מה להגיד לך לגבי פגיה- מה נחשב לטוב.. כשישכוח אדם זה נשחשב לטוב, ולדעתי חסר בכל הפגיות,לא? ממ...

ולגבייך- קילו וחצי זה טוב מאוד!!!! ומהשאת צריכהלשמוע עכשיו זה רק סיפורים שמחים וטובים.. פגיה זה קשה, כיאתרוצה הביתה,ואת רוצהאת התינוק אצלך ואת רוצה לטפל בו לבד, וכשהילד בפגיה כל ההתנהלות שונה... אבל זה זמני, וצריך לזכור שזה זמני, ובעזרת ה' את יוצאת מהפגיה כמהשיותר מהר (אם בכלל תכנסי אליה)
הבת הראשונה שלי נולדה בשבוע 26 826 גרם , היינו חודשיים וחצי בפגיה, וב"ה הילדה לתפארת!!! בריאה והכל בסדר!!!!

האם קיבלת זריקה להבשלת ראות? אם לא- פשוט תבקשי
האם קיבלת נרות בשביל הצירים???
כמובן לשתות הרבה, ולשכב, רק לשכב!!
ולהתפלל הרבה!!! תהיה בתודעה של הטוב, ובע"ה הכל יהיה טוב
:)

הייהופ

New member
(-: תודה!

אני רק רוצה להיות ״ערוכה"...לא חייה באשליות בנוגע למצבי.
משבוע 23 מאושפזת און-אוף והגעתי לשבוע 29 וחצי נגד כל הסיכויים... אבל המצב מחמיר ובאשפוז האחרון הייתי ללא צוואר,עם צירים ובחדר לידה ! שומעת סביבי נשים יולדות....
קבלתי כבר שלוש מנות של זריקת הבשלה. הייתי מחוברת 48 שעות למגנזיום, מטופלת עם פרסולט ופרוגסטרון
אבל העובדות הן שזה מרחף מעלי .
כל כך לא בא לי על אינקובטור, על זונדות,צינורות ומחטים... יכולה רק לקוות לטוב ולעשות את הבחירות הנכונות היכן ללדת במידה ואצטרך פגיה .

יש לי בת שנתיים וחצי בבית. נולדה בשבוע 39 ולא היה הריון שקרוב או דומה להריון הזה.

פיקוס123

New member
הריון

שום הריון לא דומה להריון אחר, אומנם יש לי רק ילד אחד (נולד שבוע 29+4 אחרי ירידת מים ומצוקת העובר) אבל כל הריון שלי הלך פקיס עד שירדו לי המים..... ואפשר לשכב שלושה חודשים בשמרית הריון וללדת בשבוע 42 עם זרוז.... אבל לפחות את באה מוכנה לפגיה ולא בא לך בהפתעה גמורה.

המשך הריון ארוך ומשעמם!!

למעלה