התייעצות......

התייעצות......

למדתי ששום דבר לא מקרי ...... אני מוצאת את עצמי במן דפוס או סיטואציות שחוזרות על עצמן ואני עושה הכל לעצור, לשנות וזה חזק ממני.... אני מרגישה שהחיים קצת לא הוגנים מצד אחד כלפיי ומצד שני הם הכי מיטיבים עמי לא יודעת אם לבכות או לצחוק מהמצב הזה..... אנא האירו את עיניי, נתחו את הסוגייה.... שלושה מערכות יחסים שניהלתי עם חיים משותפים במשך שנים התחילו בכך שהם בחרו אותי, חיזרו ללא מעצורים העניקו והיו עקביים עד שנענתי והפכתי לבת זוגתם ומילאתי את רצונם ואושרם חייבת לציין שכשנענתי ידעתי להכיר בטובם והפכו אותי לאוהבת ומאושרת הפעם אמרתי פוס הפעם אני רוצה להגשים את החלום שלי אני רוצה לבחור ולהתאהב ולהיות מאושרת.(יש לי דרישות קשות) והנה אני שוב באותו המצב שוב הכרתי גבר שכרוך אחריי מחזר בטירוף ואני נלחמת בזה כמו אריה ויחד עם זאת נשאבת מה קורה כאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן...אוףףףףףף.... מה היקום הזה רומז לי....... שהוא בוחר עבורי את הטובים וטוב ממני בבחירת בני זוג אוףףףףףףף אני לא מתלוננת .....על העבר היה לי רק טוב ואפילו טוב מאוד אבל מה עם הצורך שלי??????????????? אני מול דילמה קשה אני נפגשת עם אדם קסום ומיוחד שמחזר ללא בושה משקיע בכל דרך ופורש את אהבתו אלי ואני נלחמת לא להשאב ולהיות נאמנה לצרכים והרצונות שלי והכוחות וההגיון הולכים ונחלשים אליו מה עושים???????????????????? הצילו????????????? בבקשה האירו את עיניייייי

ismeralda100

New member
לא בטוחה שהבנתי....

כתבת שטוב לך איתו.... ושהוא "אדם קסום ומיוחד שמחזר ללא בושה משקיע בכל דרך ופורש את אהבתו" (....) אז מה בדיוק את רוצה לשנות?

הבעיה שלי.....

שהגברים שאיתם ניהלתי מערכות יחסים הם אלה שבחרו אותי אני מרגישה צורך שאני אבחר ואתאהב וארצה את הגבר שלי ואצליח לנהל איתו מערכת יחסים ולא עקב זה שבחרו אותי זה הגבר הרביעי בחיי שמתאהב בי ומחזר בעקביות כשאני מלכתחילה לא הרגשתי משיכה ועניין באותה מידה שלו או בכלל את הצורך הזה רק אחרי שהם ממשיכים בחיזור ומאפשרים לי להכיר עוד צדדים בהם ולאהוב את אישיותם אני מתחברת ומתאהבת האם אני מצליחה להסביר את המלחמה שיש לי עם הרגשות שלי? מחפשת גם את הקליק הראשוני כמו שהם מרגישים מולי.

ismeralda100

New member
ידיד שלי אומר (דווקא על משהו אחר

אבל גם במקרה הזה זה תופס) שלא ממש משנה מי, ומה, וסיפורי אגו. מה שמשנה זה מבחן התוצאה. אתם ביחד? טוב לך? וכו'. אני חושבת שזה די ממצה את מה שהתכוונתי אליו....

ye44

New member
את כמו רוב

הנשים הישראליות
אתם מתאהבות באלה שמתנהגים אליכן כמו ל
את מרימה לי להנחתה ואח"כ את
עכשיו את מבינה למה אני שולח אותך לפסיכולוג, לשכב בנחת על ספה מDIVANI סנטר ולבלוע
מסוג סרוקסט כי רק זה ישחרר לך מועקות תהיות ודילמות

באמת

שלא הבנתי אם הוא קסום ומיוחד אז מה הבעיה??? ואני מאמינה שאנחנו מושכים לעצמנו בכל תקופה אנשים שבדיוק אמורים להיות שם אם זה בשביל ללמד אותנו משהו אם זה בשביל ללמוד אותם משהו בכל זמן יש לנו צרכים אחרים ומה שאנחנו משדרים זה בדרך כלל מה שאנחנו מקבלים . . .

אמרת....

"ואני מאמינה שאנחנו מושכים לעצמנו בכל תקופה אנשים שבדיוק אמורים להיות שם" אולי זה נכון אז אני משכתי אלי אדם שיעניק לי אהבה כי אני זקוקה לה ולמערכת זוגית אבל רוצה גם להרגיש את הפרפרים והריגושים הראשונים, העיניים המבריקות כפי שיש לו כשהוא מביט בי ולא אחרי תקופה כלומר באהבה/מבט שני/ה אני קולטת ששהסיטואציה חוזרת על עצמה כמה פעמים אפשר איזה שעור אני לא קולטת שאני חווה את הסיטואציה הזו שוב ושוב?

מה שאת רוצה

הכי לגיטימי בעולם :))) ולפעמים זה מגיע במבט שני ושלישי וזה גם בסדר אבל אם את מרגישה שזה לא מתקרב לשם אז את בהחלט צריכה לעשות את הבחירה הנכונה בשבילך

ye44

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פרפרים נו באמת

בגילנו המופלג את יכולה רק להרגיש גלי חום
להרגיש פרפרים ? סעי לרודוס יש שם אחלה עמק
ריגושים בגילך ? זה רק נכדים
תכתבי ברור את בולעת ת'מילים.

irit 123

New member
לפחות אחרייך מחזרים

אני יושבת בפייסבוק ומרפרשרת את העמוד כדי לראות אם הבחור בכלל עדכן משהו בפייסבוק כי הוא מחובר!

האיש הזה מיוחד.......

יודע להעניק, לאהוב וללא גבול רק אמיצים חושפים והולכים עם כל האמת שלהם אני נהנת איתו ברמות כמו ידידים אבל יש לי מחסום לא ברור של חוסר התמסרות....... שיט מרגיש לי ללכת עם ולהרגיש בלי
אבל בינינו הוא לאט ובטוח חודר....ומנער אותי שם בפנים אם ימשיך אמצא את עצמי מתאהבת או........

אייבורי

New member
אילנה מותק

היקום לא רומז לך דבר [ככה זה] ואקראיות קיימת בטבע כל הזמן [כאוס, קוונטים הכל מבוסס אקראיות] ואחרי שסיימנו עם הבליל רוחניקי חסר תועלת אני אומר, שלש פעמים זה הצליח לך וקיימת זוגיות ארוכה ומוצלחת. כנראה שזאת הדרך שעובדת לך הכי טוב. תהני מהבחור ובהצלחה

תגיד

גם לך היקום לא רומז כלום? סתם תוהה מה אתה עושה עם כל הכוסברה הזו???? <צריכה קצת לסלט
>

אייבורי

New member
החיים היקום וכל השאר

בחיי לארומזים לי כלום לא מדברים הס פן תעיר. אני תמיד תורם כוסברה לכל עניין והכי כיף זה להכין פסטו כוסברה זה מתבל סלט חבל"ז

דבי74

New member
תהני ממה שיש לך

את מתלוננת על הטוב? הם באים אלייך כי את בוחרת אותם רק את לא מודעת לזה

למעלה