התייעצות

התייעצות

שלום לכולם רקע: ניתוח לפני 3 חו' וקצת סגורה 8 ירדתי בקושי 7 קילו אוכלת הכל לאט עם מים לפני אבל אוכלת הכל הפריטים היחידים שממש עושים צרות זה לחם וחזה עוף אני אוכלת אותם בביסים קטנים ולאט מאוד..התחושה תקוע ..עוברת כעבור מספר דקות..ואז ממשיכה הלאה אני לא מצליחה להבין מה אני צריכה לעשות אני מבינה שכמות קטנה נגיד 4 כפות אורז אמורות להשביע אותי לתקופה אבל אני יכולה לאכול מנה גדולה של אורז לאט אבל הכל עובר ואני אוכלת בלי בעיה האם אני צריכה לסגור עוד? מה אני אמורה להרגיש כאשר אגיע לסגירה אופטימלית שאני שבעה ולא רעבה יותר או שהאוכל עומד לי בגרון? אשמח לעזרתכם

דר איל

New member
לעניות דעתי שני את התפריט

במקום לחם פתית לחמית וכדומה במקום אורז ירקות מבושלים מאודים(למרות האיכסה) כן אני שונא ירקות אבל אין לי ברירה. שניצל תירס או שניצל תרד לי עובר יותר קל מאשר חזה עוף שנתקע לי בנשמה,במידה מסוימת הפכתי צמחוני טיבעוני השד יודע ,בעצם הפחתי לטבעתי מה שעובר ונחמד אז זה בסדר אין חיה כזאת סגירה אופטימלית לדעתי כל אחד וטבעתו הוא ,ההגבלה היא אישית ולא מספרית,המטרה לסגל אורך חיים בריא יותר מבחינת האוכל אני חושב על מנת להגיע לתוצאות יש לאזן את התזונה וצרוך כמו בדיאטה X קלוריות על מנת שהגוף ירגיש חוסר ויפנה לשומנים

אבל...אני רעבה..

אופטימלית התכוונתי מבחינתי ברור שאצל כל אחד זה שונה.. אם אני אוכל לחמית ופתית אני אוכל אותם בלי סוף כי הם לא משפיעים לי על הרעב כנ"ל לגבי ירקות מבושלים האם כאשר אתה אוכל ארוחה שעוברת יחסית קל האם אתה מרגיש שובע? או שפשוט התרגלת ואתה למעשה בדיאטה

כן שותה הרבה באופן כללי ובמיוחד לפני ארוחה

האם השתיה אמורה להשפיע על השובע שלי? היום אכלתי בצהריים חזה עוף נתח מאוד יפה ירקות מאודים ואורז נכון לאט לאט לאט אבל כמו ילדה טובה גמרתי הכל מהצלחת... והאמת הייתי יכולה לאכול עוד.. אני מרגישה שאני למעשה בדיאטה רגילה (שכאמור אני לא ממש טובה בה כי אחרת לא הייתי צריכה טבעת) אני חושבת לסגור שבוע הבא בעוד חצי הבעיה היא שאני לא יודעת למה לצפות אולי אני לא ארגיש את השובע הזה או שאולי אני גרגרנית יותר מידי אני מרגישה שאמנם אני אוכלת מאוד לאט ובהמשכים אבל יכולה לאכול מנות גדולות בלי בעיה מה שכן באמת מלחם/לחמניות/פיתות אני מתרחקת היום אחרי הצהריים לקחתי ביס מלחמניה ופשוט נתקעתי ממש התחיל הרוק המגעיל הסמיך וישבתי לי בשקט עד שזה עבר לי זאת הרגשה לא נעימה ואני מנסה להימנע ממנה כמה שיותר

אופירA

New member
מנהל
את צריכה להמשיך לסגור

לא יודעת אם 1/2, אולי רק 1/4 קודם. השתייה אמורה לאפשר את האכילה, בלי הקאות. חשוב לשתות לפני האוכל. אחרי שתסגרי עוד, תצטרכי להמתין יותר זמן עד המשך הארוחה, כי תרגישי עומס. ובשלב מסוים כבר תהיי מלאה, מכמות יותר קטנה של מזון.

תודה אופירה אני אתקשר לקבוע תור!

את עוזרת כל כך למקד את החשיבה ולהבין מה צריך לעשות באמת תודה מקרב לב

pomelit

New member
מסכימה עם אייל - ייעוץ דיאטני

יכול להיות שחלבונים ושומן ישביעו אותך יותר מאשר פחמימות, ומנה קטנה יותר ומשביעה יותר (ולא בהכרח יותר יקרה מבחינה קלורית) יכולה להספיק במקום נשנוש של פתית ולחמית.

דר איל

New member
הרגשה של שובע

כן,כמובן אחרי ארוחה של פירה או בטטה עם שניצל תירס ומעט סלט שבע כמו 2 סוסים לשאלתך האם התרגלתי ,מעט, לא תמיד מצליח להעביר אותה כמות של אוכל אבל מנסה להקנות לי הרגלים חדשים כל יום הוא למידה חדשה וכן לא כל יום עוברים לי אותם דברים יש ימים כאלה וכאלה לכן אין אני חסיד של תפריטי דיאטות למינהם כיוון שהטבעת שולטת באכילה לא אנחנו בטבעת

shery20

New member
שלום לך

אני מטובעת חצי שנה עם 18 קילו פחות, הירידה הגדולה שלי החלה לפני חודשיים, לפני זה הייתי יורדת קילו בחודש ועדיין נורא חשוב לי לשמור על הבריאות, ולכן המוטו שלי היה כל עוד אני לא עולה לא סוגרים יותר. גם אם ירדי חצי קילו בחודש לא נורא, העיקר שהמגמה היא למטה. כיום אני בסגירה מעולה, אם אוכלת לאט אפילו קצת סטייק עובר. אז כל עוד את יורדת זה לא רלוונטי אם את אוכל 4 כפות אורז או 5

אני מקווה שאני כמוך אני כבר מחכה ..

לירידה משמעותית אני חושבת שבדיאטה רגילה הייתי יורדת את אותו הדבר אז מדוע עשיתי את הניתוח מדוע הכנסתי לתוך הגוף שלי גוף זר ואם גם ככה הוא לא שומר עלי מפני ממתקנים אז מה זה שווה אני מאוד אמביולנטית לגבי התחושות שלי לגבי ההחלטה לעשות טבעת חשבתי שקראתי הכל ושאני יודעת הכל ועכשיו זה לא ממש קורה לי..אין את הירידה המיוחלת יש לי סבלנות אבל אני כבר מתה לשנות קידומת..

אופירA

New member
מנהל
למה עשית ניתוח והכנסת גוף זר?

כדי לרזות עשרות ק"ג. ברור שאחרי 3 חודשים, כשההגבלה עדיין אינה מספקת וכמויות האוכל עדיין גדולות, לא תרזי הרבה. זו הסיבה שעדיין אין הירידה המיוחלת. בטבעת צריך סבלנות, ולוקח כמה חודשים עד שמשיגים הגבלה ומתחילה ירידה עקב הפחתה רבה של כמות המזון. שום ניתוח לא שומר בפני ממתקים. זה מה שיש. הניתוח והגוף הזר אמורים לעזור לך להפחית מאוד את כמות האוכל, והם יעשו את זה, אם תמשיכי לסגור ולהשיג הגבלה טובה יותר.

תודה לכולם על התשובות אתם מכניסים לי

מוטיבציה להמשיך ולסגור עוד קצת מה עושים אנשים שלא יודעים על הפורום כל היום מקיאים זה נוראי... יום נעים לכולם

למעלה