התייעצות

gogatsu

New member
התייעצות

הייתה לי רכישה שניה בחנות, מישהי רכשה שני איורים ושילמה במיידי, התשלום סגור ולפי אטסי ופייפאל - הכל בסדר. הבעיה היא שהיא הצטרפה היום לאטסי, אין לה פידבק בכלל (מלבד השניים שקיבלה ממני). העברתי לה את האיורים במייל, אבל ככל שאני חושבת על זה אני מודאגת יותר. האם אני בצדק מודאגת או שזה לא כזה מוזר?

onor

New member
לא הבנתי מה מוזר בזה?

הרבה אנשים רוכשים פריטים ביום שהם מצטרפים לאטסי. אם התשלום עבר אז מה הבעיה?

gogatsu

New member
אם ככה אז בסדר.

חששתי שזה עלול להיות scam, או מישהו שקונה מה שהוא יכול ויגיע אליו מהר, לפני שאטסי יעיפו אותו. אם זה לא יוצא דופן אז נרגעתי, לא עושה סימנים שיש בעיה עם התשלום באמת... טוב, תודה רבה!

סיגליתא

New member
spam, ודרך אגב אצלי לפחות 50% מהקניות

זה קליינטים חדשים - קניה ראשונה

gogatsu

New member
לא, דווקא התכוונתי לscam

spam זה דואר זבל, scam זה תרמית. אני פשוט חוששת כי אצלי מדובר במוצר שמגיע לקונה במיידי, ויותר שווה לscammers לקנות מוצרים ממני, כי יותר סיכוי שיקבלו את המוצר לפני שאטסי עולים עליהם. לכן החשש. מצד שני, זה מוצר של כולה 3$, כך שלא יודעת אם באמת שווה להם... העיקר שהכל הלך חלק בקנייה הזו.

milshake

New member
אין ממש קשר ל-scammers

סה"כ הכסף כבר התקבל והוא אצלך. גם אצלי לא מעט הם לקוחות חדשים בלי פידבק, זה נפוץ. Scammers יותר יתאים לכאלו שינסו לגרום לך לבצע את העיסקה מחוץ לאטצי, או לשלוח לך צ'ק בדואר וכדומה. העובדה שהמוצר שלך נשלח במיידי לא פותח אותך יותר ל-SCAMMERS. דווקא ההיפך לדעתי, מכיוון שאין מוצר פיזי ולא צריך הוכחת משלוח בדואר רשום דווקא אמור להקל עליך במקרה של הסתבכות עם לקוח.

סיגליתא

New member
מתנצלת על הטעות, ולא נראה לי שמישהו יתעסק

בתרמית בשביל 3 דולר, עד היום כל הסיפורים פה על תרמיות וכו היו על דברים יקרים, בכל אופן בהצלחה

רות מלר

New member
כשרוב הלקוחות שלך יקנו ביום שהם פתחו חשבון

ויהיו לה אינשאאלה רבים כאלה אז תדעי שמצאו אותך מחוץ לאטסי והגיעו במיוחד בשבילך

למעלה